Cafea cu lapte

Cafea cu lapte | Autor: KSorana

Link direct la acest mesaj

L-am prins pe fimiu ca mi-a baut cafeaua cu lapte .Bine ca numai cafea cu lapte nu se numea ci mai degraba cacao cu lapte la cit de dulce era.Nu a a vut nimic,dar...
Voi le dati la copii cacao cu lapte/cafea cu lapte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cati ani are? Ma gandesc ca de la o anumita varsta in sus (3-4 ani) ar merge sa ii dai din cand in cand niste cacao cu lapte....dar cafea, hmmm. Eu una nu as face experiente. Acu ca s-a intamplat sa bea nu-i bai dar nu cred ca ar trebui sa devin o obisnuita cafeaua cu lapte.
Nu e buna nici la adulti, de copii ce sa mai zic...

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Hai ca no fi foc odata, o fi fost si el obosit,dar spune-i si tu ca la virsta lui merge mai bine cacao,decit cafea.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Atentie la berica!!!! Stai cu mana pe cana ca in ziua de azi si de copii trebuie sa te feresti!!!

Lasand gluma la o parte, cafea mi se pare exagerat la copii, cat despre cacao ... exista cereale cu cacao de la 6 luni asa ca...
Ai mei copii sunt inebuniti dupa ceai si din cand in cand le dam cate o cescuta (mica, de cafea, de portelan frumoasa) de eai diluat cu apa si indulcit cu miere. Si sa-i vezi cum se pun la masa si beau tacticos (la 5 ani si 2 ani) mai mai ca ridica si degetul mic!!
dar asta ramane un ritual exceptional.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Didita, hehe ce mi-a placut ritualul vostru. Buna idee, felicitari.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si mie mi-a furat ceasca de cafea intr-o zi, apoi, mi-a spus povesti toata noaptea...
A mea era tare si fara lapte...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cacao cu lapte da, al meu are 4,5 ani, si de vreo 6 luni bea numai cioco cu lapte, se gaseste gata facut, in bidonase de 2-3l. Din fericire de cafea nu e interesat, a pus pe limba sa vada cum e si a declarat ca e amara, prin urmare pot bea cafeaua linistita. Insa nu e bine sa bea cafea, e totusi un stimulent prea puternic pt. copii, ca si alcoolul, dealtfel, ca sa nu mai punem la socoteala efectele asupra ficatului lor tinar, obligat sa lucreze din greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Copilu meu din greseala a baut din cafeaua mea crezand ca e cacaoa cu lapte a lui si a vomat rau de tot,deci sunt linistita pot sa-mi beau cafeaua in liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Pana la urma de la ce varsta le putem da biscuiti cu cacao,creme facute cu cacao,laptic cu cacao....?
Scuze pt off topi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

KSorana si eu votez pentru cacao cu lapte, nicidecum cafea cu lapte. Nu stiu cati are puiutul tau, dar nu cred ca este destul de mare pentru cafea. De asemenea, nu este indicat nici ceaiul negru sau verde. Eu i-am explicat ca numai oamenii mari beau cafea si deocamdata nu pare interesat.
Cristi are 2 ani si 9 luni si astazi i-am dat pentru prima oara cacao cu lapte si i-a placut la nebunie. Am incercat mai demult sa-i dau lapte cu cereale cu cacao, dar n-au avut nici un succes. Faza simpatica a fost ca n-a fost nevoie de prezentari si-a dat seama imediat ce i-am pregatit si a strigat fericit ceva ce aducea a "hot chocolate".
Babisa, eu am inceput sa-i dau cate putina ciocolata sau cereale cu ciocolata de pe la 1 an si jumatate.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

5ani.
Nu am observat sa i se trezeasca vre-un "deget ",dar lui se pare ca i-a placut.Ce bine ca stiu ca pot sa-i dau cacao cu lapte ,nu cafea cu lapte.
Intotdeauna m-am gindit ca sunt prea mici pentru cacao cu lapte .
Cea mica cu siguranta o sa fie incintata.
De cel mare nu mai zic .
She wolf,nu stiam ca ceaiul verde / negru nu sunt indicate la o virsta frageda.De ce ?

Mergi la inceput