Bebelusi de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Albinutzza spune:
Lory, te inteleg, noi am mai iesit printre picaturi, dar de miercuri, am ramas tintuiti in casa. Sa ne povestesti si noua cum e!!!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
anis spune:
Lory..tu il iei si pe Rares la Baby expo??Bine voi aveti 2 luni si 1 sapt..deja..
Eu vreau sa ma duc maine sau poimaine si nu stiu cum sa fac...imi e frica sa o i-au din cauza aglomeratiei..lume multa ..gripe...receli..microbi...etc...mai mult ca sigur nu o i-au.
Referitor la scaunul de masina, eu am pus-o doar 1 data in el..am un scaun mai plat...si sta f bine in el..dar folosesc landoul..are tot ce trebuie pt prins in masina..si in el sta dreapta.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Lory2004 spune:
Anis il iau si pe Rares cu mine. Daca e aglomeratie prea mare ramane cu tati in masina, iar daca nu e foarte aglomerat il punem in carucior si il plimb si pe el pe la babyexpo. Oricum noi am mai fost cu el la cumparaturi, la Carrefour, cand era mai micut .
Lory si bebe Rares 15.07.2005
irinabungau spune:
Monai, este tare scumpa Sara, s-a rotunjit tare frumos, sa o tneti tot asa!!!
Monai, Cu inundatiile este nashpa, eu am mai iesit din casa dar pe Ioana n-am mai scos-o din casa de 3 zile... sper sa fie azi mai frumos, sa o scot macar juma de ora!!!
Va las ca plange!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
Katink spune:
Buna fetele mele!
Va multumesc pentru sugestii, o sa imi mai diversific putin repertoriul
Adriana, de 3 zile ma tin sa te intreb si uit
De ce va mutati la socrii? Din cauza uraganului Rita?? Scuze daca ai mai scris motivul, eu am citit numai mesajul ca impachetati sa va mutati la socrii...
Ce dolafanica e Sara!!! Vine si Emma acusica din urma, acu 2 sapt. avea in jur de 5100g, sunt curiosa si eu cat are acuma. Azi am implinit 7 saptamani!!!
Poate reusesc sa mai pun poze zilele astea.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut, cu multe ore de somn si vreme uscata!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
KULTA spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Salutare, gagici!
Corbioana, Albinutzza, multumim de aprecieri, Sara are acum 5,800 kg.
, referitor la scaunul de masina, nici eu nu am mare incredere in el, dar sigur nu se sprijina in fundulet, am verificat eu, sta mai mult pe spate. Eu foarte rar il folosesc acasa, dar intotdeauna cand mergem cu masina, mi se pare ca o protejeaza mai bine decat daca as tine-o in brate.
Irina, ce-i cu inundatiile de la voi? Cum o scoateti pe Ioana la plimbare?
Kulta, imi pare rau sa aud ca aveti astfel de probleme, lasa ca trec ele. Cum a spus si Anis, nasucul se desfunda cu ser fiziologic.
Mamini, pe unde sunteti?
Noi am avut o noapte tare buna, acum a iesit soarele si astept sa se trezeasca prunica sa plecam la plimbare. Ma bucur ca e iar weekend si vom avea companie.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Mona, te pupic si multumesc pentru incurajare.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Lory2004
MonaI e asa draguta Sara...Mai ca-mi vine sa o cer de "nevasta" pentru Rares...Sau e deja data????
Acusor eu zic ca si asta e o manifestare a colicilor...
Kulta referitor la nasucul infundat...daca nu poti rezolva cu ser fiziologic cumpara niste picaturi pe baza de apa de mare. Noi avem un spray care se numeste Humex si rezolvam foarte bine cu asta problema mucozitatilor.
Lory si bebe Rares 15.07.2005
Multumesc pentru sugestie insa a mers cu ser. A cam plins la scos muculetii cu pompita dar acum e ok.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Kulta, asa am patit si eu cu Alexandra pe la 5 saptamani, a avut 3 zile si 3 nopti in care nu mai stiam ce sa-i fac. I-am schimbat siropelul de colici, i-am dat Bonisan, ca la SabSimplex devenise imuna, si dupa 3 zile cu tipete cotinuu si forfota cumplita in burtica, a inceput sa se linisteasca si au mai durat cam 1 saptamana colicii si am scapat de tot. Acum nu-i mai dau nimic de colici, ca nu-i mai aud burtica deloc. Si nu vreau sa fie dependenta de medicamente. O sa-i mai dau daca mai apar gazele zgomotoase la burtica. Pupici multi ca sa scapati mai repede, ca-i tare greu!
Anis, lasa copilul sa manance cand ii e foame. Daca a luat in greutate in mod constant, inseamna ca lapticul e consistent si-i tine de foame. Si e bine ca te lasa noaptea sa dormi mai mult. A mea inca mananca de 2 ori noaptea, cre ca-i lapticul mai subtire. Dar mai am rabdare sa mai creasca un pic si poate mananca si ea mai rar.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
Cati, sa te auda Dumnezeu si sa scapam si noi de afurisitii de colici.Pupici.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by mamini
MonaI pe-aici sunt, dar nu apuc sa scriu...m-am uitat la pozele cu Sarita,e incredibil de mare, chiar ma gindeam ca s-a dublat si apoi am vazut ca ai pus greutatea si chiar e de doua ori mai mare! bravo, sa traiasca, e o scumpa.
Kulta, eu o curat cu hirtiute( servetel rasucit) in nas, ii scot de-acolo mucisorii si ii mai pun ser fiziologic.
Albinuzza, noi o punem pe Veve in scaunelul de masina cind plecam undeva, e obligatoriu. in casa nu o tin in el, mi s-a recomandat si la drumuri mai lungi la juma de ora-o ora sa facem pauza ca nu e bun pt spate.
va pup ca avem treaba...
M
Si eu am incercat asa insa muculetii erau chiar tari si nu-i puteam scoate.
anis spune:
Si bebelusii vostrii tusesc?/ Azi Ingrid a tusit de vreo 5-6 ori.E normal??
O tin acum in bouncer si e asa haioasa...isi studiaza mainile,degetele..si ii mai scapa cate o palma in frunte..fiindca le aduce prea aproape..imi vine sa o mananc
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."