Berbecuti cu sau fara cornite

Berbecuti cu sau fara cornite | Autor: miry

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici cu berbecuti(sa nu va suparati ca am indrazni sa va fac bb berbecuti dar asta e zodia lor)Al meu e nascut pe 29 martie 2002 si imediat ne taiem motul.
Tare bine mi-ar prinde daca as stii cate ceva despre berbecutii vostrii ca al meu toata ziua,e tare neastamparat si tot timpul vrea sa faca ceva,nu vrea sa stea locului sa zorgane o jucarie nu o gaseste prea interesanta se plictiseste repede de ea, el vrea ceva nou cratite,sticle.....si cate din astea.Deja i-au aparut primele cornite.As vrea sa stiu cum sunt ai vostri.Poate m-as mai linisti si eu

multi pupici de la Miry si Brian

Mirela Nicu
Aalborg
Denmark
mirelasibrian@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

MIRELA,SI AL MEU ESTE TOT BERBECUT CUM AI SPUS -11.04.2002-SI ESTE LA FEL DE NEASTAMPARAT ,SE PLICTISESTE REPEDE DE JUCARII,INCERC MEREU SA-I GASESC CEVA NOU ,DAR NU MA DERANJAZA ASTA. IN TOAMNA VIITOARE IN 2004 O SA-L DUC LA GRADINITA SI ACOLO NU O SA AIBA TIMP SA SE PLICTISEASCA. PANA ATUNCI NE ZBENGUIM TOT TIMPUL ,NE ALINTAM ,NE,NE GADILAM......NE DUCEM LA CUMPARATURI,IN PARC ,LA RUDE SI CRED CA NU MI-AR FI PLACUT SA AM UN BEBE MAI CUMINTEL. MADALINA SI ARMAND VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Hai sa ma-nskriu si io!

Ca noi suntem doi berbeci, nascuti in aceeasi zi :) :)

Si daca io n-am avut coarne (da' am avut/am fluturasi), Matei al meu are pentru amandoi, adica patru! Coarne!!!

A mers singurel de la 10 luni, de fapt a alergat, si a tinut-o asa pana la 3 ani - cum il puneam jos, cum o lua la sanatoasa, fara frica de nimik!
A vorbit destul de tarziu si primele lui cuvinte au fost in jurul lui NU!
In general face ce vrea el si trebuie sa il iau cu binisorul ca sa faca ce cred eu ca trebuie - de la bun inceput a fost asa...
In domeniul muzica, ii plac Zdob si Zdup (pai se putea altfel???).
Face nazuri maaari cand e vorba de mers la culcare...
Face nazuri maaaari la mancare...
Nu e timid absolut deloc!!!

Si daca ne gandim la berbecii mai celebri (Steven Tyler de la Aerosmith e nascut in aceeasi zi cu noi:)):)), ce sa facem... oftam...zambim...si ne mangaiem cu faptul ca avem copiii plini de personalitate, vointa si poate si talente nebanuite!

Mergi la inceput

Ah, si inca una: pe la 5 luni a inceput sa faca scandal la pozitia sezanda in carut. Tot l-am invartit si pana la urma i-am dat de hac: pe burta. Nu stiu daca ati mai vazut vreodata copil asezat pe burta in carucior (trebuia sa intindem de tot carutul pt. asta) - oricum lumea se uita la noi ca la circ, unii radeau in gura mare, altii ne mustrau ca stricam copchilu'. Da daca indrazneam sa il punem in fund, iesea panarama mare... Ce mai, ii placea lui in pozitia aia de "omida"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miry spune:

..si al meu nici in ruptul capului nu vrea sa stea in carucior eu si tati suntem tot timpul cu schimbul cine il cara ba in brate ba pe un umar si apoi sa vezi trageri de par si alte celedar ii place in caruciorele din magazine asa ca mami vrand nevrand trebuie sa fie mai toata ziua la cumparaturi si la drept vb nu mi-as dori al copil,nu stiu cum ar fi daca nu ar fi asa neastamparat
multi pupici

Mirela Nicu
Aalborg
Denmark
mirelasibrian@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si fetita mea,Marie-Evelyn este berbecuta,nascuta pe 2 aprilie 2002.
Desigur ca e incapatinata,NU maninca decit daca are ceva foarte interesant de facut:de desfacut capacele la cutiile cu crema,de aruncat jucariile,etc.Pur si simplu nu deschide gura,si cu toate ca timpul mesei o plictiseste ingrozitor nu e slabuta,are peste 11 kg!Noroc cu tonele mele de rabdare...
In magazine are rabdare doar daca roade vreun covrig sau biscuite apoi trage din rafturi tot ce prinde...prin decembrie,am gasit o sapca ascunsa in carucior si de atunci sintem cu ochii in 4!!
Ii place si ei cocotata in cosul de cumparaturi.
Inca nu merge decit in 4 labe sau tiris,suficient ca sa-mi scoata tot din dulapurile de la inaltimea ei.
la berbecuti!
Alina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miry spune:

am uitat sa spun ce rusine m-a mancat cand am fost intr-un magazin si dupa ce am platit si am iesit printre detectoarele de hoti a inceput sa sune.Ne-am tot uitat noi cand ce sa vezi! Brian cum era cocotat in carucior a tras un pantof de pe raft ,numai el stie cand,si era chiar lipit de el nu aveam cum sa vad.Sa vedeti apoi scuze in toate limbile numai in daneza nu ca nu o prea rupem cu aceasta:minunata:limba
Poznasul Brian

Mirela Nicu
Aalborg
Denmark
mirelasibrian@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nalamus spune:

Ca la noi la nimeni!
Mama nascuta pe 10 aprilie,tata pe 19 aprilie si Marius care implineste un an pe 17 aprilie.Asta familie de berbeci!
Cu o saptamana inainte de Sfintele Pasti adica pe 19 aprilie facem chef mare si taiem si motul copilului.Nu prea stim noi ce inseamna asta dar mai intrebam pe ici pe colo.
Toti suntem neastamparati incepand de la cel mai mic de 11 luni pana la cel mare de 1.90 m.
Ultima poznaie este ca duminica a sarit din pat.Uite asa ne-am trezit cu el pe jos.
Ca sa mai uite de necaz si sa uitam de cele intamplate noua ne place sa scoatem hainele din dulap.Asa ca ne-am pus pe jos amandoi, am deschis sertarul cu ciorapi si chiloti si ne-am pus pe treaba.Marius baga mana in sertar si pe-o parte le scotea iar eu pe cealalta parte le strangeam si le puneam la loc.Uite asa am si uitat ca am cazut pe jos si nu ne-am lovit si nu s-a intamplat nimic.
Merge bine singur ,este foarte vioi uneori se agita atat de mult incat transpira si trebuie sa-i schimbam hainutele.
Poznasul Marius va ureaza tuturor berbecutilor "LA MULTI ANI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

BERBECUTUL ARMAND ESTE LA FEL CA AI VOSTRI . ZDOB SI ZDUP INTRA SI EI IN ACEASTA CATEGORIE .CA SA NU SE PLICTISEASCA IN CARUCIOR,CACI NU-I MAI PLACE DEMULT IN EL ,I-AM LUAT O TRIICICLETA DIN AIA PE CARE O CONDUCI CU AJUTORUL UNUI MANER ,CU SUPORT PENTRU PICIORUSE ETC.II PLACE F MULT IN EA ,ASTFEL MERSUL AFARA A DEVENIT O PLACERE. V-O RECOMAND !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Otto al meu face 5 ani pe 17 aprilie.
E un copil cumintel si linistit, dar incapatanat nevoie mare. Nu are frica de nimic, cand era mic facea catarari pe mobile si geam si a facut vreo doua cucuie zdravene la cap.
Acum e bine, ca se impaca inca cu cel mic, dar ii mai spune ca "jucaria aceea e a MEA, mi-a adus-o tata MIE, Matei", desi sunt hucarii de bebelaci.
Sper sa nu-i creasca cornite mai mari decat le are.
Pupicei,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Hai, ma Gabi, ca m-ai dat gata! Nu numai ca am stat noi in acelasi camin (hihihi!), dar se pare ca pe unul din baietii tai il cheama Matei, ca pe baiatul meu! Hihihi! Sa-ti traiasca, amandoi, si multi pupici de la noi!

Mergi la inceput