Incuiata pe balcon

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu cand eram copil (vreo 5-6 ani) am incuiat-o pe balcon pe strabunica, pe timp de iarna. Ma jucam pe balcon, a venit dupa mine sa ma bage in casa ca aveam nustiu ce boala a copilariei, eu am sarit pe geam inapoi in casa, si intentionat am incuiat-o pe bacon ca sa pot iesi la joaca afara!!!
Am stat vreo 3 ore, pana a venit mama de la servici, a eliberat-o pe saraca strabunica (care nu a avut norocul sa fie salvata de nimeni), eu pedepsita pe vecie, copiii din cartier cu care m-am jucat s-au molipsit si ei (nu mai stiu daca aveam varsat de vant sau altceva) iar bunica o raceala groaznica!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Midori,

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaelle spune:

Vrem si noi in clubul vostru caci suntem patite
Teo avea 1,5 luni cand mi-a facut bucuria...
In ziua respectiva, a venit o prietena, eu mama harnicuta pun repede pe foc ceva de-ale gurii si o cafea...
Cafeaua fiind gata iesim pe balcon la un "cui". Teo cand am iesit se juca cu papusile, am mers initial la ea in camera sa-i explic ca mami nu pleaca de acasa ci doar iese pe balcon cu Gabi putin. La usa de la balcon avem un ivar si prin exterior asa ca am iesit am tras ivarul si ne-am vazut de "cioace"... Intre timp "motata" vine taras taras si ne incuie pe dinauntru. Noi cum stateam pe scaune nici macar n-am vazut-o... dar cand am terminat cafeaua si am dat sa intram ... . Usa era inchisa, asa ca ne-am apucat de strigat la o vecina de la 2 (noi stam la 4), dar in zadar... Teo intrase deja in panica caci vedea ca nu mai intram, asa ca ne-am apucat de explicat ce ar trabui sa faca ca noi sa putem intra. Pana la urma a reusit sa ne descuie...
Acum cand imi amintesc rad de fiecare data cu pofta dar atunci.... cel mai greu lucru a fost sa-mi mentin starea de calm pentru a nu o speria pe micuta, ca mancarea daca se ardea nu era un bai...
Pentru mamici si pentru pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

Si eu am patit si nu voi uita niciodata evenimentul.
Eram acasa cu fetita mea, atunci de 3 ani si m-am blocat in baie, s-a defectat clanta, cred ca s-a facut putin curent si trintindu-se n-am mai putu-o deschide. M-am panicat rau, sotul era intr-o delegatie se intorcea abia dupa vreo trei zile, vecinii nu ma puteau auzi de acolo oricit as fi tipat, copilul a inceput sa plinga cind a vazut ca busesc in usa si nu o pot deschide, ce mai eram disperata...
am linistit copilul si am rugat-o sa fie cuminte si sa o ajute pe mami...singura solutie era sa pot vorbi la telefon cu cineva din familie, sa vina si cu ceva scule sa sparga usa, asa ca am hotarit si am spart gemuletul micut de la usa cu o foarfeca pe care intimplarea a facut sa o am in dulapul din baie, copilul l-am instruit sa stea deoparte apoi am rugat-o sa-mi dea geanta de la cuierul din hol, imi era frica ca va calca pe cioburi am rugat-o sa se incalte cu pantofii mei, copilul a inteles, mi-a adus geanta, unde aveam telefonul mobil, am sunat la socrii mei care au venit cit au putut de repede, dar mai era o problema usa de a intrare care era inchisa iar copilul nu stia sa o deschida, iar socrii nu aveau cheie,
m-am gindit la multe variante sa le arunc cheia de la balcon dar asta trebuia sa o faca fetita si imi era groaza ca stam la et. 4 si mi-e frica s-o las nesupravegheata in balcon si plus de asta se facuse deja noapte si cheile se puteau pierde in spatiile verzi din fata blocului, asa ca am ales varianta sa spargem si usa de intrare ( din lemn masiv) dar n-a fost sa fie caci copilul istet pina sa faca bunicul aceasta operatiune destul de dificila a invirtit tacticoasa cheia in usa si a deschis-o. asa am scapat si eu si am distrus doar o usa
Deci dragele mele pot spune ca pe mine copilul m-a salvat
va pup si fiti cu ochii in patru
nicol si raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mey, eu o patesc meeeeereu!!!; am o usa taaare nashpa, cu incuietoare numa` pe dinauntru, asa ca de vre-o 4 ani las usa de la balcon meeeereu descuiata, ca in cazul in care mi se face vreo surpriza, sa mai am o sansa de salvare; cand era mica mi-o facea pe nepusa masa, fara sa-si dea seama , si chiar nu stia sa o descuie, ca-i c-am complicat, dar acum, o face intentionat, si-mi ranjeste fasolea de dupa geam, si-mi spune"azi numai intri in casa!!!, iar eu o iau repede la picior spre geamul de la balcon si intru, si cand ma vede "pe unde ai intrat???", dar ma gandesc cu groaza cand va invata si acea usa ce-am sa fac, mai ales ca mai este si putica cu noi, sau cand si picea va creste, oare va fi si mai si decat sora-sa???

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

da' sigur ca si eu am patit-o de citeva ori.
La mine, chestia nasoala e ca nu pot sa tip la el sau sa-i fac niste gesturi sugestive, din cauza unuia din blocul de vis-a-vis care se delecteaza non stop uitindu-se la noi in living(in timp ce fumeaza. Fratilor, cred ca fumeaza 3 pachete pe zi!).

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput