Bebelusi de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Buna fetele,
Oana, ce grasunica e Eva!!!!E super numai sa ai grija ca un bebe prea umflatel o sa aibe probleme cand incepe sa stea in fundic ca e prea greu.Sa nu te superi ca iti spun, am citit undeva pe babycenter.Si Aidan e grasun, sper sa o lase mai moale de acum in colo ca ma doare mana de mor daca il tin in brate mai mult de 10 min, fac niste muschi.... - hahaha.
Oricum frumusica foc nora mea - hihi.
Anis, La multi ani!!!!!Sanatate multa si fericire alaturi de familie!!!
Aidan si-a schimbat si el ora de somn, acum doarme de la 8.30-9.00 seara pana pe la 12 noaptea si mai trezeste si la 4.E ok, nu ma plang.
Toata ziua se joaca cu manutele, apuca tot ce poate si il pune in gurita, vorbim o gramada in fiecare zi....Si el poarta hainute de la 3-6 luni de vreo 2 sapt si ii vin si hainute de 6 luni, cred ca depinde de firma.Cand a implinit 3 luni i-am luat niste hainute de firma - tommy hilfiger, ralph lauren si baby guess.Au fost ieftine si super dragute.
Zilele astea a fost cam morocanos si nu a prea mancat ziua, voua vi s-a intamplat asa ceva?Dr a spus ca daca il doare burta atunci nu va manca.A spus ca e normal si ca sa nu ma ingrijorez ca e sanatos si grasut si ca va trece perioada asta.Macar nu plange....
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
adina nicoleta spune:
Multumesc de primire ! Fetita mea a fost diagnosticata cu eczema (numita si dermatita atopica) la controlul de 2 luni. Si pina atunci m-am plins la pediatru ca are bubute pe fata si ca era f agitata si plingacioasa dar medicul tot imi spunea ca e normal, multi bebelusi au acnee si totul e ok. La controlul de 2 luni hop ca nu e normal, ca de fapt e eczema si ca maninca de mama focului!!!! si copilul meu se tragea cu miinile pe fata si plingea de ma ducea la exasperare... oricum, intr-adevar mi-au dat crema cu hidrocortizon si inca o crema hidratanta de corp preparata in farmacie. cind iritatia e visibila mai tare si o dau cu hidrocortizon trece f repede dar daca intrerup reapare imediat. de aici inteleg eu ca asta nu e decit o solutie de moment ! multumesc de sfaturi. o sa le incerc.ac, la copilasii tai cit a tinut eczema si cum ai tratat exact?
La multi ani Anis , si multe bucurii alaturi de fetita si restul familiei tale!!!
Oana C spune:
Adriana, cum sa ma supar, cuscra? Chiar sfaturile sint bine-venite. Am citit si eu chiestia aia cu statul in fundulet sau cu mersul, dar nu cred ca se aplica la Eva, pt ca de vreo citeva zile, cind o las sa stea de una singura in fundulet, sta, nici macar nu se mai apleaca pe o parte sau pe alta, cum facea inainte, iar capusorul si-l tine singurica, cu gitul intors peste tot, sa vada ea cit mai multe
Eu ii mai fac si masaj in joaca in fiecare zi, plus masajul de dupa baitza. Iubeeeeeeeste fetita masajul si ride mereu!
De citeva zile, cind o tin in fundulet pe genunchi, a inceput sa dea din picioruse si sa le intinda, sa isi indese talpile in canapea si sa incerce sa se ridice in picioare. Si este asa de fericita cind o tinem pe genunchi in picioare ... Numai ca este cam greluta si nu o putem tine asa tot timpul ... ar vrea ea
Adriana, si Eva baga in gurita tot ce are pe linga minuta sau capusor (patura, burping cloth, jucarelele ei mai mititele de plush); inca nu se pricepe sa faca asta cu jucarele mai tari; dar ieri si azi, cind am asezat-o pe play mat, cu fatza in sus, a apucat o maimutzica de piciorus; nu stia ce sa faca cu ea, asa ca i-am aratat eu cum sa o zdrangane de citeva ori (ca are niste bilute in maimutica si daca o misti face zgomot), iar Eva a inceput si ea sa dea din minuta, ca sa zdrangane si ea maimutica
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Monica-Elena spune:
LA MULTI ANI CUSCRA! Sa fi sanatoasa si sa imi faci nora mare, ca frumoasa ca mamica ei este deja. Sa va dea Dumnezeu tot ce emai bun in viata. Pupici dulci de la mine si Mihnea ptr soacra lui
Vadr ca bebelusi vostri au greutati considerabile mai ales cei hraniti cu lapte praf. Noi am luat cate 1 kg in prima luna si in luna a doua iar in luna a treia am luat 700g. Vazand la voi kg bebelusilor vostri am fost tentata sa ii bag si eu lapte praf desi eu am lapte din plin dar o buna prietena m-a convins sa nu fac prostia. Cu zilele astea cand il ti la piept si il alaptezi nu te mai intalnesti.
Mihnea se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa suga. Este greu dar este f sanatos ptr el si atunci imi trece si mie oboseala. La voi cum dorm toata noaptea?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
MONAI spune:
Adina-Nicoleta, citisem mesajul tau in care spuneai ca are eczema copilashul tau, nu am stiut ca e dermatita atopica. Si noi ne-am luptat cu ea, exista un unguent fara cortizon, se numeste ELIDEL, cu el se incepe acum tratamentul si apoi se continua cu cremele cu cortizon, daca acesta nu are efect. Mult noroc.
