Voi "olteni" din Teleorman sunteti pe aici???
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
boeru spune:
Buna fetelor!
Alina, multumesc mult ptr. urari si ptr. link-ul acela pe PM.
De distrat n-am terminat sa ne distram ca azi am iar petrecere - de data asta cu adultii, sarbatorim amandoua evenimentele, joi am avut party la gradinita - cu tort, cu clown, baloane, gornitze, etc..(n-am avut timp sa pun poze!) ca aseara am facut niste salate si am semipreparat niste chestii pe care sa le termin astazi. Sunt la servici, la 2 plec si la 5 vin invitatii. Dar nu-i bai, am mai trecut eu prin asta.
Vreau sa va zic ca petrecerea lui Raducu a fost super, nu prea a bagat el in seama clownul, nu s-a dat in vant dupa tort, dar ceilalti copii s-au distrat. Sunt f. mandra de mine ca eu m-am ocupat de tot si organizatoric si financiar vorbind. Sotul meu a fost doar "tatic".
Va pup!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreea_tx spune:
ma bucur ca v-ati distrat Florina si petrecere frumoasa in continuare.Auzi ia zi-mi si mie cam ce face clownul la petrecerea copiilor ca ma bate gandul si pe mine sa iau unul de ziua lui fiimiu.
andreeat
boeru spune:
Pai, al nostru a venit, si-a facut intrarea, a vorbit cu ei, i-a laudat ca au mancat tot. Apoi le-a facut diverse chestii din baloane, i-a pictat pe fetze, a fost f. haios si interactiv. Al meu n-a fost impresionat, nici nu l-a bagat in seama,asa a facut si la Kidex cand am mers si erau tot felul de clowni, animalute, dar era mai mic, m-am gandit ca acum o sa-i placa!. Mai ales ca a venit taica-su si s-a terminat, a stat numai cu el.
Oricum ceilalti copii s-au distrat si m-am bucurat ca nu l-am chemat degeaba!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
andreea_tx spune:
Helloooo.....v-ati dat la fund de tot? Slaba miscare la noi aici.In curand o sa dispara subiectul.
andreeat
boeru spune:
Bey, a-ti vazut pozele noi de la petrecerea de la gradi?
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
andreea_tx spune:
da putine am mai ramas pe aici.la noi e greva la gradi asa ca stam acasa deocamdata. la inceput copilul vroia sa mearga dar acum bag seama ca a inceput sa-i placa acasa.
andreeat
boeru spune:
Andreea vad ca vorbim numai noi doua!
Asa ca am putea vorbi la tel....
Unde sunteti bey, teleormanenilor? Am zis eu la inceput ca se-ascund fetele astea, de fapt si tu cred c-ai zis!
Pupici!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi