Renault Clio Campus Bicorp
Ce parere aveti de aceasta masina ? Are cineva ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Raspunsuri
Jocelyn spune:
Noi am luat de curand un Symbol Fidji Diesel cu toate optiunile, nu e Bicorp, si mare diferenta, din ce-am intrebat la cunoscatori, nu prea e decat ca Bicorpul are portbagaj mai mic dar in schimb te strecori mai usor, dar si consumul e un pic mai mare. Depinde pentru ce scop vrei masina.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Karina spune:
Pt. oras doar, serviciu, cumparaturi, etc.
N-am inteles prea bine din ce scrii, cine are consumul mai mare, campus-ul ?
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
tata lu Toma spune:
1.Exista mai multe diferente intre Symbol si Bicorp, nu doar portbagajul.
2."Campus" si "Fidji" sunt denumirile unor nivele diferite de echipare ale celor doua masini
3.Versiunea actuala de Bicorp este la sfarsit de cariera, in curand va aparea versiunea noua. Probabil ca, de aceea, exista oferte tentante
4.Karina uita-te pentru detalii pe :
www.renault.ro
www.reno.ro
www.autoshow.ro/forum
5.Te sfatuiesc sa faci un test-drive pentru ca te va ajuta mult sa iei o hotarare (vezi si ce alte variante mai ai la banii pe care ii dai pe Bicorp)
succes
_
Sunt moderator dar ma tratez
Karina spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
1.Exista mai multe diferente intre Symbol si Bicorp, nu doar portbagajul.
2."Campus" si "Fidji" sunt denumirile unor nivele diferite de echipare ale celor doua masini
3.Versiunea actuala de Bicorp este la sfarsit de cariera, in curand va aparea versiunea noua. Probabil ca, de aceea, exista oferte tentante
4.Karina uita-te pentru detalii pe :
www.renault.ro
www.reno.ro
www.autoshow.ro/forum
5.Te sfatuiesc sa faci un test-drive pentru ca te va ajuta mult sa iei o hotarare (vezi si ce alte variante mai ai la banii pe care ii dai pe Bicorp)
Multumesc mult. Test-drive a facut sotul, pe site la renault am fost, pe celelalte 2 nu, ca nu prea am timp, vroiam doar parerea cuiva care are acest tip de masina si mai ales a unei femei , dar m-as multumi si cu parerea unui barbat
Din pacate nu prea mai ai alte variante atragatoare la aceeasi bani...
Karina + Bogdanel
tata lu Toma spune:
"Din pacate nu prea mai ai alte variante atragatoare la aceeasi bani..."
Despre cati bani e vorba ?
Nu stiu exact preturile (poate e fi vreo oferta la Bicorp) dar cred ca preturile sunt, cam, tot pe acolo pentru : Opel Corsa, Ford Fiesta, Citroen C2 sau C3, Peugeot 206, Fiat Panda sau Punto, etc.
Ca sa nu mai vorbesc de coreene (Kia Picanto, Hyundai Getz, Chevrolet Kalos) in leasing.
"pe celelalte 2 nu, ca nu prea am timp"
Te asigur ca vei gasi muuuuuuuuuuuult mai repede, decat aici, raspuns la intrebarea ta.
_
Jocelyn spune:
Karina, inainte sa ne luam masina asta, am intrat pe o multime de site-uri si pe alte forumuri unde discutau cei care aveau astfel de masini si fiecare spunea si de bine si de rau. La banii pe care i-am dat pe masina asta nu ne puteam lua altceva care sa aiba si toate optiunile incluse, si consum mic si portbagaj mare (lucru care a contat pentru mine). Am facut toate socotelile, am cantarit si una si alta si luand masina exact pentru ce ai specificat si tu am ales Clio Symbol pe care il conduc in fiecare zi la serviciu.
Da, Bicorpul consuma putin mai mult, imi pare rau daca nu am fost coerenta.
Fiat Panda iarasi e bun (au ai mei) dar e mai putin spatios si mai scump. Peugeot arata mai bine in opinia mea, dar tot e mai scumput si consuma mai mult. Si ce sa mai zic, avand in vedere ca nu am dispus de mai mult de 9000 si ceva de euro, am luat Symbol.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Karina spune:
Multumesc pt. raspunsuri.
Renault Campus are la un dealer din dr. Taberei (poate la toti, dar nu stiu) o reducere de 750 euro la pretul CIP, asa ca pt. 3 usi pretul e de 9200. La pretul asta nu gasesti din pacate Vlad nici unul din lista ta. Sotul meu a studiat destul de mult si nu cred ca i-a scapat ceva, dar mai stii...
Si mai sint si alte aspecte: de ex. la Fiat Panda nu ajung la pedale decit cu scaunul cu reglare pe inaltime, optiune care nu e standard si costa destul de mult, pe cind la Renault e inclus in varianta standard aceasta optiune (dar ajung si fara sa ridic scaunul).
Ideea e ca alegerea e facuta, doar vroiam si eu ceva pareri, pro sau contra. Si am pus subiectul aici pe DC ca alt forum nu vizitez !
Karina + Bogdanel
tata lu Toma spune:
Sa o stapaniti sanatosi !
Fara sa vreau sa te supar sau sa te intorc din drum (Bicorpul e o alegere buna) , vreau totusi sa te asigur ca la 9200 CIP mai sunt destule masini din clasa asta.
_
Karina spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Sa o stapaniti sanatosi !
Fara sa vreau sa te supar sau sa te intorc din drum (Bicorpul e o alegere buna) , vreau totusi sa te asigur ca la 9200 CIP mai sunt destule masini din clasa asta.
Multumesc Vlad ! Inca n-o avem, dar e pe drum .
Scuza-ma ca n-am fost prea explicita 9200 euroi nu e pretul CIP ci pretul final (pretul CIP=7650 euroi), si nu la 3 usi ci la 5 usi !
Dotari standard si fara vopsea metalizata.
Karina + Bogdanel