Actimel e bun si pt copii?
As vrea sa stiu daca se poate da Actimel (iaurtelul de la Danone cu L casei imunitas) si copiilor? Am un baietel de 2 anisori si as vrea sa incep sa-i dau si lui unul pe zi.Sotul meu maninca 1-2/zi si se simte f bine, mai ales ca a stat cu 2 raciti in casa, eu si copilul, si deocamdata e ok! Ne-a rezistat!![]()
Daca stiti, va rog sa imi dati si mie raspunsurile voastre ca sa stiu ce sa fac?!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
Raspunsuri
Porumbel30 spune:
Eu cred ca ii poti da linistita. Aici dr. il recomanda mai ales dimineata pe stomacul gol inainte cu 30 min. de micul dejun.Eu le dau baietilor mei imediat cum se trezesc si cum pregatim micul dejun impreuna ne trebuie cam 30 min.pana e totul gata pe masa asa ca...e tocmai bine.Dar eu nu le dau chiar in fiecare zi,ci 3, maxim 4 pe sapt.Se mai recomanda in caz de diaree.Incearca cu 2/sapt. la interval de 2-3 zile si vezi cum reactioneaza.Numai bine!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Karina spune:
Dana, mie doctorita mi-a zis clar: fara Danone. Cind am fost in spital cu el cu indigestie primul lucru pe care l-a facut doctorita a fost sa ma intrebe daca i-am dat vreun iaurt Danone. Stiu ca Actimelul nu e iaurt, dar tot Danone e !
Porumbel, nu te supara pe mine, dar la voi cred ca Danonele are alta calitate, ca de fapt mai toate produse straine fabricate la noi.
Dana, daca sotul tau se simte bine, poate fi de la Actimel, dar poate fi si de la altceva, nu stiu. Poate ar fi bine sa incerci sa-i cresti imunitatea lui Raducu cu altceva (echinaceea, broncho-vaxom, tinctura de propolis, etc) vezi ca sint multe subiecte pe aceasta tema. Dar stii tu mai bine ce e mai bun pt. puiul tau.
Pupici lui Raducu pe poponet ![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
danat spune:
Karina pfff ai fost in spital cu Bogdanel??!?! Nu am stiut
Eu in general nu-i dau Danone, nici noi nu consumam, preferam alte firme, dar produsul asta e numai la ei facut, de-aia intreb.Nu stiu de ce, nu prea-mi inspira incredere produsele lor... Sunt curioasa de ce ti-a zis dr-itza ca e contra danone?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
alessia105 spune:
Sebi mananca Actimel in fiecare zi ( si aici si acum ca aparut si in Ro) totul e mai mult ca bine ..o sa zici ca e mai mare are 7 ani si ca poate e un copil sanatos ...poate asa e!!!
In vecini si pe la cunostinte aici am vazut ca le dau la copii mai mici de 2 ani ...in general daca au 2-3 copii le cumpara la fel si nu fac discriminari ca cei mari sa pape si cei mici nu ..nu am auzit pe nimeni sa se planga ca sunt copii bolnavi digestiv ...
Am o prietena care a avut ea ceva cu digestia si doctorul i-a recomandat Actimel ptr ca contine nu stiu ce fermenti naturali si decat sa o inbuibe cu pastile digestive a pus ca e mai bun sa bea Actimel ( ma rog nu stiu cum e in Ro dar aici sunt o caruta de sortimente de la mai multe firme ,diverse gusturi , bla bla bla).
Aici se incurajeaza imunizarea cat se poate de natural nu cu medicamente , dar stii cum e 100 de bordeie..100 de obicee.Eu zic sa faci cum crezi tu ptr ca tu esti cea care isi cunoaste cel mai bine puiutul ...
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
Freia spune:
am mutat raspunsurile voastre aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58194.
acest subiect am sa-l inchid. multumesc pt intelegere.
Freia si
Alexa