Sezatoarea canadiana (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Fetelor, dragelor, sunt in al noualea cer si nu vreau sa coboooor!
Am fost la spectacolul lui Michael Flatley in seara asta! Ce spectacol, ce dansatori, ce efecte! Ah, trupa asta de dansatori ma omoara! Cand toata trupa e pe scena si se misca in acelasi ritm, la fractiune de secunda, cu partea de sus a corpului imobila, iar picioarele au un ritm nebunesc, parca se misca fara voia dansatorului!
Iar in spatele scenei era un ecran imens cu imagini care sustineau dansul. O nebunie, imagini, muzica, ritm, la sfarsit au fost si artificii, mai aveam putin si explodam si eu!
In concluzie a fost excelent, de cate ori apareau meseriasii imi venea sa sar direct pe scena sa ma pun pe dansat... Maine m-as apuca sa invat dansurile astea irlandeze, dar mi-e ca dupa 5 minute mi-as da sufletul. Tare fericita am fost ca am apucat sa-i vad pe viu, ca pe vremea cand ii vedeam la TV in Romania mi se parea un vis!
Daca aveti chef sa vedeti un scurt filmulet cu imagini din spectacol, dati click pe link
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
Donia, ce super ca ai ajuns la spectacol....tare mi-as fi dorit sa ajung si eu...in final cit a fost biletul?? aveai un link cu programul lui, oare mai vine in Mtl??
Emilly cu gaza ei
Simonna spune:
Codritu, Simi, multumesc frumos, o sa ma si infiintez la magazin simbata (sper sa nu ma opreasca nimic, de gasit il gasesc eu!). O sa va spun daca mi-au iesit bine clatitele! (ce e dramatic e ca trebuie sa-mi cumpar si tigaie, cele pe care le am sint zgiriate in toate directiile! Si ma enerveaza ca-s asaaaaa de scumpe, mama lor de tigai!)
SimiCam greu cu vederea simbata, sintem cu programul pe ore. Ca sa nu mai vorbim ca, fiind cu Maimuta Atomica dupa noi n-avem incotro si trebuie sa fim siguri ca are ea ce face, copii, jucarii etc... ca altfel trebuie sa-i asiguram noi "entretainment"-ul si cu greu reusim sa ne comportam ca adultii!
Daca poti sa-mi trimiti un mesaj privat cu nr. de telefon... Reusim sa povestim pe seara si vedem cind si cum...
Cu pupici, o zi buna,
Simonna
mimitete spune:
Codritu, uite o reteta de cranberry muffin. Eu nu ma omor dupa muffin in general dar asta imi place ca e acrisor si iese de parca as fi pus visine care mie imi plac.
Cranberry Muffins
1 3/4 C. sifted flour
3/4 t. salt
1/2 C. sugar
2 t. baking powder
2 eggs
3/4 C. milk
2 to 4 T. melted butter
1 C. chopped fresh or frozen cranberries
1 t. grated orange rind
1 C. chopped pecans
Combine flour, salt, sugar and baking powder in bowl.
In separate bowl, beat eggs. Add milk and butter to eggs. Gradually fold egg mixture into flour mixture.
Before batter is completely mixed, add cranberries, orange rind and pecans; mix completely.
Preheat oven to 350°F. Fill 12 well-greased muffin cups two-thirds full. Bake 20 to 25 minutes or until muffins test done.
Makes 12 muffins.
Simonna, vino cu clatitele gata facute
Numai bine,
Mihaela
Donia spune:
Emilly, din pacate cred ca deja au fost la Montreal. Uite un link cu spectacolele urmatoare, dar Montreal nu e pe lista.
http://www.celtictiger.tickets.musictoday.com/CelticTiger/calendar.aspx
Biletul a fost putin peste 100 de dolari, cu tot cu taxe. Cam scump, dar... ce puteam sa fac?
Oricum, ma bucur ca nu am investit si in haine pentru spectacol, ca imi tot faceam griji ca nu am cu ce sa ma imbrac... Si cand colo, erau o gramada cu blugi, adidasi...
Dar stiu oamenii astia sa se bucure de clipa, m-am distrat ca erau langa mine niste doamne respectabile pe la 65-70 de ani, care chiuiau de incantare din toata inima! Asa ca m-am alaturat si eu lor, si nu m-am mai simtit singura.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Emilly spune:
A...Donia, ai fost singurica??sincer si eu as fi dat suta de dolarei fara sa-mi para rau, dar...mama lor de prioritati...eu tot mai sper ca poate o mai veni pe la noi...
Emilly cu gaza ei
dulcineea spune:
Dragele mele canadience,
Poate ma ajutati cu un sfat. Matusa mea din Romania are nevoie urgenta de un medicament (pt diabet insipid). Se pare ca nu se mai gaseste nicaieri in tara. Am intrebat aici la farmacie si au echivalentul produsului DAR nu se da fara reteta!! Ce pot face ??
Eu m-am mutat de curand la Halifax si inca nu stiu pe nimeni pe aici.
La Montreal sau nu departe era parca o farmacie romaneasca.
Poate aveti vreo idee...
Multumesc mult
Antonia
carmen77 spune:
Pai nu poti merge cu ea la un consult la urgente ca sa ii dea reteta pentru medicament? Si apoi sa il iei de la farmacie ...
Banuiesc ca asigurare medicala si-a facut cand a venit aici .. deci cred ca e cel mai indicat asa. Nici in Montreal nu cred ca iti da nimeni un medicament care se da doar cu reteta, chiar si de la farmacia romaneasca, ma indoiesc ca risca sa isi piarda licenta ....
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
carmen77 spune:
Scuze, am crezut ca e la tine in vizita ... poti incerca (parerea mea) sa ii explici medicului tau de familie situatia, si sa il rogi sa scrie o reteta pe numele tau pt medicamentul respectiv, poate se rezolva asa.
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003