Mamini, draga mea, sper ca Veve se mai cuminteste, vezi tu ca ei au perioade. Bine ca in curand vine mama ta si o sa mai ai si tu timp sa respiri. Parca acu' in octombrie vine, nu?
Va pup, revin...
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
corbioana spune:
Neata tuturor!!!
Adriana si Aidan se trezeste noaptea la 4???????? Meyy nu se poate asa ceva. Andrei are 3 nopti consecutive de cand face asta el care incepuse sa doarma toata noaptea nu mai inteleg nimic.
Ce facem, ne intoarcem oare la program de trezit in timpul noptii dupa ce incepusem sa dormim binisot toata noaptea??? De ceeee????
Monica Elena f bine ca-i numai pipet lui Mihnea si cred ca si el creste la fel de bine. Cat are acum in greutate? Eu ii mai dau doar un bibe la culcare lui Andrei de mult am scazut productia de milumil si dam doar san. Acum ia ceva mai putin dar era si cazul. Ca ma rupe de spate Mihnea se trezeste si acum asa des noaptea?
Ma topesc dupa el cum rade cand ii place ceva f tare cum ar fi sa-l riricam sus in brate deasupra capului, sau cand il pupacesc la baita si se gadila a inceout sa rada ca lumea e minunat!! Sunt convinsa ca si voi va bucurati de dragalaseniile astea mici!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
MonaI, multumesc ca te gindesti la mine. Veve e o scumpa, nu mai e asa confuza cu ziua si noaptea-cred ca acum s-a prins care-i treaba. atita doar ca mai are si ea nervisori...seara e jale, in restul zilei e destul de usor. una peste alta, e foarte dulce si cuminte si mi-e tare draga si ma descurc ok, dar o sa fie si mai bine cu mama mea, sa ne "gagicarim"-vorba ei. vine vinerea viitoare, sa fie aici sa ma consoleze ca imbatrinesc si sa ne ajute cu mutatul, sa stea cu fata cit alergam noi pe la banca si taxe si cumparaturi...m-am stresat de m-am spart, ma mai mir ca mai scot numai 2-3 linguri de lapte pe zi si ma incapatinez sa tin si de asta cit o fi. alaptatul a devenit un hobby, nu mai e mincare, la sin nu mai vrea decit satula, calma si semi-adormita si il morfole ca pe suzeta. cind ii e foame, sau e nervoasa nu sta, urla la sin parca e otrava. asta este. creste ok si cu formula, ce sa zic. important e ca sa fie sanatoasa.
week-end placut tuturor!
M
Albinutzza spune:
Buna fetele
Am revenit si noi dupa o sapt plina. Am reusit sa facem camera lui Luca, a iesit super...si tare bine doarme acolo. Deja nu se mai trezeste noaptea, doarme de la 10 seara la 8 dimineatza, e adevarat ca noi mancam lapte praf, si seara mananca 200-230ml. In rest, nu mai vrem sa stam in carutz, ca tati a avut grija sa ne rasfetze , si mami se lupta sa ne dezvetze Dar vom reusi. Are deja un program bine stabilit, doarme bine, cate 2-3 reprize. Ieri am stat mai mult pe afara, cam 4 ore si ceva, si soacra mea zicea ca totusi nu e bine, la varsta lui. Dar am profitat si eu zic ca face bine, mai cu seama ca a fost frumos afara.
ANIS pt ieri, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea de la D-zeu
In rest, nu prea mai stiu, am citit ce ati scris, dar imi cer scuze nu mai stiu ce probleme au fost puse. Recuperam noi.
Wkd plakut si fara ploaie
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
irinabungau spune:
Salutare fetele mele,
am revenit si eu pe baricade, de ieri am ramas singurica... adica a plecat Radu... nici nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut cele 2 luni!!! Si vine acasa numai peste 6-7 luni...
Anis la multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!
Monica Elena, bine ca ti-a scos prietena ta din cap ideea de a-i da lapte praf lui Mihnea!!! Noi dam lapte praf copiilor pentru ca al nostru nu este suficient sau din cauza ranilor de pe sani, etc. Daca Mihnea creste frumos cu lapticul tau si ia in greutate, nci sa nu te gandesti sa-i dai altceva pana la pe la 6 luni!!! Esti o fericita!!!
Noi de-abea am facut 4,400 kg la 7 saptamani, de la 2900 cu cat am iesit din spital. S-a facut o frumusica Ioana de-mi vine sa o pap!!! In schimb este o plangacioasa..... nu am cuvinte!!! Ieri am iesit in parc cu Giana si cu Dani al ei (care by the way, este un frumusel si un grasunel!!!!) si mi-a tras Ioana o reprezentatie de plans... nu am linistit-o decat la san, asta dupa ce ii dadusem sa pape cu juma de ora inainte...
Cam asta ar fi, va pup si promit sa intru mai des,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
irinabungau spune:
, daca a fost frumos afara nu vad de ce sa nu tii copilul la aer si mai multe ore...????!!!! Asa ca nu te stresa, nu se stie cand vom mai avea asa timp frumos ca ieri sa ne tinem puii afara mai mult ...???
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos