Cum ii explic copilului meu ce este "omul"...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

El si cu Tom Cruise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by iren
Arboria, ai intuit bine, io ma pregatesc acu, string informatzii din timp, poate pin'atunci ma dumiresc shi io

quote:
eshti pa sau inca nu?:D

fizic, sunt pa, in state
psihic, inca nu-s PA

n-am destule puncte sa imi schimb titulatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

DACA ar fi cazu eu as explica problema pe baza teoriei unificate, "teoria creationist-evolutionista", iar pe extraterestrii i-as lasa pentru Holywood si unii demnitari .ro eventual... mai ma gandesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Iren,draga mea,cam complicata treaba asta cu Dumnezeu si teoria evolutionista....
Eu la intrebari de genul asta ...am fost salvata de cartile pentru copii...Noroc ca am investit banuti in "Enciclopedia pentru copii" si alte carti asemanatoare,destul de costisitoare,dar tare eficiente...
Eu ma gandesc mereu ca nu vreau sa le impun copiilor mei parerile mele,ci ca le pot sugera ceva,eventual le spun ca ce explic este parerea mea personala si ii las sa-si creeze propriile idei si intelesuri.Ma rog,deocamdata asa procedez cu Alexandru,caci Luana e inca mica...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deci tot in cartzi mi-e baza, ha? Da pina iau io cartea sa caut un raspuns pe potriva copilului, dureaza, mie-mi trebe kestii instant cu care sa-l lamuresc pe moment
Problema ramine de actualitate, mai ashtept idei shi sugestii, shi, de ce nu, experientze proprii.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Uffffffff! Dragi mamici si tatici aveti mareeeeeeee grija ce le spuneti puiutilor. Ca uite asa am inceput eu cu Alex, apoi si-a bagat coada maica-mea si i-a zis si de Lazar si de inviatul din morti si asa am ajuns si la moarte si m-am trezit ca-mi spune Alex ca si ce daca o sa moara, se duce pana la Doamne-Doamne sa-l vada, apoi se intoarce la noi, apoi mai moare odata si iar se intoarce. Mi s-a facut parul maciuca cand l-am auzit! Am incercat sa-i explic ca odata plecat, nu se mai poate intoarce, dar el nimic, o tinea pe a lui! Si in disperare de cauza i-am spus ca nu exista nimic dincolo de moarte, il baga in pamant, e intuneric si il mananca viermii si atat(stiu ca e dur, dar nu vroia sa inteleaga! avea nici 4 ani!)! Ca nu ne mai vede niciodata, nu-l mai putem strange in brate si nu-l mai putem mangaia...Uffffffff! Nu dati cu pietre, dar a avut nevoie de un dus rece. Maica-mii i-am adiminstrat un dus si mai rece si i-am interzis sa mai vorbeasca despre religie cu puiul meu. Daca vrea sa-l invete vreo rugaciune sau sa-l duca la biserica sa aprinda o lumanare, bine, daca nu, nu. Dar ATAT! Daca eu cred sau nu, nu are nici o importanta. Dar vreau ca el sa ajunga numai daca vrea el la credinta, el sa faca alegerea. Si adevarul este ca nu sunt nici eu de acord cu religia la clasele mici. Era bine daca era optionala si la o varsta mult mai mare.
Ma iertati daca v-am tulburat si perturbat prea rau. Am vrut numai sa va spun sa fiti foarte atenti la ce le spuneti puiutilor.
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

eu cred ca-i poti explica oricare din variante(desigur,cea in care inclini sa crezi mai mult-chiar daca nu 100%),iar cand va creste si va afla si celelalte teorii si va decide/inceapa sa creada/sa fie convins de o alta,nu cred ca te va invinovati ca nu i-ai explicat-o pe respectiva din capul locului.va fi la fel ca si cu Mos Craciun,cand va afla adevarul(in acceptiunea lui) -va intelege si de ce l-ai facut sa creada ca exista.

dar tu deja prevezi ce te va intreba tzancul?pe mine Maria m-a intrebat,in timp ce ne uitam pe un album foto-ca ea de ce nu e in poza aia(o poza de pe vremea logodnei)-zic:pt. ca nu te nascusei.zice:a,deci eram in burta la tine.zic:pai nu erai inca acolo(si eu,n-am avut ce face:-)).zice:pai si atunci unde eram? la Isus?(da,ei fac religie inca de la gradinita) si i-am zis si eu ca da,ce era sa-i zic ,ca'n cromozomu' lu' ta-su?:-D

Sunt blonda,dar... ma tratez.

Mergi la inceput