Proiect oficial ?! (indemnizatie crestere copil)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

dragele mele si totusi despre mamicile intoarse deja la sv se stie ceva????

Coca si dragalasa Teodora (8 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin73 spune:

Doua intrebari:
- mamicile intoarse deja la serviciu primesc ceva?
- copii pana in doi ani, ai caror mamici au reinceput serviciul, beneficiaza de cei 200RON?

Eu nu ma prind din textul legii. Probabil trebuie sa asteptam si regulile de aplicare...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cocolino, cine stie? daca am citit eu bine, de la 1 ian toata lumea ar trece pe legea noua... deci e posibil sa se acorde 3 mil tuturor mamicilor care s-au intors la servici si nu au inca copii de 2 ani.
azi e 30 sept... ultima data pt trimis opinii... oare in zilele urmatoare tariceanu va semna ordonanta de guvern?!?!
daca aude cineva ceva, sa dea de veste...

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MAV, multam mult de incurajari.
Si eu tot as face pasul asta si as tine bb-ul chiar daca as fi stiut de la bun inceput ce ma asteapta.
Eu insa ma trezesc noptile cu gandul ca nu stiu cum si ce o sa fac...nu-mi facusem planuri ca o sa ma imbogatesc cu banii aceia, ca toata lumea fiecare are o situatie speciala, eu am dat ani la rand lunar bani pe medicamente....nu am avut posibilitati financiare sa ma duc in statiuni sa fac bai termale, impachetari si alte chestii...
Dar acum zic sa fiu sanatoasa macar cum sunt acuma si o sa le scoatem la capat.
SA FIM NOI SANATOASE SI BB-II NOSTRI!!!!!

joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

proiectul a devenit lege... sau cel putin asa am inteles de la stirile din seara asta. prima tv, antena 1, toate au prezentat ca fiind decise lucrurile pt 2006. nu am gasit nimic pe situl guvernului, pe situl mmsf proiectul nu mai exista.

asadar, mariu, pls, cum stau lucrurile???

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deocamdata nu stiu de asa ceva. Nici nu am auzit nicaieri.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sa fac comentarii doar cand am sa vad publicat in MO. Acel comunicat de presa este extrem de ambiguu scrie multe si aproape nimic. Deocamdata stau in asteptare.
Multumesc pt link oricum.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

"Începând cu 1 ianuarie 2006, indemnizația pentru creșterea copilului se va acorda în cuantum de 800 de lei RON lunar (8 milioane de lei vechi) persoanelor care în ultimele 12 luni anterioare nașterii au realizat venituri supuse impozitului pe venit, stabilește o Ordonanță de urgență adoptată astăzi de Executiv. Actul normativ va intra în vigoare la 1 ianuarie 2006."

Eu ma intreb, daca cele care in acest moment primesc indemnizatia pentru ca au avut 10 sau 11 luni lucrate inainte de nastere, vor mai primi in continuare bani si in 2006, pana implineste copilul 2 ani. Nu se specifica daca hotararea e valabila doar pentru cele care nasc dupa 1 ian 2006, desi mie asa mi s-ar parea firesc. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

amalisimona este valabil si pt cele care primesc acum indemnizatia....adica cele care au lucrat 10, 11 luni si sunt pe legea 19/2000...

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput