teatru in Bucuresti

teatru in Bucuresti | Autor: adrienne12

Link direct la acest mesaj

Cu riscul de a va plicitisi cu prezenta mea in zona artelor vreau sa va recomand stagiunea de anul acesta de la Bulandra. Am aflat ca regizorul Yuri Kordonski, cunoscut publicului Bucurestean prin punerea in scena in 2001 a piesei Unchiul Vanea, cu care Bulandra a mers in turneu in Europa si America de Sud, revine in anul acesta in Bucuresti pentru... a-si face meseria. Yuri lucra de doi ani de zile ca visiting professor la Wessleyan Institute in Connecticut, predind drama. Inainte de aceasta a lucrat in Washington DC, unde am avut privilegiul sa vad o piesa, Antigona. Piesele pe care le monteaza in universitate tin numai o saptamina dupa care decorul se demonteaza, insa caliatea e exceptionala, biletele sold-out si se ovationeaza prelung. Yuri si-a luat un an sabatic si vine in Ro sa lucreze cu echipa de la Bulandra. Sincera sa fiu ii invidiez pe bucuresteni pt. un asemenea privilegiu. Tipul e genial. Imaginati-va ca a facut intii un BS in Computer Science in orasul natal, St. Petesburg dupa care si-a dat seama ca nu va fi niciodata un programmator si a urmat cursurile de drama ale Academiei de Teatru din acelasi oras. Locuieste impreuna cu familia in SUA de citva ani.Apropo de subiectele religioase dezbute pe acest forum. Piesele lui ma fac sa ma simt aproape de divinitate. Vi le recomand si voua cu caldura, incepind cu Inima de ciine a carei premiera va avea loc pe 8 Octombrie. Nu stiti cit va invidiez pt ca sinteti acolo!!!!pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos