Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61
Raspunsuri - Pagina 17
shoricutza spune:
dar mi-a spus ca uterul este pregatit ptr rushi ... chiar credeti ca pot spera? deja mi-a crescut tensiunea! of, mai bine nu sper 

....
Amely spune:
Alexia, ce test ai facut pui? poate patesti ca Megbeng si se pozitiveaza mai tarziu... Oricum, nu-ti pierde inca speranta!
Shoricutz, si eu zic la fel, ca n-avea dr. cum sa isi dea seama daca e sarcina... ti-a zis doar ce se vedea pe monitor, si era normal sa nu se vada nimic asa devreme ![]()
Diciule, ai grija iubita cu infectia aia ca nu-i de joaca, daca te doare tare ia nolicin 
Iar tre' sa fug... va puuup!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirona spune:
diciu ti-am trimis un PM. L-ai citit? Ce zici?
Alexia27 chiar .... ce test ai facut? De ce sa nu mai speri??? Vorba lui Mishu: ai tot dreptul.
din pacate si al doilea test al meu este tot negativ ... se incapataneaza sa ramana o singura liniuta acolo. Primul test a fost dr. Sigur iar al doilea l-am facut de la germanmed. Ambele teste se puteau face la orice ora din zi ... dar am preferat din urina de dimineata.
Azi sunt in z. 12 DPO. Cand sa zic ca nu mai am dureri ... ca am fost gravida inchipuita ... urcand din nou scarile ... pe la etajul 3 m-au apucat niste dureri jos ...
Si daca e negativ testul/testele ... de ce nu coboara temperatura???
De vre-o trei zile am tot 36.8. De ce m-au durut sanii aseara? De ce ma mai doare acu burtica? De ce imi vine sa ma dau cu capul de pereti?
mai sper inca ... macar pana joi su pana cand vad nesimtitii ca vin.
va pupa Miro
Alexia27 spune:
Amely, am facut Barza, care se presupune ca da rezultat la 7 DPO. Eu l-am facut la 14 DPO, adica dublu...no comment. In plus, a inceput sa ma doara mijlocul, da' rau, nu joaca, burtica inca nu, da nu-i bai ca e timp. In rest...la fel, pipi des si acelasi gust ciudat in gura pe care-l am de vreo 3 zile. Nu am spus nimic de el pentru ca e discret si poate e doar in capu meu.
A! si bineinteles, prietenul meu "spottingul" care vad ca nu se lasa: un sange mai inchis la culoare, nu maro dar nici rosu. Pe chilot, la vedere. Daca aveti explicatii, eu le ascult, ca imaginatia mea s-a blocat cand am vazut testul negativ!
diciu spune:
Mirona
..iti tin pumnii sa fie totusi pozitiv in cele din urma....iar intrebari ca de ce una?..de ce alta? mi le pun si eu mereu inainte sa vina rushii...ca asa bine seamana simptomele...offf...dar nu gasesc inca un raspuns...
si eu sunt in ziua 31...si ma simt groaznic...sanii imi bubuie...am dureri de burta...stari depresive...
am citit pm-ul...thanks!!! ti-am si raspuns..
Amely...da iubita...voi avea grija...mi-as face insa un sumar si o urocultura si antibiograma....brrr..si abia le-am facut acum 3 saptamani!...ata ete....au venit toate bolile pe capul nostru!..
fetelor...astept faxul cu rezultatul analizelor de secretie...col...etc...am niste emotii!...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Alexia27 spune:
FETELOOOORRRR!!!!! M-am uitat din nou pe test, ca l-am pastrat ca pe sfintele moaste, siiiii.....am vazut ceva!!! Adica asa ca o umbra de linie, sau mai bine zis umbra unei umbre de linie. Ca o vezi numai daca esti hotarat sa vezi ceva acolo, altfel nu. fetelor, am halucinatii??? Chiar asa de mult imi doresc ca nu cred nici evidentul? Sau chiar este ceva acolo? Sau este linia aia de vaporizare? Nu stiu, ca dimineata era cam intuneric si acum m-am uitat la lumina zilei. Doamne, mooorrr!!!!!
georgiiana spune:
Multumesc Shoricutza, Mist, Marriana pentru raspunsuri.Va iubesc si va urmaresc pe toate , chiar daca nu scriu mereu. Virgi, sanatate si tie si lui bebe, sa ai o sarcina usoara! Va doresc tuturor sa fiti cat mai curand
!!Pupici!
megbeng spune:
alexia, exact asa am patit si eu, cu o umbra de a doua liniutza (laun test barza)...mai ia si mai fa maine unul, daca ai rabdare, sau azi!!! vezi ca eu aruncasem chiar primul test, ca nu ma uitasem cu atentie...apoi l-am luat din gunoi si s-a uitat sotul cu mai multa atentie si a zis ca ami e o liniutza acolo. NU ITI PIERDE SPERANTA!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
Mirona spune:
hai Alexia27 ca nu degeaba ne-am rugat aseara pentru tine, pentru voi.
Tzuca mama fata stresata ... fugi la o farmacie ... sunt si teste care se pot face in orice moment al zilei.
Sau mai bine maine cu urina de dimineata?
Sau mai bine fuguta la un test de sange, ca e mai sigur?
Hai ca aberez deja.
Doamne ajuta! Iti tin pumnii in continuare. te 
Miro
Kariris spune:
salut fetitele!
mi se pare mie sau chiar ne-a parasit ratoiul???![]()
Feteloooor,...s-a deschis un nou capitol..., nu vreti sa scriem acolo?![]()