Vesti de la Ana si Liviu Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 2

motanik spune:
Ana spune ca ciroza hepatica.
Concret, daca aveti o ora sa il vizitati...stiu si eu, sa ii vorbiti sa inteleaga ca nu poate renunta. El nu mananca. Nu e vb ca nu are ce manca sau ca Ana nu ii cauta ce e mai hranitor. E vorba ca nu mananca, a renuntat sa mai lupte...
Sau daca nu il puteti vizita, macar sa il sunati la telefon (nu am vb cu Ana despre astea dar sunt sigura ca i-ar face bine..) sa il incurajati...nici eu nu stiu ce sa zic pt ca e f greu...
Nu am primit inca nimik de la Ana...
Orice idee e binevenita. Numai sa nu ii lasam balta. Va multumesc.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

iarina spune:
Pai atunci haideti sa-i dam curaj si sa inceapa sa lupte impotriva bolii. Sa incerce un tratament naturist? Care-i adresa de mail a Anei? Sa-i trimit cateva articole din formula as...plus ca trebuie vorbit la Halle. Dana nu s-ar putea duce sa intrebe doctorii de acolo ce s-a intamplat?

motanik spune:
Iarina, adresa ei e ana_ungureanu2000@yahoo.com
Mi-a scris si alta prietena acum, ar fi bine intr-adevar daca cineva din Germania care stie tot ce s-a intamplat sa sune sa vb direct cu doctorul...sa ceara niste explicatii...l-au lasat sa plece desi se simtea rau, l-au tinut 10 sapt ca sa se simta chiar mai rau ca inainte..acum i se scoate lichid mai mult si mai des...
Dana, stiu ca tu nu vb bine germana, dar ar putea sotul tau sa vb cu dr? Voi stiti bine situatia, ce zici?
Imi cer scuze daca indraznesc din nou sa apelez...dar nu stiu ce sa fac nici eu..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2

CryssUK spune:
E ingrozitor ce se intampla cu Liviu!Parca e un vis urat .....
Andra ,intr-adevar tb scris la Clinica din Germania si expus situatia asa cum este , ba chiar cat mai accentuata pt ca Liviu e f aproape de marginea prapastiei si ACUM are nevoie de ajutor .
Tb specificat faptul ca s-a produs o eroare medicala la operatie si ca e vina lor pt ce s-a intamplat.
Zic intai sa scrii un mail moderat pe latura invinuirii (dar sugestiv) si daca vezi ca nu primesti raspuns, sau raspunsul e ''lasa-ma sa le las'' atunci tb amenintati ca vor fi dati in judecata!
Nu stiu daca se poate si daca e OK, dar ar fi bine ca noi toate care am dat fiecare cat a putut pt operatia lui Liviu, sa semnam scrisoarea catre clinica(daca va fi nevoie de o a 2 a scisoare).Totusi operatia a fost f scumpa si e viata unui OM in joc, asa ca cineva tb sa isi asume raspunderea!
Ficatul lui Liviu este deja in ciroza, iar cand a ajuns in Halle i s-a spus ca ficatul e ok si ca il rezolva fara nici o problema .
Dr-ii au facut o greseala la operatie dar cel mai trist e ca le-au ascuns adevarul Anei si lui Liviu.
De asemenea ar fi bine sa incerce Ana sa isi aminteasca ce acte a semnat la clinica ca sa nu cumva sa fi semnat o hartie care sa ii impiedice sa conteste tratamentul primit.
Intre timp le-as recomanda sa incerce un tratament naturist care sa protejeze ficatul atat cat se mai poate!
Doamne ajuta!
Liviu si Ana , suntem alaturi e voi!
Cristina

Christel spune:
Uff, prin ce le este dat sa treaca bietii de ei! Imi pare rau ca nu
s-a imbunatatit deloc starea lui de sanatate.
Si ma gandesc, ce suflet are si dr de la Fundeni, care il are in supraveghere, de ii cere(sau ma rog accepta),1 mil lei la fiecare consultatie si banuiesc ca foarte des,stiindu-i starea in care se afla,cum se mai descurca cu banii, saracutii.
Unde o sa ajungem oare in ritmul asta???
Am ramas profund uimita si indurerata cand am citit ce spune si ce gandeste mama lui Liv!!!
Dai Doamne sanatate multa lui Liviu, Liviu fii PUTERNIC, uite cati oameni iti sunt alaturi, curaj!

iarina spune:
Eu i-am trimis chiar acum un document cu retete naturiste si povesti ale unor oameni care au invins cancerul...chiar povestea unei doamne care a avut ciroza. Sper sa-l citeacsa si sa-i ajute. Am incurajat-o cum am putut, mai mult nu stiu ce-as putea face. Mi-am permis de asemenea sa-i spun ca, in cazul in care va avea nevoie de mai multi bani, am putea sa mai strangem noi.
Sper sa nu va suparati fetelor.

motanik spune:
da, si eu m-am gandit sa semnam mai multi scrisoarea...sa se vada ca sunt multi care il sprijina. Dar inainte as vrea sa cer parerea unui avocat...avem pe forum? sa ne dea un sfat, daca procedam bine in felul asta...
sa ma scuzati ca poate nu sunt coerenta intodeauna dar asa suparata am fost la aflaraea acestor vesti...eu tot am sperat ca se face bine si vad ca nici un semn...
va multumesc fetelor ca sunteti aproape de ei...ca intodeauna!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2

dana n. spune:
Motanik,am vorbit cu sotul meu si daca este nevoie isi va face o programare la doctor(este greu de gasit la spital).Dar intai trebuie sa stie exact ce sa vorbeasca si cum sa vorbeasca.Eventual sa-mi scrie Ana un mail si sa-mi explice starea lui,cum a evoluat de la externare.Sau ,facem scrisoarea respectiva,semnata de fete si se duce cu ea la spital,sa vada si doctorul ca nu este singur.Nu stiu...Spune-ti voi cum este mai bine.Sa o facem cu cap,ca sigur nu vom putea da de el prea des.
In legatura cu ceea ce spunea cineva mai devreme,ca doctorii ar fi ascuns ca are ciroza...nu este asa.Inca de cand Ana si Liviu erau aici le-a spus doctorul.A spus ca nu are tot ficatul bolnav ci doar o parte si ca vor sa-l treaca pe Liviu pe lista de asteptari ptr. transplant,dar exista si posibilitatea ca el sa-si revina.
Shuntul respectiv facea ca starea lui Liviu sa se mai amelioreze ptr. o perioada de timp...dar se pare ca nu a fost asa.
Dupa prima operatie(de care ei au fost foarte multumiti)cand i-au facut ecografie nu vedeau shuntul...de ce ,nici ei nu au stiut.
Nu pot si nu vreau sa cred ca doctorii au fost constienti ca el va fi mai rau si totusi l-au externat.Noi nu stim exact ce s-a discutat cu doctorii inainte de externare,(dupa cum stii Motanik,noi am fost ptr o luna in tara, iar ei singuri aici).Cand ne-am intors noi, ei deja clarificasera tot.
Astept sa vad ce hotarati in legatura cu scrisoarea.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

motanik spune:
Danutza...eu am sunat-o pe Ana chiar de ziua ei, voi erati in ro atunci. Si ea mi-a spus atunci si sunt sigura ca imi amintesc bine, ca a doua operatie s-a datorat faptului ca medicii nu s-au asigurat 100% la prima operatie, adika era clar de atunci ca exista o posibilitate sa nu mearga ceva bine..
Eu sunt de acord cu oricare varianta, dar desigur tu si sotul tau trebuie sa aveti exact datele situatiei lui de la intoarcerea in .ro Trebuie sa ne ajute cumva. Cat despre plecat acasa, ei au si insitat mult pe faptul ca Liv nu mai suporta sa stea in spital si ca poate intors acasa isi va reveni cu moralul si de acolo va lupta...
Tot nu am primit mail de la Ana dar daca nici maine dimineata nimik, ii dau sms sa ii amint4esc desi saracutza cred ca nu stie nici ea ce e cu ea...
Multumesc Dana. Ca de obicei, sunteti minunati.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2

dana n. spune:
Atunci vom astepta mail-ul de la Ana,sa stim exact ce va discuta cu doctorul.Eventual ii dau chiar o notita cu el sa nu omita ceva.
Cand am fost ultima oara in Romania,am fost la ei in vizita.Ana ne-a aratat poze din vremea cand Liviu era sanatos.Erau minunati,tot timpul zambeau si erau numai unul in bratele celuilalt.Am ramas amandoi fara cuvinte(eu si sotul meu)...emanau dragoste...Imi doresc mult sa mai revad asemenea imagini...dar in realitate.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra