Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea77 spune:

Buna ziua fetele dragute si in curind !
Sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica si va urmaresc de citeva luni, mai exact din iunie 2005, de cind am inceput operatiunea bebe. La inceput am avut doar intentia de "sustrage" niste informatii care sa ma ajute sa concep cit mai curind . Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la tirg, asa ca, iata-ma la sfirsitul lunii septembrie asteptind rushii, in ciuda tuturor calculelor mele si a testelor de ovulatie folosite !
Cred ca voi avea nevoie putin de sprijinul vostru, pentru ca nu stiu ce se intimpla. La rindul meu, m-as simti bucuroasa sa fiu cuiva de ajutor.
Inca sunt optimista, si asta in mare parte datorita faptului ca v-am urmarit in mod constant. Am inteles de la voi ca dificultatile sunt mai mari sau mai mici, insa cu rabdare, sprijin si incredere le putem depasi si obtine ceea ce ne dorim.
Sunt sigura ca va veni si vremea noastra!

Va multumesc si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor, tot schimbam programele si am ajuns la un program unde canta muzica populara.Si mi-am adus aminte de tataia meu care a murit cu o saptamana inainte ca eu sa ajung acasa in Ro. Si a murit cu dorintza de a ma vedea...Acum stau si de dorul lui.Dar acum 2 nopti l-am visat si l-am visat atat de frumos!!!!!Ca atunci cand m-am trezit nu mai puteam de ciuda..
Si azi ce-mi spune al meu: ca m-a visat ca eram gravida si ca am facut un baietzel si ca era asa de fericit.Ce credeti ca inseamna asta? Stiti ceva de pe la bunici?PLS!!!!!!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna fetele dragi. Nu pot sa stau de cat un minutel pe aici din pacate. N-am cuvinte sa va spun cat de rau imi pare ca trebuie sa treceti prin suferinta asta. Sunt la inceput si cu incercarile si printre voi, e adevarat. Dar incep sa inteleg si sa invat cum este cu dezamagirea cand se termina luna si vezi ca toate sperantele se duc ... Dar ce mai inteleg este ca nu trebuie sa disperam si sa ne pierdem speranta ptr ca bb o sa vina intr-o zi. Poate ca mai multa relaxare si mai putina incrancenare nu ne-ar strica ... Poate ca suntem prea stresate ....
Io sunt in ziua 32 si astept rusii ...
Va pup si capu' sus!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna seara fetelor...in sfarsit o duminica seara mai linistita...sotul meu e mult mai bine...eu fac o supa de vita si astept rushii...
merci pentru grija ce mi-ati purtat-o...nu prea am avut timp sa intru zilele astea...dar m-am gandit la voi...
pupici...miii

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DICIU ma bucur pentru sotul tau. Si sa nu ne pierdem sperantza pana in ultima clipa.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

merci danagie ...asa este...speranta trebuie sa fie in fiecare din noi...ma rog pentru o saptamana mai buna...

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DEEA, bun venit! e cel mai potrivit loc in care puteai sa ajungi pentru discutii, incurajari, lacrimi si bucurii in operatiuneea BEBE...zici ca incerci din iunie sa faci un bebe? pai 3 luni nu e o perioada prea lunga sa te alartmezi ca inca nu a iesit cum iti doreai...aici vei gasi, intr-adevar fete informate, link-uri utile care sa te ajute sa ajungi cat mai repede!
DICIU, supa de vitel zici...mmmm....pot sa vin si eu? ce bine ca sotul tau se insanatoseste rapid! i-ai zis ca suntrem ditamai gasca aici, facandu-i galerie, nu?
SHORICUTZA, ziua 32 la un CM de cate zile? lasa rusii, nu-i mai astepta...cand va aud pe toate ca ii asteptati..pai de asta vin, ca sunteti voi primitoare!
DANANGIE, NU STIU CE SA ITI ZIC DE VIS, cum sa il interpretez...dar eu zic dca face bine, parca ne mai mangaie la suflet cand ii visam pe cei ce nu mai sunt..
ALEXIA, tine-ne la curent!
pupici cu lipici la toata lumea!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

megbeng...supa de vitel a avut un succes enorm...ca mai avem doar o portie pe maine...dar esti invitata mea...de fapt pentru tine ar trebui 2 portii...
da...si eu ma bucur ca al meu e mai bine...atunci cand eram eu disperata era punctul culminant...de unde a inceput usor sa cedeze boala...i-am ziiis...de fapt a vazut si el...ca erati alaturi de mine..
tu ce faci?...cum te simti?...in curand vine saptamana 5 asai?

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

diciule, azi am 5 sapt fix...o sa modific si la semnatura...joi tre sa ma duc la dr cu ecografia facuta, ca el nu face si eco...va dati seama ca am sa adaug eco la poze de indata ce o sa pot...
eu sunt bnisor, multumesc...am mici reprize de greatza si arsuri, in rest e minunat....
de maine incepem sa zugravim..noi stam cu socrii, bebe nu era tocmai planificat, asa ca tre sa pregatim terenul, sa il primim cum se cuvine..facem camera noastra frumos, o zugravim, punem parchet, schimbam usa, prizele, plafoniera...etc...o sa va tin la curent!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor,am intrat sa va salut si fug la nani ca maine ma scol devreme...
Va multumesc din suflet pentru incurajari,mi-a mai venit inima la loc,nici acum nu stiu daca sangerarea asta e ciclu sau nu dar sigur e din cauza stresului ....
Astept sa treaca (cum a trecut in sfarsit si ploaia) si apoi vad ce-i de facut....
Carmencita nu fi trista,imi pare rau de dezamagirea ta dar nu te lasa,ca suntem o gasca unita si poate avem noroc pana la urma....
Megbeng ,un pupic ptr tine si un pupic mic pentri pitic ...
Danangie si eu il mai visez pe bunicul care a murit acum 9 ani,imi e dor de el si stiu ca ma vegheaza de acolo din cer,asa cum face si bunicul tau...Asa ca nu mai plange,gandeste-te ca el nu ar fi vrut sa te vada trista....

Va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna si fara ploi!

Ina

Mergi la inceput