Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, aici sunt. Frumoase cuvinte de incurajare , de mangaiere, de sustinere. Multumesc din suflet!
Soricel, vezi mai pui mic si fericit ca se poate? Sa fiti amandoi bine si va intalniti peste 9 luni si mai fericiti ca acum!!!
Megbeng,chiar ma gandeam acum ce as putea sa-ti spun...nu stiu...decat ca lupta nu e pierduta, atata timp cat mai e o sansa luptam pana la capat!!! Da? Fara stres, nervi, efort sau mai stiu eu ce. Si intreaba totusi doctorul de aspirina; eu una nu ma pricep, dar fetele chiar stiu ele ceva!!! Hai, iubita, curaj!

Raport: testul de azi arata identic cu cel de ieri, atata doar ca e cam galben. Din punctul meu de vedere e CLAR linie de vaporizare. Dar pentru ca sunt un scorpion capos o sa-mi iau alt test de ovulatie de la farmacie sai mai fac unul, ca ale mele sunt din Germania si le pui intr-un computeras...o chestie aiurea, dar ma gandesc ca daca analiza ar face-o computerul, nu ar mai aparea doua linii albastre perfecte pe test. N-ar mai aparea nimic! DAr, hai sa zicem ca nu-s valabile si o sa fac un test autohton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor!!! NU mai e nimeni pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alexia eu dupa ce anul trecut pe vremea asta am avut intre manute un test pozitiv, iar dupa 3 zile m-am trezit cu necazul pe cap, am renuntat la sportul cu testele....
Stii cum e cu pacatul: e atat de duuuuuuulce......
Si speranta e ataaaaaat de frumoasa, dar si cazaturaaaaa.....
In ultimul an am preferat ca de 200.000 ROL, cat costa testul, sa-mi cumpar ceva frumos (un Larousse de la 1901, mare cat Dex-ul nostru, costa atat, par example...)... Cand voi avea un bebic ii voi arata cate minunatii am cumparat in asteptarea lui....
Simonette special pentru speranta din sufletelul tau, iti dedic urmatorul proverb arab: "Am gasit o potcoava. Mai am de gasit inca 3 si calul....."

Mergi la inceput

MOana...bine ca m-a bagat si pe mine cineva in seama, ca ma simteam cam neglijata... Eu intepaturile nu le simt intr-un loc anume, ci acolo prin burtica, intre cele doua ovare, dar nu intr-un loc fix... Asa cum mai spunea cineva... esti f. spirituala, simpatica rau, ce mai!!!Semne de gravideala zici Pai poate, poate... nu zice NU! Sunt alaturi de tine si nu numai!!! SA PLOUA CU BEBEI IN BURTICILE NOASTRE, ALE TUTUROR!
Stiu ca trebuie rabdare, dar nu ma mai pot controla...

Mergi la inceput

ALEXIA, pune mama mana pe niste banuti, da fuga la farmacie si cumpara un CLEAR BLUE... Fa-l repede, repejor si daca nici asta nu iese, atunci poti sa fii suparata un pic si s-o iei de la capat! Computerase-computerele... Te rog eu nu te mai stresa atat, ca nu e bine pt. bb... Eu te-am felicitat de-aseara si acum nu vreau sa dau inapoi!!! BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da Simonette, eu cand am ramas nu am dat atentie semnelor pentru ca nu stiam, dar sanii spun totul, mai ales daca sunt durerosi si extrem de sensibili... cat despre micile intepaturi, nu vreu sa te dezamagesc, dar eu nu pun prea mare baza pe ele pentru si eu le simt frecvent incepand din ziua 7-a DPO, mai ales dimineata... parca m-ar intepa uterul... Eu zic sa mai astepti 2-3 zile si sa bagi un test! Poate ai ramas!

Alexia esti de-a mea, cred ca ar trebui sa infiintam un club al scorpioanelor optimiste... si capoase!

Succes fetelor care se pregatesc de laparo... si eu voi face, dar mai in iarna, Cami 30 sa ne povestesti tooot! Cu cine faci?

Fetelor, pe mine ma dor sanii de moooor, parca niciodata nu m-au mai durut asa... mai am 6 zile pana la intalnirea cu Dl. Test (nu rushii, nuuu!). Dar sunt patita, asa ca stau cumintica in banca mea si nu mai fac presupuneri!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Simonette, iubita draga, daca vrem sa devenim mame, tre' sa invatam cum e cu controlul/autocontrolul si cu rabdarea... La ce ne asteapta dupa pasul acesta.....
Joaca de copii ni se va parea asteptarea unui ingeras....
Eu am cam ajuns la un echilibru intre potop de sperante si realitate. Cand doar visam la acest echilibru, treceam prin niste stari....
Adica starile ma controlau instinctiv pe mine... si atunci mi-am propus sa fiu mai tare decat instinctele mele, ca doar eu conduc situatia si nu e dupa capul instinctelor, care ma tot duc pe apa sambetei cu poftele lor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Feteloooor,

Cand va vad cata speranta aveti...mai, mai ca de-abia astept! dar sunt cazuta de sus in fiecare luna, asa ca mi-am zis ca luna asta o las moale...
Bravo, MOana, chiar ca o sa ai ce sa-i arati lui bb!
Simonette, Alexia, mai bagati teste pana se pozitiveaza! eu mi-am pus multa speranta in voi! Deschid repede alt capitol, ca vad ca nu ne dezmintim de la regula?! o gravi, poate chiar 2 la fiecare capitol! haideti, fetelor, plzzzzz!
Ma duc acasa sa mai fac un test de ovulatie, ca doar e ziua 14 si dupa aceea indiferent cum iese, ca asa am chef :))

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Gata mai fetelor, am rezolvat problema. Adica fusai, cumparai, executai...test de ovulatie autohton. Negativ. De sarcina nu mai fac. mi-a ajuns luna asta cat chin am tras. Ma pregatesc de laparo, cand imi vin scarbele (maine adica) il sun pe doctor.

Mergi la inceput

M Oana, m-ai prins cu speranta aia din suflet... ce sa fac daca nu reusesc s-o reprim? Eu trec inca prin starile prin care treceai tu inainte de a ajunge la echilibrul asta pt. care sincer eu una te invidiez!!!
Amely!N-am vrut sa spun dar, eu am facut deja un test ieri [ziua 9 DPO] si era-. Poate era prea devreme!!! [zic si eu]
Ingerasule, eu zic sa n-o lasi moale deloc... Speranta e cea care ne face asa de puternice si fara speranta ajungem la depresie... Bafta multa!!!
Alexia! Si daca maine nu vin uratzii??? Faci cinste?Eu tot ma incapatanez sa sper pt. tine!!!

Mergi la inceput