Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 2
martha78 spune:
Asi, cam la 10 zile de la ovulatie... sper sa fie bine
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
asi spune:
Martha multam
.Si eu sper de bine
ca azi noapte asta am visat doar ca era cu Andrei Zaharescu prezentatorul de stiri si eu zicem sus si atre ca Bogdan (sotul meu) e tatal.Ciudat vis.
simonette spune:
Fetelor, frumoaselor!Stiu ca este cam tarziu dar va 

pe toate si va rog sa ma
ca nu am fost mai prezenta!
Asi, si eu stiu ca la 10 zile DPO, dar nu stiu daca testele astea sunt chiar asa cum le descriu ei pe ambalaj! Incearca totusi, Multa, multa bafta!!!
Eu sunt in ziua 10 DPO si nu stiu de ce sunt asa nervoasa!
Nimeni nu se mai poate intelege cu mine... Si eu am visat ca am facut doua teste care erau + si am facut ieri unul care era-, asa ca... Oricum eu stiam ca pt. mine totul e invers fata de ceea ce visez! Speranta e ca sotul meu a visat ca eram gravi la vreo 2-3 zile DPO si pt. el sper sa nu fie invers...
Am niste intepaturi in burtica, cam la nivelul ovarelor, dar intre ele , a inceput o sensibilitate in sfarcuri, aproape ca o usturime-mancarime+ starea asta de nervi pe care eu o pun pe seama incertitudinii...
[red]Hai fetelor sa fim gravi cat mai repede si cat mai multe!!![/
red] Va pup pe toate si va doresc ce imi doresc mie!!!

ardit spune:
buna fetele frumoase!
vestea proasta este.. ca nu sunt inca gravida![]()
![]()
vestea buna este ca inca sunt gravida la creer si optimista![]()
ce fac cucuietele mele?
eu.. nu credeam ca pot sa muncesc mai mult decat munceam, dar iata ca se poa'! cand o sa ma puna astia pe butuci cu rotzile in sus va anunt!
acum in perioada asta am iar o graviduta sub oki mancao-ar mama, e suspecta de gemeni
, graviduta aia dinainte este acasa cu fetitza, oricum au observat pe aici ca protejez si fac colectie de gravidutze
hai pupe mama pe voi si sa nu ma uitati, da?
martha78 spune:
Asi, tare m-a distrat visul tau ![]()
Arditut, sigur ca nu te uitam, da' sa ne vizitezi mai des ![]()
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Arditutza, pupa mama fata harnicutza. Lasa mama, ca poate gravideala de la cap se duce in jos! Si atunci, sigur ne dai o veste buna. Auzi, daca vine iarna, sa nu uiti sa iti schimbi rotile cu cele de iarna, ca sa nu te puna totusi astia pe butuci
.
Fetelor, dupa o noapte furtunoasa, cu valuri mari de caldura, dureri, in sfarsit s-a gandit domnul CM sa apara, de nu ar mai fi aparut! Si io, ce naiba era sa ii fac? L-am primit, dar l-am anuntat ca atunci cand o sa vina si vremea mea, va fi vai si amar de el daca il mai prind ca mai vine in vizita. Si io ma tin de promisiune!
Asa ca, de azi, ziua 1, incep super optimista o noua luna de sperante, iluzii de tot felul, vorba lui Arditutza, gravideala la cap in stil mare.
Iaca asa, am petrecut io noaptea si acum sunt numai buna de facut statistica
.
Va pupacesc pe toate pe bascutza, bag vreo 15 formulare de statistica si ne auzim mai tarziu.
gogosar spune:
Buna dimineata dragutele.
Eu azi ma simt cam ciudat.Ma simt balonata, parca am o presiune in burta.Sunt in ziua 18.Ma gandeam eu ca poate e de la ovulatie.Oricum nu am o stare f buna, si ma apuca stresul cand vad cat am de lucru, si cand ma mai gandesc ca si acasa am o gramada de treaba.
Va pupicesc pe toate

mult, mult.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
MirelaV spune:
neata fetele!
ardit...la fel k tine..cand nu mai pociu..anunt. oricum..pana ies de pe linie...nu mai am f mult ![]()
sa aveti o zi frumoasa!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
dariana spune:
Si eu am visat aseara ca aveam 2 liniute, dar clare clare, nu ca acelea din realitate care sunt doar o amagire!

feteleor vreau si eu pe listuta ,o floricica si de la mine