Refuza antibioticul

Refuza antibioticul | Autor: bebe_beberica

Link direct la acest mesaj

De azi de dimineata incerc sa-i dau fetitei mele de 2ani si jum. antibioticul si nu reusesc.Daca i-l dau cu forta il vomita imediat.Acum 6 saptamini am patit la fel si am fost nevoita sa-i fac injectii.Cred ca e prea curand sa-i repet tratamentul injectabil.Ce sa fac ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Incearca sa i-l dai cu o seringa (fara ac, binenteles). Putin cate putin si eventual dandu-i sa bea apa (sau ceai) in timp ce i-l dai. Incearca sa-i atragi atentia cu altceva in timp ce i-l dai si mai ales nu o forta.

Rabdare si multa sanatate!

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

"Ascunde-l" in putin ceai sau suc de fructe.Nici n-o sa-si dea seama,mai ales daca e sub forma de sirop si mai are si aroma de capsuni,cirese...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Nici al meu nu ia de buna voie antibioticul. Eu il pun in biberonul de apa si adaug cam 5-10 ml de apa in el. Asa il bea fara probleme. Daca mai bea cu biberonul poti incerca, daca nu cu paiul. Sanatate micutei.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Va multumesc mult pt. raspunsuri dar as mai avea o intrebare: daca i-as amesteca antibioticul cu lapte ar fi vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

puiul meu lua bine antibioticul,dar la ultima bronsita ,acum 10 zile i-am dat un sirop de tuse si de la ala a refuzat ORICE altceva de mi-a scos sufletul 3 zile.Are 2.ani si 10 luni si e foarte puternic si hotarat,daca nu vrea ceva-egal ce -e cumplit sa-l determin sa faca ,totusi.
Prin ce am trecut cu antibioticul tura asta...ceva de groaza,e prea mare sa-l fortez sa.l tin de nas sau sa-i suflu in fata,nu vrea sa inteleaga ca ii face bine,case duce la gradi inapoi..ca--ca..,nu merge santajat-sub nici o forma.Ce urlete,ce s-a zbatut/trantit pe jos/zbatut/vomat etc
Pana la urma tot la vorba lunga si rabdare se ajunge,eu am fugit zilele astea si cate un ceas in urma lui cu seringa fara ac si mai cu buna mai cu cearta l-a luat din ce in ce mai bine si la sfarsitul sticlei chiar mai cerea
Ideea e sa se lamureasca ca tot nu scapa,egal cat scandal face.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Si Alex a avut aceeasi reactie -voma- cand i-am dat Zinnat si, am ajuns ca si voi la injectii. Asta a fost asta-iarna.
Acum are rosu in gat si ii dat antibioticul cu seriga. Este un adevarat circ fiindca nu vrea dar, o tin de nas si il inghite saracuta. Imediat ii dau sa bea ceva sa i se clateasca gurita.
Multa sanatate si speram sa nu ajungeti la injectii.

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu ma gandesc ca poate il vomita si pentru ca nu il suporta, nu numai pentru ca nu ii place la gust. Poate ar trebui sa intrebi si medicul.

Noi la ultima necesitate am luat antibioticul cu debridat - pe care oricum trebuia sa i-l dau avand probleme la stomacel. Nu ii placea, dar macar il accepta. Sau amesteca-l cu altceva care ii place la gust.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca nu vei reusi probabil in functie de afectiune se va ajunge la tratament injectabil. Btw ce anume spuneai ca aveti?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai nu e din cel siropel? Incearca sa ii dai o varianta sirop, care e mai dulce. Seringa aceea de la Nurofen este f buna si pentru antibiotic.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput