Optionale la gradinita.

Optionale la gradinita. | Autor: andreea_tx

Link direct la acest mesaj

Printre optionale la gradinita noastra se numara si calculatorul.Stie cineva cam ce fac micutii la aceste ore de calculator?Avand calculator acasa oare e necesar sa mai faca si la gradi? Banuiesc ca nu sunt calculatoare pentru fiecare copil si atunci cum ii imparte ca sa ajunga fiecare la el.Baietelul meu are 5 ani si e primul an la gradi de aceea sunt un pic in ceata cu orele astea optionale.

andreeat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andreea,din experienta mea avuta cu Alex la gradi mie una toate optionalele lor mi s-au parut cumva bani aruncati in vant...Asta e parerea mea vis-a-vis de gradinita pe care fiul meu a frecventat-o in grupa mare pregatitoare...El a participat si la cursul de engleza si la cel de karate si la cel de calculatoare.Il intrebam acasa ce mai facea la cursurile alea,dar nu prea spunea si cand avea chef de povestit zicea ca la calculatoare le dadea domnul drumul la calculator si le punea jocuri,dar nu apucau toti sa atinga tastatura,ca erau copilasi multi si putine calculatoare.La fel e si acum,la scoala...
E interesant pe de o parte ca copiii socializeaza mai mult....
Am auzit insa de gradinite unde copiii fac ceva mai mult decat un simplu joc pe calculator si unde instructorii sau profesorii acestia se implica mai mult.Probabil ca depinde de gradinita,de banii care se platesc si de interesul copiilor...Nu stiu.Mi-am dat si eu cu parerea...Mult succes studentului de grupa mare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

Daca are calculator acasa nu are sens sa il dai la optional
Eu lucrez de 3 ani in gradinita si am observat ca la calculator deseneaza cate ceva in paint si se joaca.

Bella are nevoie de noi www.bella.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Multumesc fetelor,asa ma gandeam si eu sa renunt dar vroiam sa mai aud pareri de la mamici care au trecut prin asa ceva.Plus ca astazi am intrebat-o pe educatoare si mi-a zis ca au patru calculatoare si vor fi probabil 3-4 copii la fiecare calculator plus ca al meu se joaca singur acasa si stie sa intre in jocuri singur.

andreeat

Mergi la inceput