Impreuna, Timisoara! (26)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Buna seara timisoara!Eu v-am citit dar nu am mai postat ,nu eram la subiect,acum mi-e greu sa fac fata, ca am un program super incarcat si apoi v-ati mai si certat si nu aveam nimic de zis, sunt incepatoare pe acest forum si inca nu am punct de vedere ca nu va cunosc,am avut ocazia sa vad cateva fete,care mi-au placut.Daca pot vin la intalnire,daca nu asta e o sa mai fie si altele si imi pun speratnta ca acest Inmpreuna Timisoara v-a exista ,ca e pacat de noi(om ca banatanu nu-i!)As veni dar problema sunt copiii,nu am cu cime sa ii las,bunicul meu e in spital de ieri,maine v-a fi operat, si nu contez pe maica-mea.Asta-i singura probleama.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neata, Timisoara!
Angi, sincer imi pare rau pentru bunicul tau.Ce are? sper ca nu e grav...
Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
Diana - prezenta
..............
astept continuarea
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Buna dimineata,
M-am sculat iar cu noaptea in cap,ca fac antrenament pentru luni...si apoi ai mei copii inca dorm si profit si eu de situatie ca sa trag cu bunghiu' pe forum,ca nu se stie daca am timp peste zi...
Bey,e o chestie de paranormal la noi :a bibilit Marius calculatorul de naiba l-a luat...(io scriu de pa al lui acum si iar am stat ca uitata pana s-a deschis pagina de pe DC).'Geaba!Mirosea a creier ars in camera,pluteau injuraturile in camera precum zepelinele....Al dracu' deocheat de calculator iese pe net pe absolut orice pagina,numai pe DC nu vrea deloc,dar deloc..
..Chiar i-am zis lui Marius ca ii scriu la admin un PM...Zicea ca n-are nici o legatura si pe urma tot el ma intreaba :"da' ai facut ceva?"Ce drac sa fac,ca io mi-s fata cuminte..
.E!Cum naiba de pe asta ma pot loga si deschide orice pagina vreau si de pe al meu nu pot accesa nici o pagina DC?!
Poltergeist curat!Curat murdar!
Doris,sper ca ti-ai revenit si ca esti bine azi...Pune-ma si pe mine prezent,cred ca am sa pot veni,macar sa va vad daca nu altceva.Ia zi la mandea:care-i surpriza?Ca fierb aici tot chinuindu-mi creierii sa ghicesc?!
Miro,am pupat ucigasii de neuroni si Alex intrebacios:"care Mirona?Aia care am intrebat-o eu ca e dura"?Si eu te pup.
Ionela,multam'!Asa e,ca acum tanti bona da tonul si ai mei copii vor canta....Sa fie sanatos cantaretul tau si sa ne dai si noua invitatii la viitoarele lui concerte,ca te pomeni ca mare star va ajunge....Numai bine!
Diana,inspirati au fost parintii tai...Vezi?Eu sunt nascuta si crescuta acolo si Alexu' meu la fel,insa eu am amigdalele operate,iar Alex abia de anul trecut a inceput sa-si revina cu racitul si inrositul gatului,caci am avut mai mereu probleme cu el....Probabil ca noi era deja obisnuiti cu aerul si la noi nu-si mai facea efectul.
Angy,sanatate multa bunicului tau!
Fete,va pup,servici usor celor care merg la munca(ah,ce ma macina...Silvana,unde esti sa mai pui olecuta de gaz pe foc?) si sa aveti o zi buna,chiar daca e apoasa....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ok, Ana, te-am trecut pe lista...
Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
Diana - prezenta
Ana - prezenta
..............
astept continuarea
Silvana, pe unde esti?
Te rog raspunde daca vii, auzi, daca??? normal ca viii....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Doris, trece-ma si pe mine pe lista.
Am un somn pe mine de nu pot sa imi tin ochii deschisi.Sa fie de la vreme?
Ma duc la cafa .
Numai bine,
Alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Eu spun PREZENT la inalnire....
Ana...ciudata faza cu calculatorul tau...
Fetelor cu muzica nu am rezolvat nimic in ciuda programului dela Miro...ca iubitul meu sot care face tot felul de experimente pe calculator ca sa mearga totul mai bine a dezactivat niste chestii si tot la ce dai delete se duce pentru totdeauna...asa ca good-bye...
Dar si ceva vesti bune,...mai aveam pe un Cd cate ceva din ele si anume Andantino, Bimbam,Countdown kids(1oo songs), top 100 childen's songs, disney greatest hits....deci imi mai trebuie cutiutele si clopoteii magici....Doris...Ionela va rog daca aveti si puteti sa mi le aduce-ti ca vi le returnez in perfecta stare....Povestile din fericire erau in alt folder...ca si din alea am o gramada...Ionela daca mai doresti poate am si altele decat tine....
Pupici,
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Doris-Alina spune:
Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
Diana - prezenta
Ana - prezenta
Alexa - prezenta
Simina - prezenta
..............
astept continuarea
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Azi ne-am trezit cu totii la 8 si un sfert, n-a pus nimeni ceasul sa sune...Ioana mea canta de mama focului si ne-a dat trezirea...nu stiu pluteste ceva in aer .Apropos de cutiutza muzicala a aparaut de curand aia cu Teo, Mihaela Radulescu etc e super faina, are Teo un cantec de care Ioana e fan:
"Are o babusca
2 pui de ratusca
Tusca alba , tusca sura
Nu mai tac din gura.."
Doris spun prezent sambata si duminica daca se mai tine cu vremea asta.
Alina (angy11) sanatate bunicului tau .. imi pare sincer rau ca nu poti veni. A fost bine ieri la inot? Ioana e super incantata, zice mami am inotat si pe burta si pe spate.
Ana eu sunt din aia care am mai multe intrebari decat raspunsuri deci...vezi tu ca nu te las. Asa cum spui tu cu ucigasii de neuroni dar fericire mai mare decat un ucigas din asta nu ai.
Diana si eu abia astept sa te vad, din postarile tale tu radiezei efectiv ca si Giova asa ca poate-mi transmiti si mie..Duminica vii cu Dan ?
Simina tu de unde facusesi rost de cantecele in engleza ?
Silvana tu esti alifie de pus la rana cu calmul tau si rabdarea ta...
Ne mai vorbim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
Cosmina2 spune:
Si io PREZENT.
Nu prea am timp,dar promit ca nu va las in ceata cu intrebarile voastre despre pitici(IONELA si IRINA).Si daca tot veniti la intalnire putem discuta mai multe,pt.ca...asa la calculator si cu ochii dupa copii si caine....se intelege altceva.OK?
Acu va las ca ma inebuneste Radu,caruia cred ca-i iasa caninii si e foarte sacait si nervos.
O zi buna va doresc!
silvana75 spune:
Doris, vin si eu maine la intalnire. Daca ploua ramane tot Piata Unirii?
Ok, nu ma mai tund!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici