Sezatoarea canadiana (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruck spune:

Multumesc Emilly. Sper ca ne va ajuta si pe noi. Mi-e atat de mila de bebe, are doar o luna si toata noaptea il doare burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,cum se spune la sunatoare?

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by Boobooricu

Buna Laura,
Pe fetita mea o cheama Juliana,Iar eu sunt Elena.
Ti-am vazut pozele, foarte frumusica fetita si mai ales vesela.Chiar cum pot sa fac sa imi pun si eu pozele pe site sau asa ca tine?
Acum locuiesc cu socrii, langa Highgate( fost Middlegate). Dar in ianuarie o sa ne mutam in , ghici unde? Vis-a-vis de statia de metrou Gilmore, zona Brentwood.
elena

Multumesc . Am si poze mai noi aici: http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/album?.dir=f9a3&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/my_photos

Ca sa pui fotografii in album, mergi pe meniul din stanga ecranului, la Album foto. Pe pagina care ti se va deschide, selectezi Editeaza albumul tau. In noua pagina vei gasi Pune poze pe server.

quote:
Originally posted by Simona73

Fetelor,cum se spune la sunatoare?
SIMONA

In engleza: St. John's Wort. In franceza nu stiu...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Elena,
Bine ai venit printre mamicile din Vancouver/Canada... eu nu prea scriu aici... mai mult la mamici de iulie-august 2004 ca am si io o pitica de 1 an si 3 luni.
Eu locuiesc in Vancouver - Fraser & Marine Drive.

Laurici... am vazut pozele... vad ca v-ati plimbarit nu gluma iar Diana a crescut si are un par carliontat superb... ti-au plecat musafirii?

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Anca
Au plecat de muuult ... aproape o luna!

Daca ai timp, suna-ma te rog (azi sunt acasa ca sunt racita cobza). Am inteles ca voi va pregatiti sa plecati? Cat stati in tara?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, am primit acu' 3 saptamani Health Crad-ul si trebuie sa-mi caut medic de familie .
Cum trebuie sa procedez ? Pot cauta pe vreu site specializat , cu medici de fam ?
Unde trebuie sa merg ?
Vine iarna si nu se stie cand e nevoie de medic .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Laura, da o cautare pe google.ca family physicians si numele localitatii tale, apoi selectezi din rezultate care-ti convine cel mai bine.Odata ales, dai telefon si intrebi daca accepta pacienti noi.Noi asa am procedat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Helloooooooooo!

Vascriudupaceamtrasguradeaeeeeeerdintre e-xa-me-neeeeeeeee .

Sunt in plina sesiune, mult a fost, putin a mai ramas, poimaine examen la mate si de Halloween la franceza si GATA ...........
........vreo 3 zile pana la lucrarile practice si examenele finale.

Cristinelu', tu mai traiesti, mama ?
Io am avut joia trecuta 2 examene in aceeasi zi,
am intrat direct la perfuzii si vitamine dupa, asa de varza eram .

Io cred ca astia si-au pus in gand sa ma termine,
dar io nu si nuuuuuu
nu ma las ! Ba chiar cateodata mi se intampla sa am si cate 5 minute fool libere, wowowow !

Cele mai frumoase flori canadiene, voi ce mai prestati ?

Vreau doar sinteza, svp, ca oricum o sa citesc doar pe diagonala hihihi !!

Pupici tuturor si vive le Canada Libre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ruck, eu am cumparat ceai de anason si de chimen din Marché Atwater, de la un magazin cu tot felul de condimente, dar cred ca gasesti in fiecare butic unde au plante, condimente, ceaiuri. Adica am luat semintele, e mai sigur asa decit pliculete, ca stii ce ii dai. Atunci cind am facut ceai pentru Tudora, le-am oparit un pic, le-am scurs de apa si apoi am facut ceaiul. Numai ca Tudora, ca si Agata, nu a primit nici biberonul si nici ceaiul cu lingurita, nu i-a placut fetei si gata. Asa ca a baut mama la greu si inca mai beau , ca sa fiu sigura ca nu pateste nimic de la ce maninc eu.
Bubu, eu stiu doua clinici particulare unde am facut ecografii. Cea mai ieftina e 50$, dar trebuie sa ai o trimitere de la medic. Daca te intereseaza, spune-mi, le caut si ti le dau pe PM. Acum am vazut si al doilea mesaj... daca e aproape de Vendome e foarte bine, eu stau la urmatoarea – Saint Henri, deci clinicele sint aproape si de ea: amindoua sint in Westmount, una chiar in Square Westmount, iar alta undeva pe rue Sherbrooke, aproape de Vendome.
Ira, si cum a fost la examene? Eu nu nici nu indraznesc sa te sun, ca daca nimeresc tocmai cele 5 minute libere, sa ti le rapesc si pe alea!?! E chiar asa de greu cum se spune? Hai, zi-mi ca nu e, ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru toamna viitoare!

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by nelia
E chiar asa de greu cum se spune? Hai, zi-mi ca nu e, ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru toamna viitoare!

E....durere.
E..........mult, f mult, nu neaparat greu. Nu ai timp fizic sa faci fata, dorm cu 2 ore mai putin pe noapte.

+ ca eu nu gatesc, stii si tu, nu calc, casa e un dezastru,
si S. ma ajuta f mult
daca te-as invita acum pe la mine ti-ai face carare cu lopata printre carti, boarfe si jucarii .

Da' lasa ca trece ea si sesiunea asta, cica am o semaine de relache,
saptamana viitoare
...in care o sa chem pompierii sa dezinfecteze.

....de invatat invat la bucatarie,
doar acolo si la baie mai poate fi vorba de igiena .

Chestia e ca nu e ca la job, vii acasa si te relaxezi,
nu,
sunt teme cat sa nu stai o clipa linistit,
+ ca examene sunt mereu, daca in oct. toata luna e sesiune - imagineaza-ti !
....numai dupa o luna de cursuri.

Acum fac un recherche pe net despre M.Montessori, de ex., cine-o mai fi inventat-o ...just kidding.

La ex.....nu am inca rezultatele dar sigur la 2 am note bune si la unul ma rog sa-l trec. Mai am 2 partiale.

Sara buna !

Mergi la inceput