meniu gradinita
Buna!
Dragelor, ce papa copii vostri la gradinita? Sunteti multumite de meniul zilnic? Fetita mea are 2 ani si 4 luni si mananca acolo si crenwursti, la gustarea de dupa somn a avut saratele in vreo doua zile, fructe au doar de vreo 2 ori pe saptamana...sunt tare nemultumita. :(
Va pup,
Alexandra
Raspunsuri
Andries spune:
Pai sincer iti spun ca nu vei fi niciodata 100% multumita, al meu in unele zile mananca tot, in altele imi spune educatoarea ca a mancat doar biscuiti si cereale ca nu i-a placut mancarea.
Depinde, daca au bucatarie proprie sau nu, daca iau de la catering depinde de firma furnizoare...
Si al meu mananca crenwusti de pui la gradi si are doar 1 an si 2 luni...asa ca...
Andries
Sasha.p spune:
Adevarul e ste ca nimic nu e mai bun decat ce faci tu pentru puiul tau !
La gradi unde e Sasha le da fructe in fiecare zi ca desert la pranz, de mezeluri nu am auzit (dar avem doar 1 saptamana de gradi !), in schimb dupa somn le cam da prostioare de genul croissant, prajiturele, iaurt cu fructe etc. si le-am rugat sa ii dea tot fructe daca se poate in loc de prostioare.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
NANU spune:
Baiatul meu astazi a avut meniul urmator:
8.30-lapte+pasta din galbenus de ou
10.30-mere
12.30-legume+piept de pui +salata de castraveti
mamaliga+branza de vaci+smantana.
16.00-gogosi impletite
lapte+corn
boeru spune:
Eu sunt foarte multumita de mancarea de la gradi, pentru ca se gateste acolo , si sincera sa fiu nu aveam timp - lucrez pana la 6 seara ajung pe la 7 acasa, sa-i fac in fiecare zi altceva ( ma refer la mancare gatita) iar meniul lor este foarte variat: dimineata ; sandwichuri cu unt si diverse (sunca, cascaval etc ) si ceai sau lapte cu cacao + batoane cu vanilie, la pranz ciorbita a la grec cu friptura de vita la tava si piure, gustare; fructe, chec sau cate o placintica de casa. Am dat cateva exemple. La pranz intotdeauna sunt 2 feluri (el acasa nu manca mai mult de unul dar acolo rupee....) Eu sunt foarte multumita pentru ca mananca foarte bine chiar daca le mai dau cate un cremwursti de pui din cand in cand si cate o felie de sunca presata...........
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
gabibarta spune:
si eu sunt multumita de mancare la gradi. Dimineata paine cu ceva (omleta, cremvursti, unt, salam, cascaval, branza etc) sau gris/orez cu lapte, ceai, lapte sau cacao. La pranz supica si carne+garnitura sau supa cu carne (gulas, grec, perisoare)+taitei, felul trei in general fructe. Dupa masa ori ceva dulce, ori fructe, ori paine cu ceva (vinete, zacusca, sau sandvis) Au un meniu ff variat. Nu sunt contra mezelurilor, le aduc de la o maclarie unde se facla comanda cu cateva zile inainte. (Cremvurstii de ex. cu o zi inainte se fac)
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Amalia spune:
La David la gradinita mancarea este foarte buna. Se pregateste in bucataria proprie si pana acum nu am auzit sa le dea vreodata mezeluri. In fiecare zi au la masa de pranz macar unul din feluri cu carne, iar fructe au in fiecare zi la una din gustari. In plus, le fac tot feluri de pandispanuri si de checuri foarte gustoase. Sunt foarte multumita de conditiile de acolo. David e la gradinita nr. 246 din sectorul 6.
Sanatate maxima!
Rufus spune:
In general, mancarea este buna pentru banii care se platesc, mai ales daca se gateste in gradinita. Parinti nemultumiti vor fi intotdeauna, dar, asa cum mai spuneati, numai acasa mananca ce-i mai bun (chiar si aici sunt discutii...).
Imi aduc aminte ca la gradinita Ioanei, directoarea era foarte descurcareata; odata a facut rost pe gratis (de la sponsori) de o cantitate mai mare de carne de vita pe care nu putea sa o congeleze, asa ca trei zile au gatit numai vita, supe, ciorbe si mancare; au fost parinti care au protestat multa vreme la adresa acelei perioade de ne-diversificare. Cu banii economisiti a cumparat banane, portocale si dulciuri, s-au saturat toti copiii. Ei nu protestau...
http://community.webshots.com/user/tora97