Umezeala - ce e de facut?
Noi ne-am mutat de curind si in noua bucatarie mi se pare ca e multa umezeala - se umezeste laptele praf pentru bb
Putem face ceva sa scapam de umezeala?
Multumim frumos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Raspunsuri
axia spune:
Si noi am patit la fel.
Ai termopane ? Am inteles ca de la ele, daca nu sunt de calitate, se creaza multa umezeala. Se pare ca la noi asta ar fi problema. Chiar as fi si eu curioasa ce-ti raspund fetele.
In orice caz, eu aerisesc foarte des ca sa combat efectele
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
slakje spune:
salut,
aici se gasesc de cumparat un fel de saculeti bagati intr-o cutie de plastic cu gaurele de aerisire, saculeti care contin o pudra dė calcium chloride cred.
se aseaza aceste cutiute in camera cu mediu umed(departe de mana copiilor sau boticul animalutelor de casa) si astea absorb umezeala si praful acela devine umed.cand nu mai e uscat se arunca si trebuie cumparata alta.
cauta in magazinele de menaj/chimicale, in cele de gen metro sau practico.
axia spune:
quote:
Originally posted by slakje
salut,
aici se gasesc de cumparat un fel de saculeti bagati intr-o cutie de plastic cu gaurele de aerisire, saculeti care contin o pudra dė calcium chloride cred.
se aseaza aceste cutiute in camera cu mediu umed(departe de mana copiilor sau boticul animalutelor de casa) si astea absorb umezeala si praful acela devine umed.cand nu mai e uscat se arunca si trebuie cumparata alta.
cauta in magazinele de menaj/chimicale, in cele de gen metro sau practico.
Se gasesc la Selgros, la raionul cu diverse pentru baie. Le-am incercat si nu au efect, sau cel putin nu unul pe care sa-l putem identifica noi.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
slakje spune:
betonul din peretii blocurilor noi de locuinte inca mai lucreaza vreo cativa ani buni, deci la umezeala va puteti astepta inca o perioada.daca apt are geamuri cu sticla dubla care izoleaza extraordinar de bine iar e un motiv pt formarea umezelii.solutia este aerisiri cat de dese atunci.
pisi_ella spune:
Ufff....si noi aveam aceeasi problema! Ne-am mutat de curand si ne-am pus termopane ff scumpe, de la o firma cunoscuta. Asta in speranta ca nu o sa avem probleme...In toate camerele e umezeala...rufele sunt jilave cand le scot din sifonier, la bucatarie sarea din solnita se umezeste, am lasat intr-o noapte niste biscuiti pe o farfurie si dimineata i-am gasit ff moi, zici ca erau plini de apa ...
Ma rog...au fost si multe zile ploiase si poate ca si din cauza asta...Chair daca aeriseam...de afara tot aer umed venea...
Sa vedem acum...ca nu mai ploua si e frumos...Aerisesc ff mult...Sa vedem rezultatul, in cateva zile..
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
aurelia1278 spune:
Aparatul de aer conditionat usuca aerul. Cel care are doua unitati, una afara si una inauntru.
Iar laptele de bb, eu il tin intr-un borcan de sticla cu capac, bine inchis. Mi-e si mai usor sa umblu la el.