Cati dintre cei invitati au venit la nunta?

Cati dintre cei invitati au venit la nunta? | Autor: dyadya

Link direct la acest mesaj

Fetelor, foste miresici, actuale Duoamne, ajutati-ma si pe mine in realizarea unei statistici: cati dintre cei invitati v-au venit la nunta? Respectiv: cati dintre cei despre care erati siguri ca vor veni au venit, si mai ales cati dintre cei de care NU erati siguri au venit? Si inca o problema spinoasa? Cati dintre colegii de serviciu au venit? Stiu ca aici depinde mult de serviciu, de colegi, de vechime, de sociabilitate, dar asa ca statistica as vrea sa aflu mai multe raspunuri, va rooooooooog. Am deschis acest subiect deoarece ne aflam intr-un oaresce impas: lista totala este de 220 persoane, din care noi am ajuns cam la 100-120 despre care credem ca vor veni. Problema este: daca nu am estimat bine si imi vin 150 si nu am unde sa-i bag in local? Sau daca iau local de 150 si imi vin 100-120? si tb sa platesc in plus? De aceea va rog sa nu ocoliti acest subiect si sa-ma ajutati cu raspunsuri ca sa pot sa fac...o statistica. Mii de multumiri in avans.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna ,
Am invitat 100 persoane au venit 96 ,
toti si-au confirmat prezenta.

Anca 20+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna iubita,

Emotii.. emotii?! Offf... stiu cum e... si ma gandeam la asta inaintea nuntii...
mai ce sa-ti zic?! Noi din start am zis ca vom avea vreo 80 de persoane dar tot dand invitatii ajunsesem la 110 persoane. Majoritatea spuneau cand primeau invitatia: "Daaaa venim!!! Cum sa lipsim?" eh... ne-au confirmat 85 persoane si noi am comandat la restaurant 70 de meniuri plus 6 meniuri pentru prietenii nostri de la Happy Family care ne-au organizat nunta, deci in total 76 de meniuri din 85. In total am avut 82 persoane (deci doar 3 persoane nu au venit) si la restaurant am platit exact cat am comandat! Pentru asta... cat si pentru multe altele recomand cu caldura acest restaurant!
In general multi spun ca vin si nu numai ca nu apar dar nici macar nu te anunta... Eu consider ca oameni ca acestia nu mai merita nici macar "Buna ziua".

Hai pupici , fruntea sus si fii optimista! Totul va iesi bine!

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

La nunta mea au confirmat ca vin cam 240 persoane...Au fost cateva (cred ca pana in 10 persoane) care nu au venit, dar au fost compensate cu altii care au venit in plus...
In privinta restaurantului, mi se pare firesc sa faca un numar de aperitive, dar daca vezi (doamne fereste!) ca nu vin decat 120 din cei 150, la felul doi nu mai faci decat 120 farfurii, nu? Mi se pare logic. Si in felul asta nu platesti mult in plus.
Eu am dat telefon la toata lumea care nu confirmase si am intrebat daca vin sau nu, accentuand ideea de sinceritate. In felul asta nu am avut surprize neplacute.
Iti urez succes!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noi, pe lista am avut cam 80 de oameni; am dat vreo 45 de invitatii (caci nu toti erau cupluri), de venit, au venit 59. Nimeni nu ne-a confirmat din proprie initiativa, noi am dat telefoane in saptamana nuntii. Stiam atunci despre 56 (cu tot cu DJ), numar despre care am si vorbit la restaurant (in ideea ca in plus se pot face portii). Trei persoane, care nu spusesera nici da, nici ba, au venit totusi atat la biserica, cat si la restaurant. Drept pentru care, dupa un calcul sumar, n-am ramas, practic, cu nici un minus. In legatura cu colegii de serviciu, mie-mi spusesera din start ca nu vin, iar dintre ai sotului, 6 confirmasera cu 2 sapamani inainte si doar 2 si-au mai pastrat "promisiunea" si in saptamana nuntii. Dar nici cei 2 n-au venit.
Oricum, depinde foarte mult de la caz la caz. Recent, am fost la o nunta unde, desi confirmasera 130 de persoane, au fost doar 90....ramanand ca mirii sa plateasca restaurantului toate cele 40 de minusuri. Acelasi lucru s-a-ntamplat la un botez: din 75 de confirmari, au venit vreo 40...
Asa ca nu este o regula!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bibyrox-cum ai asezat tu invitatii?Pt ca mie de la restaurant mi-au zis ca jos incap doar 74 de pers iar eu as mai avea nevoie de cateva locuri....scuze pt off topic
Ca sa raspund si la subiect...eu am dat cam 125 de invitatii si imi vin doar 112 persoane....Initial ne-au zis mai multi ca vin dar cand am sunat pt confirmare mi-au zis ca nu mai pot veni....acum ramane sa vad sambata cati vin din cei confirmati....sper sa nu am surprize neplacute.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Noi am invitat 218 dintre care au venit 211. O familie ne-au anuntat ca nu vin din motive personale. Un cuplu si o alta persoana au confirmat prezenta si nu au venit…nu stiu nici pina in ziua de astazi de ce.

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=6cd6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Noi am invitat 180 persoane , dar am stiut de la inceput ca nu vor putea veni decat vreo 80. Au confirmat totusi 94 iar in final au venit 98.Din cei care au confirmat nu au venit 4 , in schimb au venit 8 din cei care au zis ca nu vin . Am platit exact 98 de meniuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

toti 49 invitati au venit, in rest nu am invitat noi.

am cerut confirmarile inainte, ca nu aveam chef de surprize sa ma stresez la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Noi am dat cam 125 de invitatii, nu prea am primit confirmari (de la cei de la care am primit, nu au venit, nu stiu de ce, (era o familie compusa din 6 membri + inca un prieten vechi de-al meu pe care eram absolut sigura, dar care nici acum nu a sunat sa-mi spuna ce s-a intamplat). Ne asteptam sa vina cam 200-210 si au venit cam 190. Dar noi ne-am facut singuri mancarea (adica am platit pe cineva), mancare a ramas dar am folosit-o pe urma (am impatit-o :) ), deci n-a fost mare paguba. Am avut placerea insa sa constatam ca nu s-a aruncat mancare, ca la alte nunti la care am mai fost si la care oamenii ciuguleau putin si restul nu se mai putea folosi... Deci am avut mancare buna...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, cum ai mai citit, nu e o regula, depinde de invitati (noi nu am vrut sa-i sacaim cu telefoane, le-am lasat libera placere de a veni sau nu), dar asta nu e cea mai buna solutie in cazul tuturor. Eu zic sa-i suni, sau sa afli de la prietenii apropiati ce spune "lumea" (daca vine sau nu), noi asa am cam stiut dinainte unele persoane.
Succes!

DIANE
cateva poze de la cununia si nunta mea (primele poze de pe pagina), pana ma intorca din "vacanta" si pun mai multe :) http://azsforum.org/album_personal.php?user_id=181

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna!
Noi am avut vreo 60 de familii care ne-au confirmat ca vor veni.Dintre acestea nu au venit 2 familli,dar in schimb au venit 3 familii care ziceau ca nu vin,si...s-a compesat.Inainte de a da la restaurant nr de meniuri exact,am insistat cu telefoane la invitati(le-am spus ca nu este nici o suparare daca nu vin,numai sa ne spuna).Parintii mei s-au ocupat de invitatii lor,parintii lui de invitatii lor, iar noi de prietenii nostri.
Nu stiu dac stii,dar daca tu dai la resaturant 200 de meniuri,si-ti vin 150de persoane,cele 50 de meniuri ramase le platesti...asa ca cel mai bine e sa stii cu aproximatie nr. de invitati.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput