Magia Personala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mey omul mi se pare ca pune o problema perfect pertinenta, si voi sariti la gatul lui! ...sau are pacate trecute aici pe forum

deficienta de imagine dar si de imaginatie clar poate duce la catastrofe, pe termen lung provocarile si catastrofele ne ambitioneaza, ne fac sa vedem mai clar oportunitatile, sa suplinim cumva deficienta de imagine, pe termen scurt insa.. pierderi de razboi!

..si nu ma deranjeaza ca-mi expun parerile pe un forum in folosul lui ovidiu, in fond cred ca uitati ca va expuneti cele mai intime evenimente si sentimente, jurnale, pozele copiilor, bolile lumesti pe un forum public pe care il poate accesa oricine (sa va povestesc cum acum cateva luni a intrat la un subiect un baietzel care se dedea' gagica' si care intreba daca rasul pubian impedimenteaza ramasul greu?) in fond pana imi 'expun' ideiile intr-o carte (slabe sanse, sunt inginer konvins) imi place sa divaghez in discutii amicale in folosul oricui, numai daca as avea mai mult timp... mi-a sarit insa in oki problema pusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by ardit
sa va povestesc cum acum cateva luni a intrat la un subiect un baietzel care se dedea' gagica' si care intreba daca rasul pubian impedimenteaza ramasul greu?

povesteste`neeeeeeee!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

In Era Complexitatii, tot ce stiam e superfluu. Absolut totul. Acum, ce o sa facem? O luam de la capat? Cum ne descurcam intr-o lume instabila in care evenimentele se desvaluresc si se valuresc ametitor? Nu scapa nimeni de Valuritele Complexiatati. Cladirea din colt e daramata asta-noapte, in locul ei apare un parc, maine presedintele e impuscat, spre seara suntem anuntati ca nu mai avem sefrvici iar cel mai bun prieten al nostru tocmai a facut o boacana si l-au arestuit. Scenarii negre? Nicidecum. Catastrofele se tin lant in Era Complexitatii. Pentru ca traim intr-o lume PROCESUALA si nu determinista, lucrurile lumii stau si se misca altfel. Numai noi, prinsi in niste ochiuri de spatiu ne credem invulnerabili si departe. Nu suntem departe suntem exact in Iuresul Lumii. In plina TURBULENTA!

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
cu un eseu publicat in India:
http://www.viewsunplugged.com/VU/20030529/reflection_democracy.shtml

quote:
Originally posted by anneoprea

Io nu inteleg ce asteapta autorul de la noi bietii forumisti? O critica pe text? Sau sa-i povestim cum vede femeia provocarea? Iaca a vazut, ca io fraiera de mine mi-am exprimat nedumerirea!

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

E firesc intr-o era uraniana. Persoanele uraniene probabil sunt in apele lor acum.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Poate ca mai mult decat Urania?
Ceva mai profund, in inima Universului?
Mai ales ca SPATIUL este discontinuu....

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by gabirus

E firesc intr-o era uraniana. Persoanele uraniene probabil sunt in apele lor acum.

POZE

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput