Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adriana mica, cum sa nu imi amintesc de tine? chiar ma intrebam ce faci... imi pare rau, crede-ma ca nu am cuvinte, sper din tot sufletul ca data viitoare va fi bine si vei avea bebe-ul dorit...Noi suntem langa tine oricand, sa stii!
Mist, Virgi, bine ati venit!

Fetelor, din pacate trebuie sa ma intorc la treaba, dar revin putin mai tarziu!

Va pup dulce pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, dati drumul la pumni ca am facut testul dimineata la 4!! E negativ. La fel de negativ ca celelalte teste stricate in alte luni. Probabil ca cineva chiar isi bate joc de mine luna asta si vrea sa ma chinuie cat mai mult posibil, ca simptome clare de rusi nu am: burtica ma doare rar de tot si doar o idee, spatele nu...nu mai sper decat sa nu ma fi dereglat, ca petele alea nu le-am visat, sunt acolo si nu mi s-a mai intamplat.
Si va rog eu, nu-mi spuneti ca poate e prea devreme, ca in ziua 14 ar fi trebuit sa se vada ceva...orice!
Va pup si va doresc o zi buna!!
Amely, Miro, hai ca poate voi reusiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna dimineata fetelor...am revenit si eu la birou azi...ieri am stat acasa sa-mi revin dupa o saptamana grea....
am apucat sa citesc printre randuri...dar doar atat...am avut multa treaba...
astept rushii acuma...ma simt tare rau...simtomele specifice...plus...cred ca m-a napadit si o infectie urinara...ca imi vine sa fac des si nu prea iese nimic...nu stiu cum m-am procopsit si cu asta...chiar nu mi-a fost frig..am avut grija...
va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine...Amely, Shoricutza, Megbeng, Madana, Danagie, Marrina, Princess, Ingeras26a, Ratusca1977......cate o floricica pentru fiecare sper ca n-am uitat pe nimeni....

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Am lipsit cateva zile pentru ca ba am fost plecat din oras, ba nu am avut internet.Am incercat sa va citesc din urma ...sunteti foarte active dragele de voi
Eu sunt in ziua 6 a CM, un ciclu foarte ciudat oricum. Pe langa faptul ca mi-au venit pentru prima oara in viata mea la 30 de zile, vantitatea este mai redusa si mai inchisa la culoare. Dureri nu prea am avut nici inainte de ciclu, nici in timpul ciclului, doar niscai dureri de spate...hmmm..credeam pentru prima oara in viata mea ca mi s-a intamplat si mie minunea,dar nu a fost sa fie. Daca nici luna asta nu se inatmpla nimic, la sfarsitul lunii octombrie fac laparo.
Bun venit fetelor noi cu traditionala urare de a sta cat mai putin la noi.
Adriana mica, nici nu pot sa imi imaginez tragedia prin care ai trecut, asa ca iti voi spune doar sa nu iti pierzi speranta si sa ai putere de a lupta incontinuare
Alexia scumpa , asa am patit si eu cu testul de sarcina, doar ca eu l-am facut in ziua 15 DPO dimineata, a iesit bineinteles negativ, iar pe la ora 16 au aparut si uratii.Dar iti spun ce mi-au zis si mie fetele, pana nu isi arata fata uratii , nimic nu e pierdut. Asa ca spera incontinuare si poate minunea se va intampla
Virgi felicitari scumpa. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Pup TOATE FETELE
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna de dimineata!!! sau de ziua, mai bine zis!

Ce fac fetele mele cele mai dragi?
Alexia, nu dispera, iubita, tu nu ai vazut ce se intampla in ff multe cazuri sa se pozitiveze ff tarziu testele? hai cu ochisori! eu tot sper sa stii!
Virgi, felicitari, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun...sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Adriana Mica, cum sa nu te tinem minte, iubita? Imi pare tare rau pt ce s-a intamplat...este cumplit si ... nu am cuvinte. Dar cred ca o sa-ti fie mai bine daca mai stai pe aici si vb cu noi...
Diciu, ma bucur ca ai revenit!
toate fetele noi si le urez bun venit si sa nu stea mult aici...
toate fetele mai "vechi", aspirantele noastre...pot sa ma si pe mine, ca poate, poate? fetelor, ne-am cam inmultit, nu vi se pare???
Tuturor celor care asteapta le urez multa bafta la teste II si sa fie cu ochisori : de la 2 in sus din 2 in 2...

Eu z13 CM, nu am ovulat inca, dar fac de placere toata sapt, in fiecare zi :))) am inceput ieri cu testele de ovulatie si altceva nu mai fac luna asta; cand o fi, o fi.
A fost o faza dragutza, mai stiti ca v-am povestit eu ca erau berze spre ai nostri? In drum catre ei, in we, m-am uitat si cuibul era gol...logic, dealtfel, dar mi-au dat lacrimile si l-am intrebat pe sot: "unde au plecat, ca nu mi-au adus bb??" si sa vedeti ce-mi raspunde "ca barza s-a dus ca gateasca pt iarna si barzoiul tata si barzutul fiu s-au dus sa-mi caute mie bb" ... a fost tare dragutz :))

toate fetele de la endometru, fara nici o exceptie!
Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Neatza fetelor.
Alexia imi pare rau iubita de test. Poate totusi nu vin uratzii ...
Io sunt in ziua 34 fara simptome de rushi ...

Mergi la inceput

ingeras26a spor la treaba draga mea! dragutz sotul tau
Uite de la mine. sper sa ajute la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Shoricutza, si testele cum ies??
Bafta multa!

Ingeras

Mergi la inceput

Pai ingeras26a n-am facut nici-un test daca in ziua 26 dr mi-a spus la eco ca nu e nimic ... ca altfel as fi facut eu pana acum. In ultimul an CM a fost de maxim 30-32 zile, deci as fi putut spera dar nu mai e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Shoricuta, pai in ziua 26 nu stiu ce putea dr sa vada acolo, mai ales la un ciclu de 30-32 de zile. Eu stiu ca o sarcina se vede ecografic de abia la 5 saptamani.
Poate gresesc...dar eu asa stiam.
Eu zic ca poti sa speri inca
Cristinna

Mergi la inceput