Sezatoarea canadiana (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Si sa va spun cate ceva despre mine: sunt din Deva, acum locuiesc in Hamilton. Am 29 ani, casatorita; sotul meu e canadian si e un om extraordinar.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Iren, eu merg la un club care are filiale in toata Canada, inclusiv British Columbia. Platesc 480 pe an, cu toate facilitatile de care spuneai. O prietena de-a mea merge in alta parte, in alt oras, au si piscina, pretul e mai mic, pe la 400 dolari.
Nadia, bine ne-ai gasit!
Emilly, ia uite ce am gasit pe net. Spectacolul "Lord of the Dance" va fi in Montreal in noiembrie, dar nu stiu daca va fi si Michael Flatley cu trupa. Eu as merge si fara Michael, spectacolul e superb oricum.
http://www.irishdancing.com/whats_on.asp?id=33

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by iren

Dragele, ma scuzatzi ca iar dau buzna, dar am shi io o-ntrebare mica , mai ales pentru fetele din Vancouver: cit costa un abonament anual la o sala de fitness cu sauna, solar, aerobic shi babysitter?
Ca io vreau sa-mi fac aci in Züri un abo anual, shi cind i-am zis sotzului cit costa a facut okii mari shi-a zis "Pai in Vancouver ar mai putzin de-un sfert din cit vrei sa dai tu aci!" Asha ca io vreau sa-i dau peste nas, ca aci m-ar costa in jur de 1000fr, +/- 100 fr., da nu cred ca-n Vancouver ma costa 200 de dolari...
Ma ajutatzi, va rog?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

De la colega mea de birou am aflat ca ea a platit $100 la inregistrarea la un club de fitness, si mai plateste lunar aproximatix $40 (cand e ea hotarata sa mearga).

M-am uitat de curiozitate pe internet dar vad ca nimeni nu spune clar cat ar costa (cam toti cer sa le trimiti mai intai datele personale si iti "stabilesc ei un plan" ). La un singur club am vazut o oferta concreta: (promotional) primele 3 luni pentru $49.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti.

Am o mare rugaminte!
Cine cunoaste vreun pediatru care ar putea sa ieie noi pacienti?
Copilul mi s-a imbolnavit (e racit, nasul e infundat, tuseste), dar nici un pediatru la care m-am adresat nu ia pacienti noi, cica numai din Ianuarie 2006. La farmacii nu vor sa-mi recomande nici un medicament deoarece copilul e prea mic.
Va rog frumos careva sugestii, ce as putea face in cazul dat?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Crinia, nu sunt din Montreal, dar cred ca tot ce poti face e sa mergi fie la urgente, fie la un CLSC, cred ca asa se numesc clinicile care primesc bolnavi care nu au medic de familie.
Am gasit o lista cu CLSC din Montreal, poate gasesti ceva aproape de zona in care locuiesti.
http://www.geo-route.com/
Daca nu se deschide direct la clinici, coboara pe bara din stanga pana la Medicaux si acolo gasesti rubrica CLSC.
Oricum, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca dureaza pana iti vine randul.
Cat timp are copilasul? Daca nu e prea grav, poate te mai pot sfatui mamicile de aici cu ceva nume de siropele pana ajungi la medic.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Iren, e asa cum a zis Laura, te costa cam 40CAD/luna + 100 inscrierea... deci te duce la peste 500CAD anual. In dolari americani cred ca sunt peste 600..

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fetele, multzumesc frumos de informatzii , i-am cam taiat macaroana consortului, da-stem in tratative, ca lista-i lunga- lista mea de cereri, adeka

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ancamaria, cum 500 de cad fac peste 600 usd, eu stiu ca e invers.
Iren, mai exista aici community centre, unde merg eu si nu exista taxa de inscriere anuaa, ci platesc 34 cad pe luna, adica pina in 400 cad pe an si avantajul e ca dc intrerup mai repede de un an platesc penalizare doar 10 cad. Acest centru are de toate, gym, psicina, teren de tenies, squash, etc, exista in ontario si sunt ok, finantate de guvern, de aia sunt mai ieftine.

In rest cam linsite pe la sezatoare, toata lumea e busy?

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Da... scuze...e invers..

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Donia multumesc de sfat (site), insa am fost si la CLSC, unde mi-au dat o lista de pediatri la care sa sun. I-am sunat insa practic toti imi raspund la fel, ca sa ne adresam in Ianuarie, deoarece nu mai primesc pacienti noi. Aceasta e unica cu ce ne-au ajutat la CLSC de pe Cavendish (este aproape de locuinta mea).
Copilasul are 7 luni. Ii curg mucusori insa in acelasi timp e infundat nasucul (nu poate respira si de altfel nu vrea sa suga sinul, caci aceasta ar fi principala mincare a lui). Aceasta de acuma dureaza de 5 zile plus ca acuma de vreo 2 zile a inceput sa si tusheasca. Nu a facut febra insa a devenit agitat si nu prea maninca. Vroiam oricum sa-l examineze si un medic, insa din cite vad eu aici nu le pasa ca copilul e foarte mic si bolnav. M-am adresat si la centrul pediatric de pe Somerled unde i-am rugat ca sa-mi examineze bb sau macar sa-mi faca o programare, insa ei mi-au spus acelasi lucru- veniti in Ianuarie.
Nu inteleg sistemul lor medical .

De aceea m-am adresat la fete de pe DC, poate cunoaste cineva vreun pediatru...
Sau macar cum ati tratat bb vostrii in asa cazuri? Ce v-au recomandat medicii de aici?

Mergi la inceput