Nu stiu daca a mai fost
Un om, mergând pe un drum, a găsit un morcov.
Pesimistul vede că e subțire.
Optimistul vede că e lung.
Omul practic îl mănâncă.
Teroristul sună la poliție și spune că a pus o bombă deghizată în formă de morcov în mijlocul drumului.
Dictatorul fascist: "Morcovii mici sunt un pericol pentru societate, acesta este prea mic, expulzați-l de pe plantație!"
Orbul se împiedică de morcov și dă cu capul de ciment.
Morcovofobul fuge cât îl țin picioarele.
Superman ia morcovul, sare pe un tren, intră pe geam și îl înapoiază posesorului, care îl pierduse.
Paranoicul crede că cineva a pus morcovul acolo special ca să îl testeze dacă nu cumva face parte din primele categorii; va spiona morcovul câteva zile, apoi îl va urmări până acasă pe cel ce ridică morcovul de pe jos, sau va leșina așteptând.
Un copil îl leagă cu sfoară, ascunzându-se în tufișuri, și se amuză trăgând de sfoară când trece lumea pe lângă morcov.
Puiul care traversează drumul se uită la morcov: "Oare acesta este morcovul pe lângă care trec eu, sau eu sunt cel pe lângă care trece morcovul?"
Isus îi spune: "Ridică-te și mergi!"
Grupul de somalezi se oprește să sărbătorească evenimentul, împărțind cu dărnicie morcovul în 500 de bucăți, acesta fiind numărul minim al somalezilor care se pot afla pe drum, într-un grup, pe o zi cu mult vânt.
Extratereștrii răpesc morcovul, creând astfel o rasă hibridă cu care vor cuceri planeta.
Călugărițele se bucură că nu e feliat.
Morpheus zice: "Nu există nici un morcov"
Scarlett O'Hara trece pe lângă morcov pentru că mai e și mâine o zi...
Arnold Schwartzengger se va întoarce...
Bețivul vrea să fie realist și să îl mănânce... dar nimerește pe lângă.
Obezul ar vrea să îl mănânce, dar nu poate să se aplece.
Pensionarii dau vina pe tineretul din ziua de azi, după ce alunecă pe morcov.
Morcovul: "Nu-mi mai simt picioarele!!!"