Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

megbeng...super!...sunt tare frumoase pregatirile intregii familii pentru venirea pe lume a unui suflet drag...ma bucur ca esti bine...asteptam ecografia...si succes in continuare!..

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, am lipsit de aici pt ca am fost la o nunta si azi am fost daramata de oboseala...ma gandesc daca doar ca simplu invitat si am fost obosita, ca mireasa nici nu mai ma gandesc...mai am putin si vine nuntaaaaa...voi ce mai faceti?
DEEA, bine ai venit printre noi....si sedere cat mai scurta...sa ajungi la ...
DICIU ma bucur ca sotul tau e bine...sa ai grija de el...
MEGBENG pupici multi si sarcina usoara, multumim ca nu ne-ai uitat si ne mai tii la curent cu noutati...spor la zugravit...
SHORICUTZA nu mai astepta rusii atat...ca poate nu vor sa mai vina la tine vreo 9 luni.....
Va pup

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Saluuuuuut fete dragute, frumoase, minunate in fine nemaipomenite!!
Nu ma certati ca am promis ca nu plec de la voi fiindca nu am plecat doar am luat o pauza de scris.. nu ma simt asa de grozav dar avand in vedere motivul nici ca imi pasa!!
Acum sa trec la vestile bune: am fost vineri la prima eco si a fost de miliarde! L-am vazut pe bebita care are 7 saptamani si inimioara care bate cu 143 de batai/minut!!
Tipa de la eco a zis ca este foarte saltaret pentru varsta lui(ei)!! Nu am reusit sa pun poza pe forum dar o am pe yahoo la earendyil@yahoo.com sa vedeti ce galuscuta minunata are mama!!
va pupic pe toate !! o saptamna buna cu vesti de gravidute multe!!

Cami 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare !!!!
ce mai faceti voi?
eu sunt bine..mult prea bine dar in acelati timp suparata.am citit ca voi toate luati vitamine in special acid folic ( care pare a fi foarte important).Eu am inistat la medic sa-mi elibereze o retata cu acid folic si n-a vrut sub nici o forma. Mi-a recomandat mancare, odihna, mersul pe jos ( nu altfel de sport).
Ati mai auzit pe cineva in situatia mea? sa nu fi luat nici o pastiluta in timpul sarcinii. va rog..vreau sa ma linistesc. DE ce voi luati si eu nu???
Mancarea mea pe zi consta in: 1/2 kg lapte cu cereale, 4 kivi,2-3 portocale, un broccoli, juma sfecla rosie, un ou, iar seara mancare koreana..cu carne pe carbuni, un castron de ceapa cu hrean in sos dulce acrisor, un castron de plante verzi amestecate cu pasta de ardei iute, si un platou mare cu plante..care nu au gust..dar merg.
Voi credeti ca pot asigura vitaminele necesare din alimentatia asta?
In rest ma simt excelent..nici o stare de nimic..sanii sau mai marit un pic. iar cand conduc ma doare putin burtica...probabil de la stres..atat..
Va pup..aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, o saptamana cu soare!!!
Eu ma declar oficial candidata la o cura cu Prozac si alte antipsihotice. Azi noapte nu puteam eu sa dorm si ma tot duceam la al meu sa-l iau de la televizor in pat ca sa adorm si eu (asta era pe la 1 noaptea), si cum, stateam eu asa si filosofam, m-am trezit ca mutam mobila prin casa ca sa fac lot la patutul lui bebe. Si fuguta la sotzul meu ca sa-i explic noul aranjament in dormitor, dupa care ne-am apucat sa dezbatem de la ce varsta sa aiba puiutzul nostru camera lui/ei. Oameni normali suntem noi?
Clar ca nu sunt in toate mintile, mai ales ca ieri noapte am visat ca eram gravidutza si ca bebe avea sindromul Down. Brrrr
Altceva...cineva s-a hotarat sa ma tortureze cat mai indelung...azi temperatura a crescut iar la 37 (ziua 13 DPO...of, tare greu mai trece timpul asta!)...si nici un semn de rusi! De gravideala...cate vreti...dar mi-e frica sa nu fie de la lipsa de Prozac si fie doar in capul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fetele dragi... a inceput inca o saptamana, de data asta fara ploaie!

Carmencita, Princess cate un sa va mai treaca supararea cu rusii... dar trebuie sa gasim energie ca sa luptam pentru bebe si luna viitoare.

Alexia, nu ma laud deloc, pui, ca nu prea am motive, n-am nici un semn cat de mic ca m-ar putea ocoli rusii...ce-i drept e si devreme...ziua 21... Tu cum stai?

Diciu, ma bucur mult ca sotiorul e mai bine, cred ca te-ai mai linistit si tu, ca tare ai mai fost necajita...

Deea, bine ai venit! si sa treci cat mai curand la gravidutze...

Danangie, ce bine ca esti langa noi sa ne ridici moralul! eu cand o visez pe mamaia mea, ma trezesc plangand de dorul ei... si ea a murit cu dorinta de a ma vedea... probabil de asta ii visam, dar nu e nimic de rau, dimpotriva!

Shoricutza, tu esti in intarziere, sau CM-ul tau e mai lung? hai, poate vii cu o veste buna, ca avem mare nevoie...

Cum va spuneam, e inca devreme sa imi fac sperante, dar fac tot ce pot sa tin uratii la distanta...

Pupicei, la toate fetele scumpe, si pe mai tarziu!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Alexuca, potoleste-te mama cu visele astea, nu le mai da importanta... in plus, dupa semne, cred ca pregatim sampania!? eu o pun la rece, sa stii, pentru orice eventualitate...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, lasa te rog sampania aia, ca stii vorba aia "de ce ti-e frica nu scapi". Faptul ca nu ma doare burta, nu inseamna ca nuo sa ma doara. Pana joi mai e o vesnicie!! Adica joi NU astept scarbele de rusi.

Mergi la inceput

Alexia, doar mi-ai citit semnatura... ce sa fac, e defect din nastere...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia, sa inteleg ca asteptam bebici ?? Da Doamne..sa fie cu ochisori, ca toate semnele ar cam fi :))
Carman.Cita, imi apre tare rau ca ti-au venit rushii...lasa, ca a inceput o noua luna :))

Fetelor, noi suntem disperati: nu mi-a mai dat voie dr de 2 sapt sa , iar azi sunt in z12 si de azi am voie!!! la fix, ca nu mai putem. Si acum chiar ca o sa fie cu pofta multa, nu numai cu un scop. De-abia astept sa ajung azi acasica :))

Pupicei multi, Ingeras

Mergi la inceput