Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
roandre spune:
MENNAN
si
DARIA IOANA
! Va doresc din tot sufletul sa aveti o copilarie frumoasa si sa va aduceti aminte cu drag de aceasta perioada!
Cali asteptam pozici de la primul anisor al lui Mennan si poate se strecoara si una cu burtica. Pupici!
Aissa, sigur iti iese diplomatul daca asta la care aveai emotii to-a iesit asa bine. Si eu am bilute din acelea argintii si sunt cam "beton". Eu le-am luat din Carreforu cu vreo 50000 lei punga....dar bineinteles ca le-am luat dupa ziua Alexiei...hihihi
Ionella3003, cum ati trecut peste noaptea asta? A mai facut febra....sper ca nu si ca sunteti pe drumul cel bun sa va faceti bine.
In perioada asta sunt foarte multi bebei raciti, cu rosu in gat...ufff.
Eu am o problema cu Alexia...nu vrea sa tina deloc pe cap fes, caciula, bentita, clama...nimic. Cum ii pun ceva pe cap cum si le trage jos si daca nu reuseste se pune pe plans pana i le dau eu jos. Nu stiu ce ne-om face la iarna sau cand e frig afara caci deocamdata mai merge cu capul gol.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
pufymic spune:
LA MULTI ANI!!!!!!
Menny
Daria Ioana
Sa cresteti mari , sanatosi si sa aveti parte de o viata minuntata plina de impliniri si bucurii!
Cali multi
de la noi pentru sarbatoritul de azi si pentru mamica lui cu burtik!
Sunt necajita ca bazucu meu e si el bolnavior!
Ii curge nasucul ca robinetul, seara face un pic de temperatura si azi-noapte a inceput sa tuseasca
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
frosa spune:
anielas am vazut pozele tale de la baby expo cu David Elena Alexia si Ina si mamele aferente ce draguti sunt impreuna ... in continuare regret ca nu am putut veni.
georgiana la mine daca se imbolnaveste cel mare , in citeva zile si cel mic este bolnav. Vad ca si la tine se intimpla acelasi lucru. Crezi ca se poate face ceva sa nu mai avem problema asta? Eu nu reusesc. Si la mine cel mare a avut initial raguseala si temperatura , dupa trei zile incepuse sa fie din ce in ce mai rau si i-am dat antibiotic, cel mic a inceput tot asa, se inrosise rau in git si amigdale marite asa ca ... tot antibiotic. Tu cit oscilococcinum dai?
LA MULTI ANI MENNAN SI DARIA
naty al meu nu se da inca cu fundul de pamint in schimb ieri cind s-a enervat ca nu l-am lasat sa bage un papuc in gura s-a uitat la mine si mi-a dat una peste fata ... se pregatea sa o dea si pe a 2a dar am fost vigilenta si l-am intors cu spatele la mine. Las' ca vede el cind s-o face mai mare ..
crini spune:
Noi am facut astazi vaccinul, al treilea, asa ca am venit mai tarziu la servici. Sper sa nu mai faca reactia aia urata pe care a avut-o data trecuta cu umflarea piciorusului si febra. Deocamdata e acasa cu mama si pare bine, i-am spus sa ma cheme imediat daca incepe sa fie agitat.
Oricum a fost un curajos, n-a zis nici pas cand l-au intepat. A ras doctorita si a spus ca la ce sunculite are nici n-a simtit acul.
Multa sanatate la puiutii bolnaviori.
Georgiana, cred ca ti-e tare greu cu amandoi, pe noi deocamdata ne-a ocolit raceala. Adevarul e ca aici e cald inca.
Sper sa fie bine cu Damian, sa nu aiba nevoie de nici o interventie.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
anielas spune:
LA MULTI ANI MENNAN si DARIA IOANA!!! sa cresteti mari si cumintei
Uff..ce ne facem noi cu puiutii bolnaviori...si Inutza mea a inceput sa tuseasca...
tuturor ingerasilor sa se faca cat mai repede bine.
Multumim inca o data pt aprecierile la adresa micului meu eschimos...vrem sa va anuntam cu mandrie ca ne-a aparut si noua poza in revista Mami
.
Pupici
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
ana_a spune:
Salut!!
roandre, pai asa e si Stefan cu caciula...nici vorba sa o tina in cap, am avut chin cu el la Colibitza unde dimineatza la 7 eram pe afara si era un frig de numa! si Stefan nu vroia sapca pe cap, urla si se tragea in toate partile...imi era si frica sa nu se zugrume cu atele alea, ca una in cap fara sa o leg nici vorba sa-i stea....
Noi avem si probleme cu invelitul noaptea...NU VREA NICI O PATURICA!!nimic! Si are vreo 5 feluri, si mai subtiri si mai mici si mai mari, si plapumioara...nu stiu zau cum sa ma mai inteleg cu el! treaba este ca eu cu tati suntem inveliti cu o plapuma groasa si nu ne este cald si cand il vad complet dezvelit si fara sosete ma innebuneste!Trebuie sa merg sa caut o pijama mai groasa....VOI CE PIJAMALE AVETI? Pana acum l-am imbracat cu cateva salopete care au fost cu picioarus dar cum el a crescut a trebuit sa tai piciorusul de la salopete...dar cred ca ar trebui sa cumpar niste pijamale mai groase....In sacul de dormit nici vorba sa mai stea, am incercat dar era atat de nervos si de iritat ca nu isi vedea picioarele...de abia am reusit sa-l culc dupa ce am dat sacul jos!!!
Mai sunt copilasi care dorm dezveliti si fara sosete??Sa vedeti ce scandal avem si cu sosetele...daca i le pun in picioare imi zice "ti" adica "sosete" mi le arata si apoi si le scoate si mi le da mie
Geo, Pufymic, si toate celelalte fete cu copilasi bolnaviori, multa sanatate de la noi si sa treaca repede!!!
"LA MULTI ANI!" Manny si Daria Ioana
, sa cresteti mari si frumosi!Multa sanatate!
Noi astazi am facut vaccinul in manutza, asistenta mi-a zsi ca dupa vreo 5-6 zile s-ar putea sa-i curga nasucul si ochii, sa nu imi fac probleme ca ar fi reactia la vaccin
Sper sa scapam cu bine, sa nu faca nici o reactie ca cica nu ar fi obligatorie.
herra, oare tu mi-ai zis ca ai avut vanitza la Vlad asa cum am eu la Stefan de cand era Vlad mic mic?Te intreb pentru ca i-am cumparat surorii mele o vanitza de acest fel, Vlad al ei este mic mic
si mi-a zis ca nu il poate spala in ea ca nu sta bine...ca sta incovoiat acolo si ii este frica sa il lase singur...tu cum ai procedat?....asta daca memoria mea e buna....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
danyce spune:

MENNAN si DARIA IOANA
, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Anielas, bravo pt aparitia in revista a eschimosului tau dulce!
Insanatosire grabnica tuturor piticilor raciti!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI! MENNAN SI DARIA IOANA...sa cresteti mari si sanatosi!...felicictari CALI,si pt bb 2...mare curajoasa
si multi
!
LILIA TOMA,frumos ti-ai amintit de anul trecut,
si multa putere sa treceti cu bine peste toate..
multi pt piticuta sa se faca repede bine!
Multumesc si eu fetelor care ne-au urat sanatate(NEXUS SI ANDREEA),si uram si noi la toti piticii numai bine si insanatosire grabnica la cei raciti...ca multi mai sunt bolnaviori,cred ca vremea asta e devina...cand cald cand rece
...
pt toata lumea!
Am vrut si eu sa va spun,si-am tot uitat,adica timpul asta ma preseaza
...si puiutul meu merge singurel,si sunt tare mandra...dar deja azi am luat prima busa
...de manuta merge chiar frumos,dar singur se grabeste sa fuga
,si "poc" in caput
...asa m-am speriat...dar trece repede,uita dragutul ca e micut...sper sa nu aveti parte din astea,desii se zice ca toti copii fac asa,insa e groaznic cand ii vezi cum plang
.
Gata ,ca fug afara cu gandacelul,tocmai a iesit si la noi soarele un picut...
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ionella3003 spune:
La multi anisori, Mennan si Daria Ioana! Sa cresteti mari si sa fiti cel putin la fel de cuminti ca acum!
Multumim frumos, roandre, intr-adevar, ne-a ajutat D-zeu si n-a mai facut febra azi-noapte. A fost tot agitat, insa fara febra. Sper sa scapam cu bine, fara antibiotice... Azi n-avem voie sa iesim afara, sa vedem cum rezistam in casa... l-am convins pe tati sa agate leaganul de tocul usii, asa ne mai omoram timpul!... au durat cam doua luni negocierile
, n-a vrut sa dea gauri in toc...
pufymic, geo, anielas (sper sa nu mai fie nimeni bolnavior printre noi) - multa sanatate la bebei, sa se faca repede bine!
frosa, naty ce teroristi mici ne-am tras... si alex loveste, trage de par, se da cu fundul de pamant cand e nervos - asta-i doar inceputul, o sa vedem noi mai tarziu

!!!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
Ana, si Alma se dezveleste si se tot intoarce in patut pana ajunge sa stea invers, cu capul peste patura si cu picioarele pe pernita (acum i-am dat o pernita mica, mica, dar la inceput dormea fara). In sacul de dormit nu o pot pune nicicum ca face taraboi mare. Acum folosesc o patura de lana si o pun la culcare cu niste animale de plus preferate pe care i le dau in brate si ii tot arat cum sta ursuletul sau iepurele invelit cu patura si apoi o invelesc si pe ea. Nu stiu cat intelege ea sau cat ma amagesc eu crezand astfel
, dar cert e ca doarme cu animalele in brate si mai rar o gasesc invartindu-se prin pat si inlaturand patura (metoda asta o aplic de vreo saptamana).
La capitolul caciulite, nici eu nu stiu ce o sa ma fac pt ca nici domnisoara mea nu le suporta deloc.Daca descoperiti vreo metoda, please dezvaluiti-mi-o si mie. Eu am vazut caciuite din acelea cu gat, care se trag peste cap, din material gros, ca de palton (lana sau asa ceva) si nu stiu daca merita incercarea...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei