Cati dintre cei invitati au venit la nunta?
Raspunsuri - Pagina 3
simonam_78 spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Simonam 78, spui ca ai avut 90 de confirmari, dar cate invitatii ai dat initial? Eu incerc sa aflu cati vin din lista pe care o faci cu un an inainte, dar e bine de stiut ca exista riscul sa nu-ti vina nici macar toti cei care ti-au confirmat!
Mai trag o concluzie: in cele mai multe dintre cazuri vin mai putini decat estimezi tu cu un an inainte. Gresesc? Astept si alte interventii ca sa-mi pot definitiva statistica!Din nou multumiri celor care ma baga in seama la acest subiect
Am facut 80 de invitatii plus cateva persone invitate fara. Este greu sa iei decizii in functie de ce li s-a intamplat altora. Poate familia ta e mai numeroasa sau prietenii mai apropiati (si mai seriosi). Eu am calculat asa: familia - care stiam ca vin sigur pt ca si noi am fost la ei + 30-40 de colegi si prieteni. La mine au venit mai putini dar stiu cazuri cand au venit si neinvitati
P.S. Am regretat ca nu am facut mai multe invitatii, calculele initiale nu prea s-au potrivit cu realitatea pt ca am dat invitatii si la alte persoane decat cele de pe lista
ioana07 spune:
Noi am hotarat de la bun inceput ca nu vom face nunta mai mare de 130-150 de persoane... Am mers...am gasit restaurantul...o sala cu o capacitate maxima de 150 pers. Dupa care am inceput sa punem pe hartie toate persoanele pe care le-am putea invita la noi la nunta...si cand zic toate......ma refer la prieteni...colegii nostrii de servici...colegii de servici ai parintilor nostrii...rude mai apropiate...sau unii pe care nu i-am vazut in viata noastra...de care abia atunci aflam de la parintii nostrii......etc... Asa...si ajunsesem pe la vreo 200 de persoane (sau chiar mai mult...nu mai tin minte exact).
Si...ca sa nu riscam sa avem mai muti invitati decat era capacitatea salii...am dat invitatiile treptat: mai intai prietenilor nostrii...rudelor apropiate sau mai "indepartate"...si colegilor nostrii de serv... Dupa ce primeam un raspuns de la respectivii...vedeam daca mai putem invita si alte persoane, sau ne opream aici...
Bineinteles ca rudele "indepartate" au spus din start NU (asa cum ne asteptam...si ne doream...) Surpriza a venit din partea colegilor de serv. care se autoinvitasera inainte ca noi sa impartim invitatiile...si dupa ce le-am dat invitatiile dadeau din colt in colt... asa ca de la mine a confirmat o singura colega...iar din partea sotului...vreo 5 persoane. (trebuie sa mentionez ca noi lucram de mai putin de 2 ani...si probabil asa se explica...)
In conditiile astea...am inceput sa dam invitatii si colegilor de serv ai parintilor...care au confirmat si au si venit. Asa ca in final am fost cam 120 de persoane exact cum ne doream.
Problema la noi era ca trebuia sa achitam TOATE meniurile cu 3 zile inainte de nunta. Deci cate meniuri "comandam" atunci...le plateam si ramaneau platite... Si a doua zi dupa ce am platit...am aflat de un cuplu ca nu mai poate veni (ne-au trimis insa bani)...am sunat la restaurant si le-am spus ca de banii aia sa ne faca niste aranjamente florale la intrarea in sala...
In final am platit in plus un singur meniu. Doua persoane care ne confirmasera nu au mai venit...dar au venit altele doua...asa ca a iesit bine...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Ileana Cosanzeana spune:
Am avut 100 de invitati pe lista, din care au venit 96, deci am platit 4 meniuri. Si asta dupa ce am dat telefoane peste telefoane sa obtinem confirmari sigure. Se pare ca in Romania exista o problema a confirmarilor: cand se primeste invitatia si omul se hotaraste daca poate sau nu sa vina, nici nu-i trece prin cap sa sune sa spuna lucrul asta. Inca unii se mira cand ii suni pt confirmare si nu inteleg ce rost mai are sa-i si suni, ca doar " se intelege ca venim!!!!"Chestie de mentalitati...
http://community.webshots.com/user/elenas21
Moira spune:
Dyadya,
Mie mi-au confirmat in jur de 120 persoane iar la petrecere au venit cu vreo 8 mai multi. Nu a fost o problema pentru ca am mai pus niste scaune (aveau mai multe impodobite) si toata lumea a fost multumita, desi ceva mai inghesuita pe alocuri.
Am impartit vreo 100 invitatii pentru ca erau si multe obligatii care stiam ca oricum nu vor veni.
De la serviciu au venit colegii de birou doar, desi am dat invitatii tuturor colegilor. La cununia religioasa au venit insa mai multi dintre colegi.
Ideea este ca uneori te bazezi pe unii care te lasa balta in ultimul moment dupa ce au spus ca vin si ai suprize placute din partea altora care vin sute de km doar ca sa fie alaturi de tine la un eveniment atat de important.
Moira
Miresica si Doamna de 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
kriss79 spune:
Terasa restaurantului la care vroiam sa facem nunta avea o capacitate maxima de 250 persoane(mai ingramaditi cei drept), dar nu aveam de gand sa avem atat de multi invitati, am zis ca maxim 200 vor sta lejer.Insa, in timp ce concepeam listele cu invitati au iesit mai multi, vreo 240, dupa am mai taiat din ei si au ramas in jur de 180 pers. In timp ce am impartit invitatiile au fost cateva perechi care au spus de la inceput ca nu vor veni, deci lista s-a mai redus, iar cateva perechi ne-au tinut `in sah` pana in joia dinaintea nuntii, nefiind siguri de prezenta lor. Nu a confirmat nimeni la telefon personal prezenta la nunta, oricum nu am trimis carduri de confirmare. Am sunat fiecare dintre noi pe invitatul fiecaruia si i-am intrebat daca vin sau nu, ca sa stim cum sa si ii aranjam la mese.Cu o zi inainte de nunta am predat numarul cel mai probabil de invitati(166 pers.)din care nu au aparut 3 perechi care confirmasera chiar vineri dimineata ca vor veni 100%sigur..nici pana in ziua de azi nu stim de ce nu au aparut sau de ce nu au dat macar un telefon inainte sau dupa nunta..Nu au fost probleme cu numarul de meniuri...uitasem sa comandam meniu si pt fotograf..si am platit doar 5 aperitive..
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
danangie spune:
Scuzati-ma fetelor, dar de unde adunati voi atatea persoane? 250? Mama , mama........pai daca mie imi vin 50 de persoane e bunnnnnn. Dar nu ma bazez nici macar pe alea 50. Poate de asta nu facem nunta.........de frica , ca (scuzati cacafonia) nu va veni lumea......
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
lavinai spune:
am dat invitatii la 190 de persoane, din care 127 mi-au confirmat ca vin si 7 persoane am avut lipsa, deci au fost 120 de persoane
Alyna24 spune:
Noi am dat 70 invitatii=aprox130 pers.Au venit 84 pers din 86 confirmati, deci 84 meniuri.Insa cei care n-au venit au trimis bani......asa ca......n-am iesit deloc in minus!
Am avut noroc!
Pupici!
Nushulica......tare dragutei ati mai fost!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
ratusca1977 spune:
Noua ne-au confirmat 85 de persoane, din cei confirmati nu au venit 10 (sa le fie rusine), dar au venit unii la care nu ne asteptam, le dadusem invitatie dar nu confirmasera, in total am fost 80-atatea meniuri comandasem, deci a fost super cool.
Albumul nostru
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by danangie
Scuzati-ma fetelor, dar de unde adunati voi atatea persoane? 250? Mama , mama........pai daca mie imi vin 50 de persoane e bunnnnnn. Dar nu ma bazez nici macar pe alea 50. Poate de asta nu facem nunta.........de frica , ca (scuzati cacafonia) nu va veni lumea......
si io la fel...
de asta nici nu prea ma incanta ideea de nunta... am in general un cerc restrans de cunostinte si rude, si nici nu prea am fost la mute nunti in viata mea, nu ca as fi refuzat sa merg, dar nu am avut asa multe cunostinte care sa se casatoreasca...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza