Cat platiti pt. aupair ?

Cat platiti pt. aupair ? | Autor: Alina Maria

Link direct la acest mesaj

Buna seara , am si eu o rugaminte la voi care pe unde sunteti sa-mi spuneti daca stiti cat se plateste un aupair . Acum eu stiu ca sunt situatii diferite insa din cele pe care le cunoasteti , cum e ? scump , se merita ?
Voi ce faceti cu bb. cand mergeti la lucru , il duceti la cresa ? la cineva acasa ? sau vine cineva la voi ? ori poate aveti in casa un aupair ?
Multumesc mult !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu stiu cum e in olanda ,dar pot sa-ti spun ce mi-au povestit niste fete de la cursul de germana,care sunt aupair aici.
Salariul e de 2-3sute de euro + /casa/masa/camera separata cu ceva conditii/curs de limba/transportul la scoala.Liberele se negociaza .
Salariul e standard,egal de cati copii are grija aupairul.Am colege care au cate 4-5 copii in grija si altele cu unul singur,pe acelasi salariu,depinde de norocul fetei.
Nu pot sa-ti spun care sunt costurile tale per total(agentie,asigurari),poate stiu alte fete.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Alina,

Uite un site unde gasesti inf utile www.aupair.as.ro
Eu sunt aupair in Uk de 2 ani si pt 25 ore pe sapt , 5 ore pe zi sunt platita 60lire/sapt, ceea ce inseamna in jur de 85 euro.upair-ul se ocupa de copil, uneori de spalatul hainutelor, calcat si ordine usoara , DAr nu face curatenie saptamanala in casa . Pt asta se plateste separat!
De asemenea babysiteresc 2 seri pe sapt, dar am liber samb si dum .
Fam asigura cazare (camera separata) am tv , internet ,radiocaset, pat, sifonier , etc + mancare . O optional si ramene la libera intelegere a partilor daca fam plateste transportul in oras si cursuri de engleza.
Daca vrei sa chemi pe cineva din tara ,verifica sa aiba sub 27 ani (atat e pt UK) studii min bac-ul si experienta in munca cu copii.
Pt viza in general tb din partea familiei : invitatie, copii pasapoarte, dovezi de fonduri (respectiv extrase de cont bancar sau adever servici).
Verf,de asemenea,daa aupairl in Olanda poate lucr cu copii sub 2 ani, pt ca in Uk stiu ca nu se poate (oficial).
In privinta agentiei .... apeleaza la serv ei doar daca nu ai ce face cu banii, sau nu ai min o ora pe zi sa stai in fata computerului sa trim mailuri ca sa cauti fete .
Iti doresc mult noroc sa gasesti pers potrivita!
Per ansamblu, daca ai spatiu pt aupair, at este una din cele mai ieftine solutii pt o fam cu copii mici.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ce inseamna au pair?
E un fel de baby sitter sau ce?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by crini

Ce inseamna au pair?
E un fel de baby sitter sau ce?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Da, doar ca il aduci dintr-o alta tara si sta la tine acasa sau ma rog, ii oferi un loc unde sa poata locui si are grija de copii. Sunt multe familii care vor un au pair strain tocmai pentru a-i invata alta limba pe copiii lor. Este un site f bun www.greataupair.com pe care te poti uita daca esti interesata. De exemplu, poate tu vrei sa invete copiii tai engleza de la un nativ si iti poti cauta pe cineva din america, anglia sau australia (depinde ce accente preferi ) care sa le vorbeasca copiilor in engleza :)

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Apropos de au pair eu imi doresc tare mult sa plec in alta tara sa am grija de un copil dar am inteles ca sunt foarte multe formalitati care trebuie urmate si se pleaca destul de greu mai ales in Anglia. m-am interesat si eu de acest sistem si e super ok. poti gasi o persoana care sa fie dedicata muncii pe care o face si care sa iubeasca copilul de care are grija. intr-adevar daca optezi pentru o agentie care sa iti caute un au pair e mult mai costisitor pentru ca isi pun comisioane care nu sunt tocmai mici.si apoi mai risti altceva: sa fie indivizi care sa foloseasca sansa asta numai ca sa ajunga acolo fara probleme si apoi sa se apuce de alte chestii neortodoxe (in cazul romanilor bineinteles si nu trebuie generalizat !!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Oana nu se pleaca greu deloc, cel putin mie nu mi s-a parut. Si eu am fost plecata in Londra, tot cu viza de au pair

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Oana, ti-am trimis un pm. Da, Jocelyn are dreptate, nu se pleaca greu, iar in plus, mare parte din formalitatile necesare sunt facute de angajator. Astept un semn de la tine.
Toate bune,

Mergi la inceput