M-am hotarat...adoptie (21)
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Carmen, La multi ani! si voua sa petreceti muuuuulti ani de acum incolo impreuna.
Va multumesc inca o data tuturor pentru urari si celor care inca nu au copilasul le spun sa mai aiba rabdare, aceste momente sunt oricum unice si merita sa astepti pentru a le trai.
Aici puteti vedea pozele de ieri.
irina_g spune:
Aissa,
Am vazut pozele. Frumoasa fata ai. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Am vazut tortul. Foarte frumoas si, sunt convinsa ca foarte foarte foarte buuuuunnnnn.
Pupici
o mamica fericita spune:
suuuuper poze.Ale a avut o zi minunata. sa fiti sanatosi si la fel de fericiti de acum incolo. radiati de fericire . cat despre tooooooooort trebuie sa te felicit. esti o adevarata maestra.
Lorelei si
patri spune:
Aissa, ai facut un supertort, e drept ca asa o superfetita il merita!Mi-am adus cu drag aminte de sarbatoririle pe care le tineam si eu cand erau baietii mei asa mici, si abia astept sa le fac din nou pt Patricia!Uffff, mai am mult de asteptat?
patri
liliana csaki spune:
Carmens, sa va bucurati mereu de printesa voastra.
Vedeti fetelor, noi avem de doua ori pe an motiv de sarbatorit, odata cand e ziua de nastere a piticilor si-a doua oara ziua in care au venit acasa.
Aissa, da' ati avut petrecere nu gluma. Cred c-a fost f. interesant cu-atatia pitici printre picioarele voastre. da' ce-ai avut cu tortul, vad c-a aratat excelent si nu s-a lasat deloc, cum te plangeai. Vezi, iar ma iau de tine
Pozele noastre
Poze noi
aissa spune:
Liliana, chiar a fost frumos cu piticii, e adevarat ca am stat cu ochii in 14 ca sunt tentate numai de rele (de parca ele ar stii ce e rau...), plus ca se mai si luau la harta pe cate o jucarie, mai o tranta, mai un pumn , noroc ca ne plimbam zilnic impreuna si sunt invatate una cu alta.
Cat despre tort, l-am intors cam cu o ora inainte de a veni lumea, a stat in picioare, a fost si bun, dar felia "tremura", era relativ instabil.
Iar apropo de sarbatorit de 2 ori pe an, asa e, si pentru mine ziua de 2 decembrie va ramane mereu undeva fixata pe cortex fiind cred cea mai importanta data din an!
urziceanu spune:
Cristina!!!!
Super copil,super parinti,super tooooooooort,super petrecere!!!!!!!!!!!!!!
corina urziceanu
nely2 spune:
Salutare fetele! Ce zi nasoala....Nu am vrut sa ajung sa ma plang la voi despre asta da deja mi-a ajuns la os si mai am putin si o iau razna.Dupa cum bine stiti pt. a obtine atestatul tre sa-mi fac analize...Si problema mea este ca nu ma invoi..Cu toate ca am inca zile din concediu neefectuate si cu toate ca de cand sunt angajata la aceasta firma nu mi-am luat niciodata concediu intreg si nu m-am invoit m-au amenintat ca daca lipsesc pt. analize (ca le-am spus de ce) imi taie din salariu.Daca as fi stiut cum se comporta in astfel de situatii(ca pana acum nu am avut nevoie) nu as fi ramas la firma acesta dar acum e prea tarziu, am nevoie de un serviciu stabil.Trebuia sa le fac si sa le duc de mult dar am tot amanat ca sa se mai potoleasca sefa asta a mea dar dupa ea nu este niciodata monentul...Parca ar fi o telenuvela din acelea de prost gust.Pare nesemnificativ si totusi ma afecteaza..
Intrebarea mea la voi este stiti un act normativ prin care am dreptul sa lipsesc pt. asa ceva cum au spre exemplu femeile insarcinate Ordonanta de urgenta: privind protectia maternitatii la locul de munca 96/2003???Sau oare pot sa-mi iau concediu medical pe care sa srie: pt. analize?Problema este ca eu am fost stupid de sincera si am spus ca am nevoie de zile din concediu pt. analize si daca as veni cu un alt concediu medical si-ar da seama ca mint si bineinteles ca asta s-ar reflecta in banii pe care ii primesc!
aissa spune:
Nu stiu unde lucrezi dar nu mi se pare normal sa nu iti dea voie sa lipsesti intr-o dimineata. Nu cred ca e o solutie sa iti iei medical (nu exista boala "analize" oricum) ci sa gasesti intelegere. Ca oricum nu iti trebuie 5 zile sa faci analizele. Cred ca poti ruga sefa sa iti accepte ca in ziua cand mergi sa lucrezi pana mai tarziu, sau eventual sa lucrezi 1-2 ore in plus cateva zile pana recuperezi orele lipsa, asta daca nu gasesti intelegere ca de la femeie la femeie. Ca doar nu esti sclava....
inapopescu spune:
Fetelor, nu prea mi-a mers net-ul zilele astea si de abia am putut sa intru pe DC...Cu intirziere Aissa sa-ti traiasca ALEXANDRA, sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si voua multa putere sa duceti la capat ce ati inceput.Despre noi ce sa va spunem, azi am fost pe ploaia asta pina la H sa mai cascam ochii, nu sintem prea mincacios dar am facut ceva falcutze( a se vedea pozele din albumul de 2-3 luni), mami ne da si suc de fructe si papam tot..peste 3 saptamini ne botezam ,ridem mult si am inceput sa spunem si noi ggggg...si cam atit.
Va pupam
http://community.webshots.com/user/inapopescu