Voi "olteni" din Teleorman sunteti pe aici???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Irina, eu ma refeream la o familie de invatatori, Iordan. Familia respectiva au fost vecinii nostri in Radomiresti, insa stiu ca aveau posturi pe la Poiana si Calinesti.

Florina, da Tatiana Nedelcu este un model, ca om si ca profesionista. Am admirat-o foarte mult. Silvia Popescu mi-a fost colega de banca si ne-am inteles foarte bine. Multumesc frumos in avans daca mai afli si alte informatii.

"Paradoxul cel mai curios este ca eu nu ma pot schimba decat daca ma accept asa cum sunt". Carl Rogers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Asa fetele depanati amintiri daca sunteti de prin apropiere de sate.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Alinaluchian ai dreptate aceei invatatori au predat in Calinesti si au avut ore si pe la Poiana insa eu nu i-am cunoscut, sora mea mi-a zis de ei, eu i-am comfundat cu altcineva trebui sa ma crezi eu de la 13 ani sunt plecata din sat . Andreea_tx salutari

iri

Mergi la inceput

ce faceti pe ploaia asta.tup pe pag 1.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

buna fetele.i pe mine ma indispune ploaia asta, mai ales ca aveam planuri cu ala mic pentru dupa-amiaza. Dar oricum , cred ca ma duc in vizita la o prietena, ca al meu lucreaza si e ziua ei. Il iau pe Raducu ca este inebunit dupa fetita ei. Eu vreau sa ma duc pe la Rosiori dar cred ca weekwndul viitor, ca se facu' vinul...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

buna fetele.i pe mine ma indispune ploaia asta, mai ales ca aveam planuri cu ala mic pentru dupa-amiaza. Dar oricum , cred ca ma duc in vizita la o prietena, ca al meu lucreaza si e ziua ei. Il iau pe Raducu ca este inebunit dupa fetita ei. Eu vreau sa ma duc pe la Rosiori dar cred ca weekwndul viitor, ca se facu' vinul...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

pe la noi nu prea se facu vinul mi-a zis tata asa ca anul asta il sarim .nici mustul nu l-am gustat si tin minte de cand eram copil ca mai facea mamica mea saraca din must caun fel de cas ii spunea pe la noi,o bunatate.asa ca anul asta bem de alimentara.

andreeat

Mergi la inceput

Nici la noi nu s-a facut cine stie ce andreeadars-o gasi ceva si pentru mine. Sper sa ajung duminica viitoare ca am o gramada de lucruri de dus.
Va pup pe toate.

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

CHIar andreea_tx nici nu am gustat pe anul acesta mustul am si uitat de asa ceva.

iri

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am trecut sa va salut. Cam slaba miscarea la noi aici!

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput