Impreuna, Timisoara! (26)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
diana1971 spune:
Buna seara buheeeeeeeeloo !!!
Mai buhaie cineva pe aici!eu daaaa.........
Azi nu am prea facut mare lucru... ce bine in concediu...pacat ca te platesc doar 85% ..se simte.
Giova- am gasit finet langa aurora la metraje cu 80 000 ml latime de 1,60 ...dar numai pe alb.Am inteles ca la textilandia au si colorate ...merg maine dimineata.
Albi vine in seara asta in tm ...sper sa vina maine; o sa o sum pe mobil.
O sa ma uit la poze sa va recunosc maine...cine stie ..poate ma lipesc de alt grup
diana 34s
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
HAPPY BIRTHDAY, SILVANA!
Laaaaa Muuultiiii Aaaaaani cuuuuuu saaanaaataaateeeee,
Saaaa itiiii deeeaaaaa Doooomnulllll toooot ceee-tiiii doooorestiiii,
Ziiileee seeeniiineee siii feeeriiiciiireeee,
Laaaa muuultiiii aniiii ssaaaaa traaaaiestiiiii!
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata. Si fie ca viitorul sa fie intesat cu lucruri de bine.
Iti urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Silvana .... sa ne traiesti si sa infloresti. Fericire si implinire alaturi de familia ta.
Te pupa Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Pentru cele care doresc sa o felicite pe Silvana, am deschis un subiect la Evenimentele Comunitatii....
Va rog poftiti....da nu va inghesuiti asa....pe rand....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ionela-roxana spune:
Neata Timisoara !!!!
La multi ani SILVANA !!!!! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri ,multa fericire si sanatate maxima.Te pup!!!!
Se pare ca am rezolvat problema cu venitul la intalnire.
Asa ca ne vedem la ora 5 in piata Unirii....
Va pup si ne vedem mai tarziu.
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
giuliatm spune:
LA MULTI ANI FERICITI SILVANA!!!
Fetelor, Doris, confirm si io ca vin azi in Unirii, la 5 la fantana, nu o sa stau mult ca azi am o zi f incarcata, dar important e ca ajung sa ne vedem si sa bem un gius
Giova ada si la fata comedii italienesti parca ziceai ca ai, merci mult
pupici la evribadi
Doris-Alina spune:
ATENTIUNE, ATENTIUNE!!!
Azi noapte, a nascut Mary....prin cezariana de urgenta, cu dilatatie de 8 cm, o superba fetita de 3,700 si 53 cm, pe nume Alexandra Ariana.
Tot ce stiu pana acum este ca a cam simtit operatia deoarece anestezia nu a prins decat spre sfarsit.
A avut cordonul ombilical in jurul gatului.
Sunt bine amandoua...mamica ca dupa o operatie, putin speriata.
Asa ca , ii urma din inima, micutei Ariana, un calduros:
Bun venit pe lume....
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI