Impreuna, Timisoara! (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

IONELA-ROXANA,la 3 ani copii stiu sa numere pana la 10.Asta e media.Sunt copii care numara de la 2 ani si copii care invata sa numere la 4 ani.

Vorbim mai tarziu!Azi fac curatenie.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Speram sa nu ploua duminica ca atunci nu putem veni in parc cu copii...daca nu ploua, atunci, vad ca dimineata aveti treaba, manacare, chestii...asa ca ramane pe dupa masa, la ora 17 in Parcul Botanic cu copii si sotii care doresc...adunam castane...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Mama ce ceata afara...bine ca incet incet incepe sa se ridice ceata de pe DC...
Ana...foarte frumos ai spus faza cu intonatia si fata in fata...si ai mare dreptate...una e cand scrii si alta e cand vorbesti...
Diana...mai da aia nu se descurca deloc fara tine....or sa te cheme si din sala de travaliu sa le descalcesti cifrele?
Doris...bafta la curs...
Miro...abia astept sa pove ce ai gasit pt. proiectul nostru....
Giova..scuze ca iti raspund abia acuma dar ieri seara nu mi-a mers netu...Ma bucur ca iti place comoda...cat despre pret nu stiu ce sa iti zic pentru ca nasii lui Dejan ne-au spus sa le dam modelul si dimensiunile iar de restul, inclusiv plata s-au ocupat ei...Cat despre culori...exista o mare varietate..am vazut si culori pale dragute potrivite pentru camere de bb....Cu privire la ce spunea Diana despre pal...are dreptate ca nu e bine sa fie patutul vopsit dar nu cred ca vreun bb e in stare sa rontaie din pal...daca e sa o luam asa si din cel din lemn natur se pot desprinde aschii sau poate rontai lacul cu care e dat...etc...Oricum am impresia ca si cel de la Miniblu e din pal....oricum e superb...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mai ce se intampla ca nu pot sa-mi incep ziua fara voi...e de bine sau de rau?

Ana asta e o intrebare care ma framanta demult si n-am raspuns la ea: oare cand putem spune ca (virgula) cunoastem pe cineva cu adevarat?...Suntem cele mai complexe fiinte de pe pamant , cu amalgamul nostru de bine si rau si cate-odata fara voia noastra reactionam pe baza unor impulsuri de moment , care tot fara voia noastra ranesc pe altii (eu o spun din relatia mea cu sotul)...as vrea sa mai discut pe tema asta odata cu tine...daca vrei si tu of course.

Doris profesoara , sunt pline farmaciile de vitamine care de care mai cu reclama , eu sincer pentru energie cred ca mai bune sunt mineralele (Ca, Mg , Zn...etc). Ce mai zice Ines? Nu vrea la gradi?

Cosmina dar totusi nu cred ca e o regula sa stie sa numere pana la 10 pana la 4 ani? (bine, Ioana stie)Eu merg mai mult pe gandirea logica, creativa, prefer sa-mi numere pana la 3 dar sa stie daca ii arat 3 obiecte ca sunt 3 etc..Nu toti sunt Einstein pana la urma.

Va las acu' ca ma streseaza unii din Madagascar

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
Miro poti sa-mi trimiti pe Pm si nr. alea 2 ale tale, sau mi le dai sambata, ca nu e graba.

Habar n-am avut de chestia cu rontaitul.Oricum patut din pal nu se poate face pt. ca sunt gratiile alea,care numai din lemn se fac.
Si ne gandeam noi, acum sa vb. si cu mesterul, daca il poate vopsi, am eu niste nuante super, numai sa fie si la noi in Romania.
Majoritatea din strainatate au luat paut alb, pai e din lemn vopsit.Poate e cu o vopsea fara prea multe substante daunatoare, oricum ma mai interesez si eu.
Aseara au fost nasii si i-au adus 2 costumase dragutze.

Ana te asteptam sa ne zici cum a fost cu bona.

Ploua sambata!!!!
Uitati-va acum ce vreme naspa e afara, si Marco al meu imi da suturi in fund, cum zice tat-su'.

Diana eu ar trebui sa nasc in 9 ianuarie, acum depinde de bebe. Eu sper sa stea cat mai mult in burtica si sa nu ma trezesc de Revelion in maternitate. Sau poate vine de Sf. Ion, ca sa reintregim fam. cu acest nume.

Va pupic pe toate si va doresc o zi buna.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Ba da IRINA,la 4 ani e o problema daca nu numara pana la 10.Cu obiectele e alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ma bucur ca sa incalzit atmosfera pe aici. Nu am postat nimic zilele astea pentru ca nu aveam ce spune, fetele care ma cunosc stiu ca sunt pasnica, chiar prea pasnica pentru zilele noastre, asa ca am stat pe margine.
Giova, iti spuneam intr-un mesaj anterior ca ma bucur ca trebuie sa nasti pe 9 ianuarie. Atunci e si Paul nascut. Sarcina usoara in continuare.
Ana, ma bucur ca ati gasit o tanti de incredere si ca Luanei ii place de ea. Si zici ca de luni mergi la munca?
Doris, si pe tine te intrebam, tot intr-un mesaj anterior, daca ma poti tunde, freza si vopsi pe 12 noiembrie?

Va pupa pe toate
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Silvana, iti raspund rapid ca am multa treaba, da!
Te pot aranja atunci dar cu o conditie, sa nu te mai tunzi deloc pana atunci sa-ti pot schimba forma

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Help!!!

Cine are sau poate face rost pe CD, de
Cosmopolitan Virtual Makeover 1 sau 2 sau 3 ideal toate trei?
Dau o bere celei care ma ajuta e urgenta mare...
Merci!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau Doris dar nu te pot ajuta!!!
Silvana, DPN-ul meu era 12 ianuarie, dar a tot scazut, ca bebele e mai mare. Cine stie daca va fi pe 9 ian. sau mai repede. Numai de Revelion nu.

poze
gio si bb Marco 25 fix

Mergi la inceput