Uter retrovers...mai greu insarcinata?

Uter retrovers...mai greu insarcinata? | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Nu de mult am aflat ca uterul meu acum este retrovers (nu a fost asa) si am auzit ca ramai mai greu insarcinata. Eu ramaneam imediat, acum incep sa-mi pun intrebari. Oare este adevarat? De luna viitoare vrem sa incercam sa facem bebe si deja sunt stresata, imi fac tot felul de ganduri. Fetele care sunt in aceeasi situatie, pot sa-mi dea sfaturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cumnata mea are uter retorovers si pentru perima sarcina a "mucit" 8 luni iar pentru adoua 4 luni.
Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Si eu am uter retrovers si mi-a spus dr ca nu-i nici-o problema si ca sansele sunt egale. In caz de uter retrovers este bine sa stai dupa contactul sexual pe burtica, timp de 20-30 minute, fara sa te speli. Asa ca stai linistita. Pupici si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

zina
si eu cica am uter retrovers..asa mi s-a spus..dar eu n-am incredere in medicii din romania.si 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

si mie mi-au spus doctorii ca am uter retrovers, doctorita din romania mi-a spus ca intr-adevar o sa raman mai greu insarcinata, cei de aici au ras de mine cand i-am intrebat si au zis ca asta e cam asa: "unele femei au ochii albastrii altele au ochi caprui, nu face nici o diferenta!!" la mine nu stiu daca din asta sau alte motive a durat ceva. De fapt am ramas dupa doua incercari anul trecut si am pierdut sarcina si apoi a durat un an pana am ramas iar insarcinata.

Cami 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Intradevar doctorii spun ca ramai mai greu insarcinata dar teoria nu e intotdeauna sustinuta de practica. Soacra mea are uter retrovers si a ramas cu baiatul la 4 luni dupa nunta si cu fata dupa 2 ani de la prima sarcina. Cumnata mea e si ea in aceiasi situatie si acum are 11 saptamani de sarcina.
Curaj mult si sa dea Domnul sa te bucuri cat mai curand!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput