Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna, ce mai faceti?

Crig, distractie placuta Mariucai la gradi si, serviciu usor pt tine.

Loreen, condoleante. Ne rugam ca Dumnezeu sa va dea puterea de a trece peste aceasta pierdere.

Sanatate si sa auzim de bine.

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

loreen, sincere condoleante!

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare,
Sinzi, multi ani fericiti impreuna cu Radu si David!
Loreen, condoleante, multa putere sa treceti peste aceasta pierdere grea!

Eu ca de obicei, va citesc, pina sa apuc sa scriu, uit si ce vroiam sa raspund, pai cum sa-mi mai ajunga timpul, daca mi-a trebuit servici! Dar recuperez eu, odata si odata!

Noi sintem bolnavi, eu inca rezist necontaminta, cu antibiotic!
Nici nu mai stiu de cite ori am fost cu piticii pe la doctori! O gripa rea de tot, cu viroza din aia nemernica! Si antibiotic nu vezi aici! Aseara am ajuns cu Patrick la urgenta, a primit in sfirsit antibiotic, i se inflamase deja o ureche, facuse febra 40 nici nu stia tati ce are, eu eram la servici, m-au luat val virtej si am mers la urgenta. Azi pare un picutz mai bine, deja! Eu sint anti-antibiotic, dar nu cred in minuni la gripe cu tuse din asta urita, mai rar sa treaca fara antibiotic, poate ma insel si eu.....ii mai daduse la ultima vizita la medic si un sirop de tuse, sedotusin, care mai rau l-a infundat!
Dar rezistam cu stoicism, mergem in continuare la gradi, nu vrea sa stea acasa Patrick, bine ca macar il primeste bolnavior.
Sa sperem ca o sa avem si vesti mai bune.

toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Loreen, condoleante!!!

Narcisa sanatate multa la pitici si tie...

Multumim pt urari...inca sarbatorim

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'sara buna.
Loreen draga mea condoleantele noastre cele mai sincere. si putere multa tie! am dat deja sfoara in tara, sper sa am vreun rezultat. te anunt cit pot de repede.
Sanzi, aniversare fericita sa aveti in continuare si multi ani impreuna!!!
Cornelia, poti face si varilix si hepatita A. nu au mari contraindicatii sid aca vrei sa eviti cit mai multe boli...e ok. acu cel de hepatita A nu stiu cit de folosit este, dar vad ca varilrix-ul e la mare moda. adevaru' e ca daca poate sa nu faca bolile....de ce sa le faca???? imi pare bine sa aud ca Maria e fericita la gradi...sa fie tot asa! Stefan ce mai face?
o noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

am intrat sa va spun ca razvan a facut doi pasi de la olita si pana la tati.mergea cu o frica, vai de capul lui.si am repetat faza de vreo 3 ori.se ridica de pe olita(care se face si scaunel) si face 2-3 pasi pana la tati.
o seara buna tuturor.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Loreen, sincere condoleante! Imi imaginez ce este in sufletul tau... La mine, tata este in situatia mamei tale, de 12 ani de zile... dar bine c-o mai avem pe mama, care pe langa faptul ca are grija de sotul ei, are grija si de copiii nostri (Sebi al meu si Andreea a sora-mii)! Imi pare rau ca nu stiu pe nimeni care sa-ti fie de ajutor, asa cum ai cerut tu.... Sa dea Domnul ca tatal tau sa se odihneasca in pace si voua... multa putere sa treceti peste clipele astea grele!

Adriana, felicitari lui Razvan pentru primii pasi!!!

Crig, chiar asteptam vesti despre voi! Cand voi reusi sa-mi fac timp, iti trimit pozele de la ziua Mariucai pe mail!

Angelique, prin ce-ai mai trecut si tu.... Cine te trateaza? Sebi ia Singulair (previne astmul) de o luna de zile si inca mai tuseste din cand in cand... Ma intreb daca n-ar fi mai bine sa-i fac niste teste, sa nu fie alergic la ceva!?

Narcisa, multa sanatate la piticoti!!! Sa se refaca mai repede!!!

...Care va pricepeti... este normal ca dupa 5-6 zile de la extirparea hemoroidului extern si cauterizarea cu laser, sa mai sangerez... (putin, e drept, dar oricum nu-i deloc placut...)???

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Condoleante Loreen!
Felicitari Sinzi ! la multi -multi impreuna fericiti!

Draga Roxana, sotul meu a venit in seara asta cu posta ...o groaza de scrisori, printre ele un pachetel ... ha!ha! MULTUMESC MULT DE TOT! e grozava , deja am inceput sa citesc, am cetit multe capitolase. e o carte care binedispune in primul rind ... iar informatia chiar seamana cu cea pe care as primi-o de la o amica la o cafea, si chiar cred ca pe linga sfatul medicului e nevoie si de informatia prietenei (de aia stau pe forum si de aia o voi citi, probabil pina miine seara...:)) pe toata), care nu e neaparat 100% acurata, dar e o experienta pur umana ... si cum aici suntem destul de singurei, vine la fix, imi torn cite un suc, cetesc, aflu si-mi imaginez. Multam frumos de tot! esti o dulce, iar surpriza a fost totala, si primita cu multa multa incintare si gratitudine (de amindoi, ca cetesc mult si cu voce tare cind sunt acompaniata)!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Loreen, sincere condoleante. Tatal tau sa se odihneasca in pace, iar voi sa aveti puterea necesara sa treceti peste aceasta pierdere si sa fiti alaturi de mama.

Adriana, ai baiat mare de acum, ce mai. Peste putin timp nu or sa te mai tina picioarele sa alergi dupa el.

Narcisasanatate la toata familia.

Mav, din cate stiu eu, este normal sa mai sangerezi cateva zile, chiar mai mult, in momentul in care

Sanzi la multi ani si sa aveti o viata minunata impreuna.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

multumesc mult, fetelor.chiar nu stiti nici o bona in constanta?

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput