Impreuna, Timisoara! (26)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Iarasi uit tot ce am vrut sa zic. Vreau sa zic prea multe si nu-s in stare sa le sortez.
Duminica la 17 mi se pare super. Sper sa nu ploua ...
Despre Lili-bulina stiu ca azi ar trebui sa iasa din spital. Din fericire are laptic si ma bucur enorm pentru ea. Codruta e o frumoasa, are niste trasaturi minunate si niste buze ... wow! Taticul deja e panicat si sta cu bata dupe usa :-))))))
Irina, sa stii ca si Eva pana nu demult avea tendinta de a scrie nu numai cifrele, ci si literele in oglinda. Uneori chiar si de la dreapta la stanga. Si acuma uneori are tendinta sa inceapa sa citeasca cuvintele de la dreapta spre stanga. Mai nu stiu ... o fi fost evreu in vreo viata trecuta Dar incet a deprins si modul corect. Oricum eu ma amuz teribil de chestia asta.
Mirona, vroiam sa-ti zic doar ca am vazut ca ai zis sa preiau eu listuta din nou. Nu am ignorat, mi-am si propus sa-ti raspund, dar pana ajungeam sa postez si eu cateva cuvinte uitam de treaba asta. Eu prefer sa continui tu pentru ca: 1. nu prea am timp, din pacate; 2. te-ai ocupat tu foarte bine de lista si de topic, nu are rost sa tot schimbam.
Gabi, mamik de Eva
si Lucas
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionela-roxana spune:
Doris cum am vazut ca intrebi de Cosmo makeover am sarit la CD-ul meu cu asa ceva insa carcasa e GOALA.Nu este un program foarte sofisticat,cred ca e prima editie.
Daca nu-l gasesc stiu de unde se poate face rost,asa ca vorbim.Depinde cat e de urgent.
Cosmina2nu ma speria......al meu are 3 anu si jumatate dar nu vrea sa invete sa numere.Ne mai jucam si numaram noi dar ii place sa se jooace si numara 137539....ceva de genul.
Cum sa-l ajut sa invete?E un copil tare istet si invata f repede dar asta nu vrea......si gata.
Anaasteptam detalii,cum a fost cu bona azi?
Fug repede sa mananc ceva ca am o foame de lup...revinla toata lumea.
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
Ana mi-a ajuns acasa "Inger si Demon".Sambata ti-o aduc.Eu o sa vin un pic mai tarziu sambata.
Doris la faza cu vitaminele in perioadele de super stres si munca cat China eu mai luam :memoplus si StresVit de la Walmark.Eu am avut asta vara o astfel de perioada si m-au ajutat.dar cred ca cel mai mult m-au ajutat cele 2 zile de concediu in care am dormit in prostie.
Pentru duminica la 17 nu promit nimic.Dar sper sa ajung si cu Paul si cu sotul.
Numai bine,
Alexa
Giova spune:
Calmati-va fetelor ce aveti cu bietii copilasi!!!
Fiecare creste in ritmul sau, si oricum sunt cam micuti. E drept ca pt. cei de grupa mica, trebuie sa stie sa numere pana la 10, dar va zic ca am predat la grupa mica, si foarte putini stiau sau chiar sareau peste cifre.
Vor invata ei, rand pe rand.
Acum fug la dentist.
Vorbim pe urma.poze
gio si bb Marco 25 fix
Irina_Claudia spune:
Cosmina n-as avea cerinte asa de mari la un copil de 4 ani, dar...asta e..in ritmul asta o sa fie doxa la scoala , se vor plictisi de numa'. Hai mai zi-ne ce mai trebuie stiut pe la 4 ani , ca sunt eu poate cam invechita in conceptii.Iar la faza cu cifrele eu nu i-am cerut sau n-am pus-o niciodata sa le scrie... vad ca mi-o ia fiica-mea inainte.
Gabi , mamica nebuna cum sunt zic aseara: hai ma sa vad daca tot le stie pe invers daca le stie si corect si ce crezi of course ca le stie ...de unde nu ma intreba tre' sa ii iau pe toti din familie la intrebari. Deci concluzia era ca la gradi se plictisea si i s-au parut mai interesante pe invers...iti dai seama ca pana la urma si eu m-am distrat . Dar educatoarea a luat-o foarte in serios.Oare e cazul sa-mi iau si eu copilul mai in serios? Azi sunt plina de dileme..
Doris super , venim si noi la 17 duminica .
Back to work
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ionela, daca il gasesti pana sambata, adu-l la intalnire, dau berea cum am promis.
Gabi, daca mai vorbesti cu Lili, transmite-i toate cele bune si de la mine...
Alexa, te asteptam chiar daca ajungi mai tarziu, nu plecam noi asa repede.
Daca ploua, suna-ma pe mine pe mobil cand ajungi in Unirii, sa-ti spun pe unde ne-am cuibarit.
Merci de sfat cu vitaminele...
Mey, Ines are 3 ani si 2 luni, stie sa numere pana la 30 corect, dar numai daca sunt alaturi de ea, singura nu vrea si pace buna.
Ce sa ma mai laud la lume ca stie, cand o pun sa numere exact atunci nu vrea, zice :
Nu spun, sunt micuta, nu stiu...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
M-am intors de la dentist.
Smechera fata ai Doris. La Bega si ! Iunie nu am gasit scutece de finet.Maine merg la Materna si Mondex, sigur gasesc pe acolo.
Sa va intreb ceva: am intrat la Neoset, nu fac patuturi pt. bebei, dar aveau niste manere frumoase, cu desene.
Tipa de acolo mi-a zis ca n-are rost sa iau de la ei, ca si ei le aduc de la FORTUNA si ei au mult mai multe modele.
Acum va intreb pe voi: unde este FORTUNA asta? ca habar n-am.poze
gio si bb Marco 25 fix
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
FETELOR..........
fara sa vreau am dat delete la tot folderul in care aveam toate melodiile pentru Deian...toate cutiutele muzicale si clopoteii magici...si nu mai am de unde sa le iau....Dac le are cineva fieti-va mila de mine...pls..ca Deian daca nu asculta muzica nu sta linistit deloc..asa s-a obisnuit..deci daca le are cineva va rog sa mi le imprumute le fac mp3 si le returnez...
SUNT DISPERATA...cu mana mea am facut-o....mi-e o ciuda de mor....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
Simina draga ... pe fuga am vazut .. tot pe fuga iti raspund:
am facut si io o faza de asta ... dar la lucru.
Stiu ca exista un programel ... pe care il rulezi pe comp si recuperezi datele pierdute. Important e sa nu mai faci nika pe calc ... de genul sa salvezi cate ceva. Cand ajung acasa ma pot interesa si il descarcam de pe net ... ok?
Nu dispera ... se poate rezolva.
Am reeditat mesajul ... pentru a adauga ceva:
in disperarea mea ... si ca de obicei ... am uitat sa intreb intai prin jur si abia apoi sa scriu.
Deci ... rectific ... am facut rost de acel executabil .... la 5 cand ajung acasa te sun sa ti-l dau. OK?
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Miro...merci mult...din pacate lucram si ceva in word si evident ca am salvat....oricum sper sa mearga programul de la tine....Tel meu e gresit in lista...astae cel corect...0356/416998...
Pupici...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru