Metoda de razbunare!
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona25 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Aus da prietena ta nu si-a pus problema ca poate ea e "cealalta"? La urma urmei sunt de destul de putin timp impreuna... Poate cea cu care l-a vazut e iubita lui de ceva ani...sau nevasta?!
ca bine zici, e posibil orice. banditul e in stare de orice.
oricum, oricare ar fi adevarul, merita o razbunare
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Ramona25
oricum, oricare ar fi adevarul, merita o razbunare
Subscriu!
Si continui sa ma gandesc la posibile rezbunari
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika spune:
... si daca l`ar suna o tipa, s`ar recomada drept X (de care el evident nu`si mai aduce aminte) si i`ar spune ca a ramas insarcinata in urma escapadelor lor? ![]()
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Loma spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Sa`i faceti vraji v`ati gandit?
Nu ceva grav, doar asa... sa fie impotent!...
quote:
sau sa`i trimita o "fetitza" buna, cu care el sigur sa calce stramb... iar fata sa ii ofere o gramada de boli venerice (ca in bancul ala... )
O my ..... God ...
ce idei tampite
si cineva te felicita ptr. asta?.... asta se cheama infantilism....fara cuvinte, Loma
Iubika spune:
Loma 
... relaxeaza`te si ia`o asa cum este, adik o gluma. 
Nu de alta, dar dupa aia ma superi si`ti fac voodoo la PC sa nu mai poata accesa DC. Si sa vezi atunci durere! ![]()
Ramona25 spune:
relax girls.... geez... asa lipsa de simtul umorului ca pe la unele persoane de pe aici n-am mai vazut in viata mea... 
si sa vreau n-am de unde sa fac rost de una cu boli venerice... 
Iubika spune:
Ramona25 
(am vrut sa aplaud, dar n`am gasit emoticon...)
Ramona25 spune:
quote:
Originally posted by Loma
asta se cheama infantilism....
pai nu suntem pe un forum despre copii?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Ramona25quote:
Originally posted by Loma
asta se cheama infantilism....
pai nu suntem pe un forum despre copii?![]()