Scarile din gradinita. Ce parere aveti?
Eu caut pt piticu` meu o gradinitza. Am vazut cateva care mi-au placut dar exista o scara intre etaje. Stau si ma gandesc daca ar cade. Nu cred ca educatoarea tine fiecare copil de mana si-l ajuta la coborare. Piticu` meu este si mic 2 ani si f activ. Sunt exagerata?
OFFF!!!
Raspunsuri
gabibarta spune:
scuze, dar... ce ai vrea sa fie intre etaje???
Oricum, copiii circula in grupuri impreuna cu educatoare, deci nu se grabesc, nu va fi nici o problema pe scari!!!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
mamica dulce spune:
si mie cred ca mi-ar sta scarile alea in gat.
N-ai observat,poate au o portita din aia gen grilaj ,incuiata bine.
atunci ar fi ok.
oricum incearca sa exersezi cu puiul,Marc putea sa urce scarile la 2 ani lejer dar acum,la aproape 3 tot mi.e frica sa-l las sa coboare singur.Il las,dar tot ma tem.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Sabina spune:
la sofia la gradi chiar ii tine pe fiecare.am vazut cu ochii mei.oricum, in 3 sapt n-are vanatai
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
CORNELIAP33 spune:
Si gradinita noastra are scari, are si portita din aia gen grilaj . Dar copii de la grupa mica au toate spatiile necesare la acelasi etaj, respectiv dormitor, sala de mese, sala de clasa, toaleta si prin urmare nu este necesar sa foloseasca scara decat la venire si plecare.
In alta ordine de idei, nu stau nesupravegheati nici o clipa.
E normal sa ai "un stres", dar de obicei, si educatoarele au acelasi stre si prin urmare o grija enorma in ceea ce priveste acest capitol.
Pupici,
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Roxana_G spune:
Si eu am un of contra scarilor. La Alex la gradi sunt tot asa scari, se poate cobora pentru ca portita e numai jos. Si mi-e mi-a fost mare frica, mai ales ca din prima zi au pus-o sa coboare in rand cu ceilalti. Si are numai 1 an si 7 luni si evident nici nu stia sa coboare singura. Am facut mare scandal si am atras atentia sa fie ajutata de acum incolo.
In principiu copiii nu sunt nesupravegheati si nu prea au cum sa fuga din sala lor pe scari. Dar evident exista un risc.
In afara de scara asta, la sala de mese au doar 2 trepte nenorocite. Dupa scandalul meu au taiat linoleumul ca lumea si au pus si un gardulet si o balustrada. Pentru ca fata mea din prima zi a picat direct in cap de pe cele 2 trepte si inca in timpul in care eu inca mai statea pe acolo sa vad cum e.
In concluzie, daca il stii nazdravan sa atentionezi mereu educatoarea si ingrijitoarele despre asta si sa le repeti. Spune-le mereu ca are nevoie de ajutor la urcat si coborat si atrage-le atentia ca fuge sau se departeaza brusc. Asa face si pitica mea si desi le-am zis eu mereu, au bagat la cap numai cand au vazut chestiunea cu ochii lor. Oricum ajuta sa le spui mereu, cu riscul de a fi pisaloaga. Pana la urma e puiul tau.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]