Dr. Tutunaru ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 12
clio spune:
Korinna,
Lordra, vreau sa te incurajez si eu un pic si sa spun a o mia oara ca important este SA COMUNICI cu toti cei implicati in procesul nasterii, de la moasa pana la doctor.Si tot a o mia oara vreau sa spun ca fiecare nastere este unica, nu trebuie sa generalizam.
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
kristinutza spune:
mda, treaba cu comunicarea e cu dus si intors. eu, de exemplu, imi propusesem sa nu il bat la cap deloc pe dr t. sa am incredere in el, sa fac tot ce-mi spune si sa nu-l zapacesc. asa am facut.
si mie mi-a declansat nasterea (41 fix) si a fost totul bine. dar, intr-adevar, ma asteptam poate sa fie altfel. cred ca emotiile noastre la nastere, starea psihica este una f speciala, poate de aici sentimentele contradictorii. mmm, nu stiu. ma mai analizez, incerc sa-mi mai amintesc si va mai scriu concluziile, ca vad ca acum nu stiu ce nu mi-a convenit de fapt. pt ca totul a decurs bine, dar a lipsit ceva. poate apropierea, caldura. incercarea mea de a-l menaja, de a nu-l bate la cap cu nici o intrebare s-au intors impotriva mea. nici nu stiu acum de ex daca sa merg la control, la 6 sapt. important e insa ca baietelul meu e bine.
gabriela, felicitari pt o fetita frumoasa si sanatate multa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kid2003 spune:
Buna, hai ca ma bag si eu aici, ca n-a trecut mult de la nastere. La noapte, la ora 4 implinim 6 saptamani de la operatie. Alexandra este bine, frumoasa, creste bine. Sarcina a fost urmarita impecabil de dr T., fiecare detaliu a fost analizat, verificat. Am ajuns la operatie pentru ca asa a hotarat dansul si sunt sigura ca nu a fost gratuit, ca e adeptul nasterii naturale. Operatia a fost super, facuta de urgenta noaptea, pentru ca mi s-a rupt apa, a venit in 15 minute la spital dupa ce l-am sunat, m-a incurajat tot timpul, a creat o atmosfera super in sala de operatii, parca as fi fost la o sueta cu prietenii, s-au spus glume, s-a ras.
Nu am ce sa-i reprosez! Fetele care urmeaza sa nasca sa nu aiba grija, sa comunice cu el si cu echipa si totul va fi bine.
uki spune:
Buna seara doamnelor!
Kristinutza, despre mine e vorba? multumim
pai mey, tu ai nascut exact in aceeasi zi cu prietena mea, si eu am fost in vizita la ea...nascuse un dolofan de 4 kg si 56 cm,... poate o stii, tot cu Tutunaru
am vazut si poze cu mogaldeata, doamne ce mititel e
SA-TI TRAIASCA!!!
ps. sa stii ca nici eu n-am avut parte de prea multa "prietenie" din partea doctorului, ca n-am avut asa mult timp sa ne cunoastem...eu cand am nascut, nici nu l-a atins pe bebe, ci moasa si dr neonato, el doar le-a spus sa mi-o puna pe burtica si s-o pup, insa ma gandesc ca era ocupat cu epiziotomia(cu brodatul)...si de aia, si la fel, fara prea mult "sa-ti traiasca...", lasa, noi sa fim sanatoase! si copiii nostri!
ca pt ei(dr), sunt chestii normale, de rutina...noi ne credem vedete, poate si suntem(pt moment), insa mereu urmeaza altcineva...asa e viata!
hai, va pup, sa aveti experiente cat mai frumoase! sunt in sufletul nostru, nu uitam niciodata!
ps.2... sa nu devin prea profunda, ca nu-mi sade bine!
Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)
uki spune:
Aaaa, eu acum am vazut, ca scriam... pai mey Kid, SA-TI TRAIASCA COMOARA MICUTA!!!
vrem si poze, mai multa poveste!
clio spune:
quote:
Originally posted by uki
ca pt ei(dr), sunt chestii normale, de rutina...noi ne credem vedete, poate si suntem(pt moment), insa mereu urmeaza altcineva...asa e viata!
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
uki spune:
Bey, nu te rade, ma refeream ca pt noi e ceva special, in timp ce pt doctori e ceva normal(oricum, ei fac ceva foarte special, ca si meserie!), si... ca intotdeauna urmeaza o alta viitoare mamica...un alt bebelus adus pe lume!
ca o zi de munca(sau noapte)... capisci?
hai ma Clio...
theod74 spune:
Buna fetelor,
Uki, multumesc pentru incurajari!
Aseara am devenit oficial pacienta dr.T, pentru care la acets moment am numai cuvinte de lauda.
Consultatia a decurs ok, m-a consultat, mi-a facut ecografie, mi-a dat de facut niste analize la IDS, si cam ata pentru prima vizita.E destul nu?
M-a linistit si referitor la diagnosticul care-mi fusese dat de doctorita la ce fusesem pana acum. A ziz ca in afara de niste chisturi pe ovare alceva nu vede, si ca el nu s-ar grabi sa puna un diagnostic.
Cam asta a fost prima vizita la dr.T.
Voi ce noutati mai aveti?
Va pup si sa aveti numai vesti bune.
Theo