FIV 43
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta71 spune:
Cristinici mie mi-a luat cartea sotul de la o librarie parca.
Cecilia la Cluj, la clinica nu se face Bhcg din sange (eu asa stiu). Zuzi, nu stii, se face la clinica la Cluj, Bhcg din sange?
galinarodica spune:
fetelor daca aveti nelamuriri cu privire la termeni va ajut eu placere, ca daca lucru la revista de sanatate de...si daca nu stiu eu ii intreb pe doftoroii de la revista si va spun. Asa ca nu ezitati sa ma intrebati.
ceciserban spune:
Galinarodica multumim mult,o sa apelam cu siguranta.
Crinuta daca la clinica nu fac Bhcg,ceea ce nu-mi vine sa cred,atunci dupa 14 zile de la ET,faci testul in TG.Mures,nu are rost sa te mai deplasezi la Cluj.Eu zic sa-l intrebi vineri cand vii,ca sa stii.Pupici
,
cecilia
inas spune:
Buna fetelor!
Ceciserban,spermograma sotului meu este un dezastru singurul lucru bun este ca exista ceva spermatozoizi ( 200.000/ml) si dupa ce ca sunt putini sunt si fara mobilitate si etc.,ia saracul de toate si" branca ursului" si "ceai de naprasnic" dar sa stii ca o sa incercam si cu "tonic masculin" daca zici ca este bun .
Galinarodica eu stiu ca la Giulesti au banca de sperma ,dar nu stiu procedurile, noua ni s-a spus ca daca sotul ar avea azoospermie am putea apela la un donnator de la banca lor.
va pup pe toate si numai bine !
galinarodica spune:
Merci Inas. Luni o sa-mi iau inima in dinti si o sa ma duc acolo sa-mi iau toate datele, Are cineva adresa, un telefon ceva?
Zuzi spune:
Fetelor dragi,
la Cluj nu stiu daca se face BetaHCG in clinica. Mie mi-a spus Micu sa fac test de urina dupa 14 zile.
Cei din Tm in schimb mi-au zis ca in ziua 12 de la ET pot face BetaHCG, din cite am inteles trebuie sa treaca 14 zile de la injectia cu Pregnyl.
In fine, singurul loc din Cluj unde se face BetaHCG este la RomBell (in clinica de Oncologie, stg. et. I) Costa 250.000 lei. Se ia singe dimineata pina la ora 9,30 (se deschide la 7,30) si se da raspunsul dupa ora 16 ( e deschis pina la 19,30). Cica este o analiza care dureaza mai multe ore. Asta e.
SUCCES!!!
Crinuta eu am 1 bebe, l-am vazut la eco cind am vazut si punguta cu lichid dureros.
Monica-Elena spune:
Cecilia testul de sange Bhcg se face in ziua 14 dimineata si in jur de ora 14 te suna sa iti spuna rezultatul.Testul de urina daca este facut mai repede de 10 zile poate iesi fals pozitiv din cauza pregnylului, iar un test de urina chiar in ziua 14 va fi f f slab pozitiv daca este sarcina, depinde si de sensiblitatea testului. Eu am facut clear blue deci un test f sensibil si a iesit ff f slab pozitiv in ziua 14.
Zuzi durerile ca de ciclu sunt absolut normale cand se prinde bebe, sunt durerile de implantare si pot dura cateva sapt.Hiperstimulre nu se face oricum depinde de cum raspunde fiecare organism la stimulare si are leac cu perfuzii cu albumina umana. Asa ca Cecilia stai linistita la Medsana in caz de hiperstimulare aceste perfuziii intra in pret ptr ca se gaseste f f greu si este f scumpa.
Lachi nu am stiut ca esi interesata de cartea dnei dr ca tio dadeam eu. Eu am citit cartea din scoata in scoarta chiar cand am luat hotararea de a face Fiv.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos