Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
O saptamana buna si de la noi!

Conelia, Cum va mai simtiti?

Adriana, d-na respectiva nu mi-a mai dat nici un semn, dupa ce mi-a zis ca inca nu vorbise cu sotul, asa ca, imi pare rau daca te-am incurcat, cred ca nu prea are chef de munca.......
Si eu am auzit de o cresa f buna (personal care-si da silinta, parinti super multumiti, copilasi care au facut progrese f rapid), prin Tomis Nord, dar nu stiu sa-ti dau adresa.... O sa-mi sun prietenii, sa-i intreb, dar stiu ca dau de ei mai greu, ca au programul foarte incarcat!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Simonici cum esti? sper ca totul ok. da te rog un tel la "personalul medical calificat", sa te linistesti.
Sanzi nu te cert deloc mama.....ca-i cupilu tau! azi te rog da-mi un semn cand esti 5 min pe YM, ok?
ce ploaie nebuna ieri....cica e azi se face frumos, sper!
Cornelia asa repede dintzi? de fapt s-ar putea...mai ales daca zici ca roade tot. sanatate si sa va faceti bine repede, da? daca ai nevoie de ceva ma suni, ok?
fug la munci, sper sa revin mai tarziu.
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!!
Mav, voi ce mai faceti??? Ce mai vorbeste Sebi???

Simona imi place atitudinea ta...pozitiva!!!

Roxa, bafta la munci!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mav, nu m-ai incucart.acum ma interesez un pic de crese.imi surade mai mult ideea.am auzit la cineva de una super.astept telefon sa vad si de la ce varsta primesc copii.daca afli ceva de cea din tomis nord(numar, strada, orice) dau eu o fuga pana acolo.dar numai sa primeasca si copii de la 1 an.sau de alta cresa(de stat sau particulara).merci mult oricum.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

salutare.
fetele, nu trebuie sa faceti injectii copiilor vostri cu vaccinul antigripal. a aparut si granule. il gasiti la farmacia belrofam (in spatele stadionului) sau ar trebui sa se gaseasca si la dom (farmacia de langa spitalul mare). trei granule dizolvate in putina apa o data pe saptamana.

va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Gen, asta care a "aparut si sub forma de granule" e un "fel de" vaccin. vaccinurile sunt injectabile prin definitie pentru ca altfel nu se poate face prepararea practica a solutiei - tulpini virae atenuate, inactivate sau ucise. ce spui tu e probabil preparatul ala numit "imunogrip"?

Mergi la inceput

frumoaselor, am pus subiectul nou aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58743
va astept la vorba!

Mergi la inceput