Mamici de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara fetelor,

Vai ce bine ca au venit cei d ela cablu....si mi-au instala internet prin cablu.
Acum o sa pot vorbi mai mult cu voi
Azi am facut din nou un eko si ce sa vezi...masuratorile la BPD erau de 38 de sapt si nu de 34 cum a zis dr. care mi-a facut luni eko (este sotia lu Dr. cu care o sa nasc). Ea face eko. El citeste numai rezultatele. Nu a masurat cum trebuia. La fel si La FL.
Deci, m-am linistit.

Vero
37

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Daca nu se incumeta nimeni, schimb eu capitolul.

Felicitari JADI, sa-ti creasca mare si fericit baietelul!

Poze

Mergi la inceput

Hai sa contribui si eu pana ajungem la pagina 10.

Am si eu intrebari pentru proaspetele mamici. Am constatat cat de lunga a fost lista pentru spital si acasa. Dupa ce ati trecut prin experienta nasterii, care lucuri de pe lista au fost cu adevarat de nepretuit. De exemplu: merita sa imi iau sterilizator sau pot la fel de usor sa fierb. De cate biberoane aveti nevoie?, pompa a fost intr-adevar folositoare? Ce folositi, caruciorul sau scoica de carat?
Ca zau daca ma indur sa dau banii pe unele lucururi ca dupa aia sa le folosesc de 3 ori in 3 luni.

Multumesc

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

bune fetele!
eu tot in formula completa, 2 in 1! am revenit de la spital pe la 15 dar nu aveam curent, asa ca nu am putut intra pe net
in primul rand FELICITARI JADI, REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE PRINTRE NOI!
MIFLORE BINE AI REVENIT! ASTEPTAM POZICI CU COMOARA TA!
SOFIA, VEZI CA NU E TITU MAIORESC, E UNIVERSITATEA CRESTINA DIMITRIE CANTEMIR!am trecut azi pe acolo si am fost mai atenta!
mary 40+ 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu mi-am cumparat scoica de la Chico cu 3.000.000 lei de la SELGROS.
Pompa de san nu am...o sa-mi iau atunci cand va fi nevoie (ia sotul). La fel nu am nici sterilizator, nu cred ca are rost sa dam atatia bani pe el cand le putem usor fierbe si gata.
Carucior luam prin noiembrie sau dec. Tetine si biberoane inca nu am luat pentru ca nu stiu ce sa iau inca...
La mine asa stau lucrurile.

Vero
37

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

hai sa va fac un rezumat al zilei: dimineata sun dr. si-mi zice sa ma duc la control, ajungem dupa o ora de aventuri in trafic( din vitan pana la sofitel). asteptam dr. care deja intrase la o cezariana. iese, zice sa astept, trimite o moasa batrana sa ma puna pe masa sa vada colul, ca sa se decida daca raman internata sau nu. ma cam doare la control, ba chiar ma enervez si intreb daca vrea sa-mi deschida colul. rezultat- col lung si inchis. dr. intre timp intra la alta cezariana. asteptam.....trimite pe dr. care il ajuta la operatii sa ma vada si aia sa decida impreuna daca nasc sau nu. isi baga si asta mana in vaginul meu, zice ca nu nasc, ca mai rezista colul. intre timp monitorizeaza copilul, zice ca e ok. vine dr. imi face echo, zice sa mai asteptam azi- maine daca nimic si nimic, vineri ma prezint la 7.30 pentru cezariana!
cand ajung acasa, urc si pe scari pana la 6, ca de... nu e curent! si la baie surpriza.... pete maronii pe chilot, in urma delicatelor controale, desigursi incep si niste dureri de burta serioase, care m-au tinut pana pe la 8 asa cand au mai scazut in intensitate!
acuma ramane de vazut fetelor daca mai apuc ziua de vineri sa ma duc la cezariana sau vine bebe mai devreme!!!
am vorbit cu moki, l-am vazut pe bebe mario, care e dulcic foc. pe vineri le da drumul acasa si va povesteste ea mai multe!
mary 40 + 3

Mergi la inceput

Vero, si eu sunt la fel ca tine. Ma uitam azi lung in magazin la toata abundenta de produse si ma intrebam: oare chiar imi trebuie asta sau asta?
Am luam un costumas si un body, un prosop cu gluga (ca m-ati inebunit cu necesitatea glugii) un termometru de la Chico si celebrele creme garmastan si bepanthen. In rest aman momentul nu stiu pana cand.
De unde v-ati luat voi cearceafuri? Ca astea de la magazinul de pe Dacia erau scumpe si nasoale.

Mary, multumesc mult, mi-am dat seama ca vb de de Dimitrie Cantemir ca stiu zona destul de bine.

Am inteles ca , carucioarele sport nu sunt bune de luat pentru copii nou nascuti iar unul cu landou si sport e mult prea greu ca sa il car doua etaje. Si oricum, perioada de landou a copilului o sa fie iarna, cand e greu de impins caruciorul. Am vazut mai mult mamici cu port bebe.
Offf, decizii, decizii
Va pup

Poze

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58488" target="_blank">aici

Poze

Mergi la inceput