Ce stiti despre scoala nr 150?

Ce stiti despre scoala nr 150? | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Toamna viitoare copilul va merge la scoala... ddar in februarie deja voi face inscrierea... chiar nu stiu daca acesta scoala care este aproape de serviciul meu este buna sau nu? Sau daca internatul acela foloseste la ceva?

5 ani -14 februarie 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Buna Cristina!
Baiatul nostru a fost la scoala 150. Drept sa iti spun nu cunosc si alte scoli sa le pot compara dar noi am fost multumiti de scoala. Oricum parerea mea e ca, cel mai important lucru e sa aiba noroc de o invatatoare buna (cea cu care a facut baiatul nostru a iesit la pensie din cate stiu eu). In rest, mie mi s-a parut ca se straduiau sa faca carte cu ei, sa pastreze disciplina... Cat despre semi-internat, acesta a fost motivul pentru care l-am inscris si noi pe baiat acolo, ca lucram amandoi si nu ne era la indemana sa il lasam sa vina acasa singur si cine stie ce sa faca pana pe la 4-5 cand ajungeam noi. La semi-internat le dadea sa manance la pranz, mancare facuta acolo, erau supravegheati si isi puteau face lectiile inainte de a pleca acasa asa ca al nostru cand venea acasa nu mai avea nimic de facut decat sa se joace (sau sa se uite la desene ...). Asta era acum vreo doi ani. Acum nu mai stiu...
Sper sa te ajute raspunsul meu, cat de cat. Succes!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multumesc, tu ai fost destul de multumita din cate vad eu.
A invatat multi ani baietelul tau acolo?
Sper sa reusesc sa o inscriu acolo, imi place faptul ca as mai putea apela la internat. Ati facut un efort deosebit pentru inscrierea aici?.... eu stiu sa vorbeasca numai nu-stiu-cine, sa vorbiti doar cu X, (nu ma refer la bani)

multumesc mult de tot.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

S-a mai hotarat cineva sa inscrie copilasul la acesta scoala? Mai este putin si ar trebui sa fac inscrierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Eu am fata si nepotelul la aceasta scoala si imi voi imscrie si baiatul anul acesta tot acolo.
Noi suntem multumiti de scoala.
Intradevar la inscriere trebuie sa te agiti un pic. Stiu ca anul trecut au fost probleme mari la inscriere, dar se rezolva totul ....
Ca sa ai un motiv in plus sa mentionezi pe cererea de inscriere ca vrei sa folosesti semi internatul.Apoi cu cererea mergi la directoare . Acolo se rezolva destul de repede si de bine.....
Fata de o scoala de cartier multi spun ca este mai scumpa. Mie nu mi se pare. Aici ai un fond clar al scolii si al clasei si nu te mai doare capul , pe cand la o scoala de cartier ai un fond mic si in timpul anului iti cer bani mereu pt diverse lucruri.Cand am facut socoteala am iesit mai scump in cartier decat la 150 si conditiile nu se compara.
Succes

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

multumesc...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Unde este aceasta scoala 150? mai stiti si altele care au semiinernat?

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Buna
Scoala 150 este langa parcul de la Eroilor (Spitalul Universitar).
Mai este si scoala 146 pe Panduri langa Spitalul de Urologie nu mai stiu numele actual.
Un coleg are copilul acolo este multumit...... dar mi-a povestit ca odata s-a dus la scoala intamplator si a trecut sa vada ce face si copilul lui si si-a schimbat parerea.
Depinde de fiecare copil si de mai ales de parinte. Daca are program lung sau vine obosit de la serviciu el este multumit daca copilul este mancat si cu lectiile terminate.........
Daca nu are cine sa-l ia de la scoala normal nu ai ce sa FACI.

Si eu optasem pentru semiinternat dar copilul mi-a spus de inceput ca el nu sta asa ca am renuntat, chiar daca nu prea am ajutor dar o sa trecem noi primul an de scoala

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Readuc subiectul la "viata". As vrea sa imi mut fata la aceasta scoala din clasa a 5-a, dar inca nu m-am hotarat. Daca aveti copiii la ac. scoala povestiti-mi va rog care e atmosfera in scoala si ce stiti despre profesori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

ce mai stiti de aceasta scoala? multumesc

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput