algocalminul si alaptarea?

trebuie sa iau neaparat algocalmin ca am niste dureri groaznice de cap si dintzi - am luat curent. Si ma intrebam daca nu il afecteaza pe bb,imi poate spune cineva?n-as vrea sa intrerup alaptatul daca se poate,am vazut candva un subiect pe site despre analgezice si alaptare dar nu-l gasesc acum,poate imi da cineva un link.va multumesc!
ancutzathree&BB Alex(17 iulie 2005)
poze
Raspunsuri

gabibarta spune:
daca nu iei regulat ci numai ocazional, nu cred sa fie mare problema.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Teodora D. spune:
algocalminul e interzis in multe tari, numai la noi se vinde bine-merci. nu vreau sa te sperii spunandu-ti ce efecte secundare poate avea, dar iti recomand sa iei paracetamol, care e cel mai "sigur" in sarcina si alaptare.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
algocalminul e interzis in multe tari, numai la noi se vinde bine-merci. nu vreau sa te sperii spunandu-ti ce efecte secundare poate avea, dar iti recomand sa iei paracetamol, care e cel mai "sigur" in sarcina si alaptare.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
e bun paracetamolul la dintzi???
ancutzathree&BB Alex(17 iulie 2005)
poze

gabibarta spune:
teoretic ar fi bun ca asa zice reclama:)))))))
Incearca, dar eu am incredere mai mare in ibuprofen... Cel mai bine ar fi sa mergi la dentist cat mai repede.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Teodora D. spune:
ancutza, nu prea ai de ales. eu il luam pentru migrene pt. care cu siguranta gaseam si medicamente mai bune, dar ar fi trebuit sa intrerup alaptatul. acum tu faci cum vrei ,eu ti-am spus ce poti lua ca sa nu il afecteze pe bebe.

coraly spune:
Incearca sa iei nurofen! Algocalminul scade lactatia. Am constatat si eu pe la 2 luni, cand ma durea tare capul si am luat cateva zile algocalmin si nu stiam de ce am mai putin lapte. Am citit apoi intamplator undeva si de atunci nu mai iau.

pisi_ella spune:
Poti lua fara probleme! Nu dauneaza la bb! Sa stiti ca in ziua de azi nu mai sunt atatea medicamente interzise in timp ce alaptezi...si nici macar in sarcina. Pai dupa cezariana nu ne dadeau in maternitate Algocalmin la greu? Si vorba aia...alaptam. Ba chiar si Piafen!! Am intrebat cate pastile de Piafen puteam lua si mi s-a zis ca 3 pe zi!! Pai la durerile post-operatorii crezi ca ajunge Algocalminul? E apa de ploaie. Cu Piafem mai treceau, cat de cat.
La o saptamana dupa nastere era sa fac o frumoasa infectie si dr mi-a prescris Augmentin, timp de 10 zile. Mi-a zis ca nu dauneaza la bb. Iar acum doua saptamani am racit urat de tot si iarasi am luat antibiotic, ca aveam niste amigdale cat pumnu'. La sfatul dr, desigur...
Tin minte, cand eram gravida, dr imi zicea ca pot lua mai toate analgezicele, chiar si Piafen (aveam dureri groaznice de rinichi). Antibiotice mi-a zis sa nu iau fara sa-mi prescrie el...dar in rest...nu afecteaza pe cat s-ar crede.
Asa ca....2-3 zile poti lua linistita analgezice! Uite, incearca varianta asta mai noua de Algocalmin - Novocalmin. Daca nu trece...du-te la dr._Ella,
Emma &
Matei
http://community.webshots.com/user/emmaandreea

mygirl spune:
Ancutza, poti sa iei algocalmin fara probleme. Acum o lun m-am luptat si eu cu o durere de masele care mi s-a parut mai rea decat aia de la nastere. Am luat panadol rapide, dar fara efect. Doctora a zis ca din cauza durerii chiar imi poate scadea lactatia, asa ca am luat algocalmin, 2/zi si n-am avut nimic, nici eu nici bb.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Doris-Alina spune:
Si eu am luat algocalmin in timp ce alaptam si a fost ok.
Exact, si dupa cezariana am luat la greu, chiar Ketonal ne dadeau si alaptam.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI

Teodora D. spune:
Am in casa un prospect de la algocalmin fiole; scrie asa: “metabolitii medicamentului sunt eliminati in laptele matern; datorita riscului mielotoxic , in urmatoarele 48 de ore dupa administrare se intrerupe alaptarea.”
Nu stiu daca sa ma amuz sau sa ma ingrozesc de usurinta cu care se dau sfaturi medicale; cred totusi ca a doua varianta e mai aproape de ceea ce simt. Si daca-l afecteaza pe copil asta nu se vede neaparat cu ochiul liber, nu se vede nici la noi si fiti convinse ca efecte secundare exista la orice medicament.