Bebelusi de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Katink, din cate stiu eu Adriana se pregateste sa se mute in Germania, parca, si stau pana atunci la socrii. Asteptam pozeee!!!

Anis, si Luca mai tuseste, se pot inneca si cu saliva. Daca nu are febra sau nas infundat sau alte semne de raceala e OK

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Daca Ingrid tuseste, normal ca tuseste si Emma mea . Si eu cred ca se ineaca. Si cand bea lapte se mai opreste si tuseste ca si cum s-a inecat, sau in timp ce doarme se trezeste si tuseste putin - la fel ca si cum s-a inecat cu ceva...

In schimb cu suzeta merge sa o pacalim mai ales la plimbare, oricum in casa nu ii dau suzeta ca nu am motiv.
E cumintica, dupa ce mananca sta si se uita la jucariile ei si vb cu ele auu, auu, auuhh si tot asa cam 30 min. - timp in care pot sa mai fac si eu ceva pe aici prin casa - apoi se plictiseste si vrea bagata in seama si o iau si vorbesc cu ea, ii povestec ce am facut, ii cant si asa trec cele 2 ore si ceva dintre mese. Curios e ca peste zi imi doarme cam 30-45 min. intre doua mese si afara la fel, ea care dormea cate 2-3 ore...
Iar de plans, plange cand o deranjeaza ceva sau cand ii e foame. Deci suzeta o dau afara ca ne mai prinde ora mesei pe afara si o pacalesc 10-15 min pana ajungem acasa...

Albinutzza, multumesc, stiam ca se muta in Germania, eu ma gandeam ca mai pe la anu'...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Si inca ceva Anis, noi avem suzeta de la NUK din cauciuc, la inceput o mai scuipa si Emma, dar afara fiind am reusit sa o pacalim ca ii era foame si vroia sa pape, asa ca a functionat.

In schimb sora mea a avut suzeta din silicon de la AVENT si in primele 4 luni nu a fost chip sa o convinga sa ia suzeta... asa ca daca Ingrid nu o sa vrea suzeta, sa stii ca mai sunt copilasi care nu accepta suzeta de la inceput...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai facut sa zambesc Katink...ecaxt asa face si Ingrid cu tusitul...mai sa fie...corbioana la apel??? si bebe al tau face la fel??

Cu suzeta eu am una de la Avent..e dupa ce am citit ce mi-ai zis..o sa o pun la sterilizat si pe aia de la Nuk...Ieri mi-a acceptat-o , seara, cand o apuca plansul de seara sau cand isi roade mainile ,degetul in gura..dar nu pentru mult timp..mai exersez.

Fetele , ieri si azi Ingrid a adormit la ora 11...asta de 2 zile de cand ii fac baiata mancata..eu ii faceam pe stomacul gol..nu stiu daca asta e cauza..dar sper sa fi reusit cu ora..11 e mai ok..decat ora 1.

In fine eu o tin sub observatie pe Ingrid..azi a facut kka de vreo 6 ori..semn de deshidratare..dar cauza sunt eu..am avut probleme cu burtica(diaree) si cred s-a transmis si la ea ceva, saracutza...apoi de luni pana azi a luat doar 120 de g...e f putin..dar saptamana asta a si dormit mai mult ziua...poate din cauza ploii.Nu ma ingrijorez,pt ca stiu ca au perioade..cand asa cand asa..de ex sapt trecuta a luat 345 g...asa ca variaza...numai ca acum cam e prea putin..dar ea e bine e vesela...o urmaresc in continuare, eu de regula o cantaresc in fiecare luni..sa vedem.

Of...obsesia asta a mamicilor..sa fie bebe durduliu...ce n-as da sa scap de ea...cand saracutzii de ei au ritmul lor propriu...nu putem sa impunem noi ceva.

Ma duc si eu la culcare...mai rau e...ca eu inca sunt obisnuita cu ora 1

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

A fost cineva la Baby Expo?Ceva interesant??

Uff..eu cred ca am sa dorm tot la 1...uf

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, hai fuguta la culcare, cu cat eshti mai odihnita, cu atta mai bine!Aaa si nu te mai stesa ca doarme prea mult, daca are vreun disconfort stie ea sa-ti atraga atentia!
Irina, Cristina mea face kk cu program, intotdeauna dimineatza si cateodata si seara, cam la interval de 12 ore fata de primul.

Kulta, ai grija cu oboseala ca te agita si pe tine si pe Sebi, poate si de aia sa-l doara burtica, mititelul.

mamini, nu prea e bine sa-i bagi chetsii in nasuc ca ii iriti mai tare mucoasa si dupa aia iti face mucisori ca sa se protejeze.

Noi zicem ca am scapat de colici dar nu vreau sa ma laud foarte tare ca dupa aia vine cate o zi cu niste tipete de ne innebunesc...
O sa ma laud insa ca fata mea de cand cu zilele astea ploioase a ajuns la recordul de 14 ore dormite peste noapte, dar in general sunt cam 10-12, deci avem cam 4 mese in ultima saptamana, ami rar 5. In rest, adoarme singura in patut, rade cu sunete deci nu doar zambete, vorbeste si asteapta raspunsuri si suntem indragostiti de ea. Abia astept si botezul, doar ca am chestii subtiri, cum era saptamana trecuta vremea. Si pe Miruna cam racita, dar cu rochie fara maneci. Pnteru fetele de pe ringo, am pus ceva poze.

Va las, ca ma bate sotul ca nu merg la nani.
Noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

mai fetelor dar de ce vreti voi sa bagati suzeta, ca mai mutl va luati de o treaba cu ea, va trebui sa ii dezvattati si nu va fi deloc usor...

Si noi am luat in perioada plansetelor de seara dar pana la urma am renuntat la ea, era oricum prea mica si nu vedeam ca op calmeaza in vreun fel, mai mult stateam sa i-o tinem, ca o scapa si se enerva...

Pupici iar

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 38 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

'neata......

A papat Ingrid ...s-a culcat la 11..s-a trezit la 4, si pe urma acum la 8 si ceva.ieri a facut kka de 6 ori..asa ca azi o tin sub observatie, sper sa fi fost din cauza mea, ieri eu eram deranjata la stomac.

Mitub, si eu vreau sa ii bag suzeta, pt ca isi suge degetele si ii deformeaza dintii.Asa ca pe viitor eu pot sa ii i-au suzeta, dar degetele nu prea..cam asta e ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!! Hop si eu cu cafeau pe aici!
Anis, Katink si Andrei face exact la fel cu tusitul, facea si inainte cand papa lacom si la san si la bibe si se incea si mai faceam pauza sa batem spaticul, apoi cand ii dau ceva medicament sau mai stiu eu ce si nu-i place se stramba se ineaca si tuseste si acum mai nou tot face acolo balonase, si-a descoperit si limbuta si uneori se ineaca de la saliva si iar tuseste
Eu i-am dat o suzeta de la NUK din aia cu o forma mai plata asa din silicon, prima data o scuipa si el si acum o mai scuipa pt ca la inceput e rece si nu o poate tine in gurita apoi o vrea. Asa ca ne asemanam again!!!
Sambata placuta celor cu vreme frumoasa la noio e cam naspa....

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
Boga, la faza cu mucii, cind copilul nu poate respira si nu ies cu pompa si nu se duc cu ser cred ca agatul cu hirtiute sa ii scot e singura solutie, cel putin in spital asa m-au invatat. nu frec narile ca pe horn, ca sa ii irit mucoasa. dar nu intru in polemici, face fiecare ce vrea si ce stie.in alta ordine de idei: ai super-bebe, ce program ca lumea are, doarme bine de tot si e cuminte...sa va traiasca!

la noi ieri si alaltaieri a fost frumos si caldut afara, azi e cam innorat si parca sta sa ploua si ma cam oftic, fiindca voiam in oras si nu am curaj sa ma aventurez prea departe de casa, ca ne mureaza.

va doresc un week-end placut tuturor
M

Mergi la inceput