Bebelusi de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Anis, Katink, Corbioara si Petra face exact ca si bebelusii vostri cu tusitul.
Si tot asa face si Petra dupa ce papa, se uita la papuselele ei si incepe sa "vorbeasca" cu ele parca.
Si peste zi doarme cam 1/2 ore dupa care incepe sa se foiasca si se trezeste. Nu mai doarme ca "pe vremuri"
Mitub, eu am zis ca mai bine o inmvat cu suzeta decat sa o dezvat daca incepe sa isi suga degetul.
Noapte fornaie in continuare (noapte cel mai mult), parca sunt mucisori, dar foarte adanc si mi frica sa ii scot.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze
codruta_grg spune:
Noapte, dupa ce le dati sa suga la bebei, ii tineti sa ragaie sau ii culcati imediat?
Ca Petra dupa ce suge 5-10 minute, adoarme.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze
ZenaO spune:
Salutare mamici!
Si eu apar iar, mai rar ca n-am incotro.
Sa incerc sa imi dau si eu cu parerea la ce s-a discutat pana acum.
Noi suntem adepti suzetei, il calmeaza, nu avem preferinte, avem si de-alea ortodentice, si sub forma de picatura. Mucisorii ii scoatem cu o pompita care are varful acela de se baga in nasuc din cauciuc si e foarte flexibil. De ragait ne ragaim dupa fiecare masa indiferent daca e san sau biberon - dar mesele de san sunt mai rare pt. ca eu am laptit, dar nu e la fel de consistent ca cel praf si nu se satura, asa ca-l combinam. Daca i-as da san exclusiv ar manca din ora in ora si nu rezist.
Chiar, cine a fost la Babyexpo? Mergem si noi maine.
Zina si bb Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
Lory2004 spune:
Buna fetelor,
Eu am fost ieri la Baby Expo si a fost foarte placut. L-am lasat pe bebe in masina cu tati si credeti-ma ca nici nu stiu cum au trecut 2 ore. Noroc cu puitul meu care a dormit la tati in brate si mi-a lasat si mie un pic de timp liber. Nu a fost aglomeratie si asta a fost super.
Nu vroiam sa cumpar ceva special, dar cand am ajuns acolo...nu m-a lasat sufletul...am luat pt. bebe un costumas crem de velur...foarte dragut...un suport pentru facut baie (de pus in cadita, dar si in cada), un bouncer si multe alte nimicuri. Imi pare rau ca nu se organizeaza mai des expozitia asta...
Codruta , eu incerc sa-l fac sa ragaie dupa fiecare masa (chiar si noaptea), dar sincera sa fiu nu reusesc tot timpul. Teoretic...ar fii bine...dar practic...
Anis ai mai vorbit cu Monica??? Oare cand se intoarce de la munte??
Lory si bebe Rares 15.07.2005
andatudor spune:
Anis ,Katink,Corbioana,Codruta-si al meu prunc tuseste cand se ineaca fie cu saliva fie cu laptic ,fie pur si simplu tare de 2 ori o tuse pe zi.
Codruta-si la mine noaptea e mai greu cu eructatul,dar daca vad ca in 5/8 min. nu ragaie il las in pace.
Fetelor am o mare problema :de cand s-a nascut Bubu face kk de 8/9 ori pe zi.La inceput stiam ca e OK,dar acum la o luna si o sapt. si ceva nu mi se pare OK,mai ales ca te-am auzit pe tine Anis ca poate fi vorba de deshidratare??? Dr. mi-a zis sa-i dau Smecta,dar nu prea i-am dat ,i-am dat o data si am vazut ca nu are efect si nu i-am mai dat.Iar eu nu mamanc nimic care sa-i provoace kk mult,si care mai este si ffff moale,aproape lichid!!!Apropo eu ii dau numai san si nimic altceva.
Luni ma duc cu el la pediatru ,dar pana atunci poate ma lamuriti voi.
Pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Simonaci79 spune:
Imi pare rau ca nu am avut timp nici sa mai citesc nici sa mai scriu ceva, dar maine avem botezul si am fost si mai nelinistiti in ultima vreme. Am intrat sa va spun ca am mai pus niste poze mai recente in albumul "Zambiti va rog!"
Si totodata voiam sa va anunt, Anis sau Andre_ea, (nu stiu care dintre voi mai aveti timp de listute, ca eu zau nu stiu cum reusiti- Anis sper ca esti mai linistita si tu si bebelina ta) ca vrem si noi sa concuram la capitolul cei mai zambareti bebelusi si in albumul nou, "Zambiti va rog!" avem si dovada! Ne hlizim tot timpul! Si nu i-am prea facut noi poze, ca el rade non-stop (daca nu plange, si am si aici niste poze....dar nu mai am timp acum sa le pun!)
Va pup pe toate si petrecere frumoasa maine celor care mai au botezul bebeilor (parca eram vreo 4)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona si Mario 22.07.2005
AC spune:
Top si eu Anda bebeii alaptati pot face kk la fiecare alaptat si e normal. Totul e sa fie lichid cu grauncioare si nu doar lichid.
Fetita si baietelul meu asa au facut mereu. Galusca pana la diversificare evident.
Codruta eu il mai tin putin in brate vertical, nu-l bat pe spate ca adoarme la san si nu vreau sa-l trezesc...D-ne fereste!
Mamini fusesi tare cu pro-suzeta.. eu ii gasesc doar doua defecte... nici unul dintre ai mei n-a vrut-o si se pare ca intarzie vorbirea... Primul defect e esential... N-au vrut-o si pace...
Si pentru ca in sfarsit dupa atatea saptamani de groaza cu mutatul... ehh am avut si timp de poze... le-am pus si noi...
Altfel trebuie sa mergem si noi aici la doctor.. mi-e groaza sa aflu cat a pus sau mai bine zis n-a pus puiul in kilograme...
http://community.webshots.com/user/andmicha
Andreea si galusca si brotacelul
andatudor spune:
Andreea-iti multumesc pt. raspuns ,chiar ma ingrijorasem ,dar acum m-ai calmat !!
L-am vazut pe Brotacel impreuna cu al meu sot si ne-am topit dupa el,este minunat,mai ales poza in care zambeste este suuuuuper.Cum de l-ati prins zambind? Esti o mama fericita(ca noi toate de altfel) cu doua comori alaturi !!
Si eu i-am dat suzeta,dar si acum se stramba cand i-o bag in gura dar pana la urma o ia(in lipsa de altceva).I-o dau numai cand se agita si are colicei sau cand vreau sa mai prelungesc pauza inter mese.
Noapte buna si linistita tuturor!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
mamini spune:
Andreea(AC) ai doi copii superbi, banuiesc ca e greu, dar trebuie sa fii tare mindra...
M
Katink spune:
Buna seara!
Andreea (AC), sa iti traiasca puiutii ca tare dulci sunt! Succes la control!
Anda, si Emma face kk des, cam la fiecare masa, deci de vreo 6 ori pe zi. Cel mai mult am vazut ca ii place in timp ce mananaca sa si faca, se opreste din supt si sta serioasa si apoi aud.... si gata contiuna suptul...
A avut o perioada de vreo 4 zile cand a facut dimineata la 6 si seara pe la 8, acuma vad ca iar a inceput sa faca des... sper sa fie normal...
Anis, parca tu intrebai la un moment dat de scremut mult... Parca de Ingrid spunei ca se screme toata ziua fara sa faca nimica...
Si Emma se mai screme , si cand se intampla o dezbrac, ii desfac pampersul si o las asa cateva minute, plus ca ii place si se simte mai libera si reuseste sa faca kk imediat.
In timpul zilei o mai las cand o schimb tot asa vreo 5 minute fara nimica, doar cu un scutecel absorbant la fundulet sa nu murdareasca sub ea. Cand se screme da din picioruse, iar dupa ce a terminat de facut - cateodata face si de cate 2-3 ori - isi intinde picioarele si se linisteste.
Incearca si tu, poate are rezultat pozitiv.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi