asigurare locuinta!!!

asigurare locuinta!!! | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

stiu ca de la anul va fi obligatorie asigurarea locuntei.
eu insa vreau sa fac acest lucru cit mai curind posibil.
poate sa imi ofere cineva informatii suplimentare??

multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pai ce detalii? Doar ducandu-te direct la o companie de asigurari poti afla detaliile specifice. Pot sa-ti spun cum am procedat in cazul nostru, care ne-am asigurat apartamentul la Allianz Tiriac. Am declarat o valoare a apartamentului, la ea s-a calculat rata anuala a asigurarii, pe care o platim in 4 transe trimestriale si cam atit. Suntem asigurati de peste 4 ani si pot sa iti spun ca am avut si un eveniment neplacut, ne-a inundat rau de tot o batrina de deasupra si cei de la companie au venit in 1-2 ore de cand i-am anuntat, au pozat, constatat daunele si ne-au despagubit destul de rapid (10 zile de la intocmirea dosarului). Cam asa functioneaza treaba. Nu stiu prin alte companii cum este. Poate ne mai da si altcineva detalii.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi avem de 3 ani si este foarte buna. Pana anul trecut nu am avut probleme, anul trecut in schimb ne-a inundat vecina de sus si ...ne-au dat 12.000 mil cei de la Alianta Tiriac. Acolo suntem noi. Acum as vrea sa-mi caut ceva si pt. noi, de viata, pensie...

Paulacu Paul 24+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu tot la Tiriac, am procedat exact cum ti-a explicat Dana; noi nu am avut probleme pana acum dar e bine de stiut ce reactioneaza rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

....si cat costa asigurarea pe un an la aliant tiriac?

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asta depinde de valoarea declarata a apartamentului. Nu este o rata fixa ci este un procent, nu mai stiu cit, din valoarea casei. Si daca vrei sa asiguri si bunurile din casa mai este si aia in plus ceva. Daca vrei se poate include si asigurarea de raspundere civila (de ex. daca inunzi tu pe cineva). In functie de toate variantele rezulta rata de asigurare. Se pot plati toti banii odata sau in rate trimestriale.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am la Asirom, de un an, din fericire n-am avut evenimente, asa a nu stiu cum se comporta la despagubiri. am insa Casco la masina la ei si am avut probleme, care s-au rezolvat bine, am fost multumita de ei.

Inainte avusesem la Tiriac, dar nu prea mi-a convenit pt ca prima era mai mare si nu beneficiai de nici un discount daca nu aveai evenimente, decit dupa 3 ani de platit prima. La Asirom ai discount 15% dupa primul an fara dauna. Plus ca cei de la Allianz imi evaluau foarte prost apartamentul, in conditiile in care preturile satrisera in tavan!

Ca valoare, totul depinde de valoarea la care iti evaluezi casa. In functie de anul construirii, tipul blocului, zona, etajul, imbunatatirile aduse, agentul se uita intr-un tabel si vede valoarea apartamentului. La care incepe si aplica tot felul de coeficienti, de uzura, de discount pt alarma etc. Totul tine de cit e el dispus sa-si scada din comision, ca sa-ti ofere un pret mai bun.

Pt un apartament din 64, la etajul 7, in Titan-Balta Alba, cu imbunatatiri, evaluat la 50.000 euro, prima a revenit undeva pe la 120 euro, parca. Plus discount 10% la plata integrala.

Daca vrei, iti dau pe PM datele agentului cu care am negociat eu, e un baiat tare dragut si se poate lucra bine cu el.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

da, chiar te rog!!! multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Si eu vreau, Bogdanai!!!
Multumesc frumos

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Si eu vreau neaparat sa-mi asigur locuinta.Asigurare de viata am la ING dar ei nu fac asigurari imobiliare.Vreau si eu sa iau legatura cu cineva care se ocupa cu asa ceva!Multumesc mult! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput